Stagiair Marketing Gezocht!
17-11-2017

Stagiair Marketing Gezocht!

Stagiair Marketing Gezocht!

Marketing Stagiair Gezocht bij het grootste makelaars kantoor van Breda!

Wat ga je doen?
Samen met jou willen wij dolgraag aan de slag om online nog beter te gaan scoren. Het maken van een marketingplan zal de basis hiervoor gaan vormen. Het bedenken en uitvoeren van verschillende marketingcampagnes behoren ook tot de taken alsmede het finetunen van onze nieuwe website.

Een hoop werk aan ons winkeltje waarbij we de hulp van een student met kennis van zaken heel goed kunnen gebruiken.

Wij zijn van mening dat je middels een stage bij ons kantoor veel kunt leren en kunt laten zien wat je in theorie op school hebt geleerd.

Met wie?
Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen. Je zult samenwerken met onze marketing medewerker, office manager en een directielid.

Wie zijn wij?
Wij zijn een fijn kantoor met circa 25 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. (Woningmakelaardij/Bedrijfsonroerendgoed/Nieuwbouwmakelaardij/Verhuur/Hypotheken) Mannen, vrouwen, jong, wat ouder, een gemêleerd maar prettig gezelschap.
Er heerst een informele sfeer, op zijn tijd een grapje maar waar vooral ook hard wordt gewerkt.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair met een hands-on- mentaliteit. Pro activiteit, creativiteit en professionaliteit zijn eigenschappen die een ideale kandidaat moet bezitten. Ben je daarnaast representatief, woon je in de buurt van Breda en heb je enige affiniteit met onroerend goed? Dan ben jij wellicht de ideale kandidaat voor ons kantoor.

Meer informatie of reageren?
Patricia van der Muren
p.vandermuren@vandersande.nl
076-5232555

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.