Bekijk nu alvast onze Woonkrant digitaal van Breda en omgeving
24-09-2019

Bekijk nu alvast onze Woonkrant digitaal van Breda en omgeving

Bekijk nu alvast onze Woonkrant digitaal van Breda en omgeving

Morgen zal onze nieuwe Woonkrant weer huis-aan-huis in de Gemeente Breda worden verspreid.

In deze editie van de Van der Sande Woonkrant is er dit keer veel aandacht voor ons nieuwe concept: Jij bepaalt wat je betaalt, ook de NVM Open Huizen Dag van 5 oktober a.s, er worden nieuwe collega's voorgesteld en zien jullie hoe wij ons jaarlijkse personeelsfeest met veel plezier hebben gevierd in het zonentje.

Zoals altijd wordt ook ons aanbod gepresenteerd en tref je er andere leuke berichten aan vanuit de makelaardij, vergeet bijvoorbeeld niet om de gratis waardebepaling van je woning aan te vragen. Lees er alvast meer over in de digitale versie van de Van der Sande Woonkrant door op opnderstaande link te klikken.

Woonkrant Van der Sande Makelaars Breda

Bent u niet woonachtig in de Gemeente Breda of heeft u wellicht een NEE-sticker op uw brievenbus stuur dan een email naar wonen@vandersande.nl met uw gegevens. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een exemplaar per post toesturen.

Bent u voornemens om uw huis of appartement te gaan verkopen en bent u benieuwd naar de waarde hiervan? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afsprraak met een van onze makelaars. Zij komen graag eens bij u langs voor een gratis advies. Tel 076-5147453

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.