Baronielaan 1 , 4818 PA, Breda

  € 130.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Binnenkort komt een uniek monumentaal kantoorpand beschikbaar op een uiterst markante zichtlocatie. Een unieke mogelijkheid voor ieder bedrijf om zich te onderscheiden met haar huisvesting. Door verhuurder zal een ingrijpende renovatie plaatsvinden van het pand. Na...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 630 m²

  Binnenkort komt een uniek monumentaal kantoorpand beschikbaar op een uiterst markante zichtlocatie. Een unieke mogelijkheid voor ieder bedrijf om zich te onderscheiden met haar huisvesting. Door verhuurder zal een ingrijpende renovatie plaatsvinden van het pand. Na deze renovatie wordt een eigentijds en verduurzaamd kantoorpand opgeleverd met energielabel A. Indien tijdig overeenstemming wordt bereikt, is het voor een toekomstig huurder mogelijk mee te denken over de indeling en afwerking.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  Het pand is gelegen op een zeer markante hoeklocatie op de kruising van de Baronielaan, Ginnekenweg en Wilhelminastraat. Deze locatie kent een mix van hoogwaardige speciaalzaken, horeca en vestigingen van zakelijke dienstverlening. Het gebied Oranje Zuid verbindt het Ginneken/Zandberg met het centrum van Breda.
  Door de ligging biedt het pand aan het personeel meer dan alleen een prettige werkomgeving in het pand. In de directe omgeving zijn mogelijkheden om te winkelen of te lunchen.

  Bereikbaarheid
  Ondanks de centrale ligging is het pand uitstekend bereikbaar met de auto. Via de Baronielaan is de Zuidelijke Rondweg uitstekend bereikbaar. Deze rondweg biedt een goede ontsluiting richting de A27 (Utrecht/Eindhoven) en A16 (Rotterdam/Antwerpen).

  Op korte afstand zijn diverse bushaltes gelegen met een hoge frequentie.

  Parkeren
  Op eigen terrein zijn 4-5 parkeerplaatsen gelegen. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor het verkrijgen van vergunningen. Voor kort betaald parkeren zijn ook diverse mogelijkheden in de omgeving.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Souterrain
  Het souterrain is halfverdiept onder maaiveld gelegen. Op dit moment is het souterrain ingedeeld in een aantal kantoorkamers, toilet, archief en serverruimte. In overleg met verhuurder kan het souterrain opnieuw worden ingedeeld, zodat hier bijvoorbeeld een social space en/of keuken kan worden gemaakt.

  Begane grond
  De begane grond is deels ca. 1,2 meter boven maaiveld gelegen. Dit geeft extra cachet aan deze verdieping. De begane grond is als volgt ingedeeld: fraaie entreepartij met aansluitend vier royale kantoorkamers; toilet; aan de achterzijde is een grote kantoorkamer gelegen die toegang geeft tot de tuin.

  Eerste verdieping
  Via een fraaie trappartij is de eerste verdieping bereikbaar. Vanuit de zeer royale centrale gang zijn een viertal royale kantoorkamers bereikbaar, waarvan twee toegang geven tot een dakterras; toilet.

  Tweede verdieping
  Via een fraaie trappartij is de tweede verdieping bereikbaar. Vanuit een overloop zijn een vijftal kantoorkamers bereikbaar, alsmede een toilet en kleine pantry. In overleg met verhuurder kan een open indeling worden gerealiseerd.

  Oppervlakte
  Het geheel heeft een BVO van ca. 630 m².
  In principe gaat verhuurder uit van verhuur in zijn geheel. Deelverhuur wordt eventueel bespreekbaar gesteld vanaf twee lagen.

  Opleveringsniveau
  In Q3 van 2023 vindt de renovatie van het pand aan de binnen- en buitenzijde plaats, waarbij het geheel wordt verduurzaamd.

  In principe wordt het pand opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
  - een groot aantal karakteristieke elementen, zoals ornamentenplafonds, glas-in-lood, tegelvloeren en schouwen blijven behouden;
  - vier gemoderniseerde toiletten;
  - pantry’s in overleg aan te brengen;
  - alles geschilderd;
  - elektra-aansluitingen;
  - cv met radiatoren;
  - aanwezige airco- en warmte-units.

  Overige zaken kunnen in overleg worden aangebracht, eventueel naar wens van een huurder.

  Energielabel
  Na renovatie zal het pand een energielabel A hebben.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 130.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  In principe dient huurder zelf contracten aan te gaan voor leverantie van de nutsvoorzieningen en voor onderhoud van de installaties.
  Bij deelverhuur zal hiervoor een servicekostenpost worden vastgesteld op basis van een voorschotbedrag met afrekening.

  Huurtermijn
  5 jaar met 5 verlengingsjaren.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  WWFT
  Op basis van de WWFT zijn wij gehouden om een onderzoek in te stellen naar uw identiteit en/of de identiteit van de UBO van uw organisatie.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Bijzonderheden/disclaimer
  In de bijlage zijn een aantal renderingen toegevoegd die een sfeerbeeld geven voor de mogelijkheden die het pand heeft te bieden. Aan deze renderingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 130.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Baronielaan 1
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 630 m²
  Oppervlakte in units vanaf 630 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Baronielaan 1, 4818 PA, Breda

  Locatie

  Baronielaan 1, 4818 PA, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie