Aardenhoek 4, Breda 4817 NE Breda

4817 NE Breda huurprijs € 65 m² p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Vanwege de verhuizing van de zittende huurder komt een kleinschalig kantoorgebouw voor de verhuur beschikbaar. Achter het kantoorgebouw is een groot parkeerterrein gelegen en een bedrijfshal. Het pand kan zeer compleet worden opgeleverd.

Het pand is gelegen in een woonomgeving en aan de entree van een kleinschalig bedrijventerrein. Door de ligging zijn zeer veel...

Brochure

Download de brochure van Aardenhoek 4, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Vanwege de verhuizing van de zittende huurder komt een kleinschalig kantoorgebouw voor de verhuur beschikbaar. Achter het kantoorgebouw is een groot parkeerterrein gelegen en een bedrijfshal. Het pand kan zeer compleet worden opgeleverd.

Het pand is gelegen in een woonomgeving en aan de entree van een kleinschalig bedrijventerrein. Door de ligging zijn zeer veel voorzieningen in de directe omgeving beschikbaar. Het gebouw is uitstekend geschikt ten behoeve van een regulier kantoor, maar ook voor (para)medische voorzieningen.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en met de vrachtauto. De snelweg A27 richting Utrecht en Eindhoven is binnen enkele minuten bereikbaar. Tevens is het centrum van Breda goed bereikbaar. In de directe omgeving zijn bushaltes gelegen.

Parkeren
Er is hier sprake van een zeer goede parkeernorm. Aan de achterzijde is een parkeerterrein gelegen met ruim 40 parkeerplaatsen. Aan de voorzijde van het pand zijn tevens een aantal bezoekersplaatsen gelegen. In de nabijheid van het pand zijn nog diverse parkeerplaatsen gelegen ten behoeve van vrij parkeren.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het pand bestaat uit een tweetal kantoorlagen met een indeling in kantoren voor zowel een cellenkantoor als een kantoortuin. Het pand heeft een totale VVO van ca. 865 m², verdeeld over ca. 475 m² op de begane grond en ca. 390 m² op de eerste verdieping. De kantoorruimte wordt aangeboden per verdieping. Tevens is het mogelijk de kantoorruimte te huren in combinatie met de achtergelegen bedrijfshal (ca. 350 m²).

Het pand heeft de navolgende globale indeling:
Entree met receptie; kantine met keukenvoorziening, diverse kantoorruimtes en sanitaire ruimtes. Middels een centraal gelegen trap is de verdieping bereikbaar. Hier is een grote kantoortuin gelegen en diverse kantoorkamers. Ook de eerste verdieping heeft een toiletgroep en een pantry. Door de aanwezige voorzieningen is het mogelijk het kantoor per verdieping te huren.

Op de bijgevoegde tekeningen staat een indicatieve plattegrond van het pand. Deze stemt niet exact overeen met de werkelijkheid. Indien huurder dit wenst is het mogelijk om tegen nader te noemen voorwaarden het pand aan te passen.

Opleveringsniveau
Het pand wordt zeer compleet opgeleverd. In goed onderling overleg met vertrekkend huurder en verhuurder wordt een definitief opleveringsniveau vastgesteld.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 65,-- per m², per jaar.

Servicekosten
Indien deelverhuur plaatsvindt, zullen nadere afspraken gemaakt worden over de inhoud en hoogte van de servicekosten.

Huurtermijn
Huurperiode minimaal 2 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);

Zekerheidsstelling;
Bankgarantie groot 3 maanden huur + servicekosten.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model kantoorruimte en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 65 m² p.j.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 8 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Aardenhoek 4
Plaats Breda
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 865 m²
Oppervlakte in units vanaf 390 m²
Verdiepingen 1
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.