Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
4704 RG, Roosendaal

Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal

prijs op aanvraag

Omschrijving

KENMERKEN Omgevingsfactoren Op het bedrijventerrein Borchwerf ontwikkelt VGP momenteel het VGP Park Roosendaal met 50.000 m² aan A-klasse ruimte die geschikt is voor logistiek, lichte productie en commerciële activiteiten. LOCATIE Bereikbaarheid Het park ligt...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 51380 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Bedrijfstakken in Roosendaal

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs prijs op aanvraag
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2020
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Borchwerf 1 ,5
Plaats Roosendaal
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 51380 m²
Oppervlakte in units vanaf 1000 m²
Parkeergelegenheid

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op het bedrijventerrein Borchwerf ontwikkelt VGP momenteel het VGP Park Roosendaal met 50.000 m² aan A-klasse ruimte die geschikt is voor logistiek, lichte productie en commerciële activiteiten.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het park ligt vlakbij de A17 en de A58/N268 en is daarmee verbonden met het noorden én het zuiden van het land en met België. Bovendien is het gebied een zeer belangrijk economisch knooppunt dankzij de spoorverbindingen met Nederland en België. Het industrieterrein Borchwerf is aangesloten op de spoorlijn tussen Rotterdam en Antwerpen/Vlissingen en heeft eigen havenfaciliteiten aan de Roosendaalse Vliet. Ook stoppen er vlakbij het park treinen en bussen.

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein aanwezig.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Er worden twee warehouses aangeboden met een totale oppervlakte van 51.380 m²:
Warehouse A: 41.552 m²
Warehouse B: 9.701 m²

Verhuur is bespreekbaar vanaf 1.000 m².

Opleveringsniveau
Op verzoek kan alle verhuurruimte worden aangepast op de wensen van de toekomstige huurder. Ook wanneer een gebouw al in aanbouw is, zijn er tot op zekere hoogte nog aanpassingen mogelijk waarmee kan worden ingespeeld op speciale technische wensen
van de huurder.

Kantoorruimten
De kantoorruimten beschikken over airconditioning en hebben een systeemplafond met panelen van minerale vezels. Afhankelijk van de wensen van de klant is de vloer bedekt met een hoogwaardig en slijtvast tapijt, met tegels of met linoleum. De binnendeuren en muurkleuren worden ook uitgevoerd op basis van de wensen van de klant.

Productie-en magazijnruimten
De magazijnvloeren zijn gemaakt van een monolithische betonplaat, verstevigd met staalvezels. De maximale draaglast van de vloerplaten is 70 kN/m². Er zijn voldoende platforms en poorten aanwezig voor het laden en lossen van vrachtwagens. De normale sectionaaldeuren zijn 3,0 bij 3,5 meter groot en zijn uitgerust met een kijkvenster naar buiten. Elke poort beschikt ook standaard over een rubberen dockshelter en over volautomatische hydraulische laadbruggen met een laadcapaciteit van 60 kN.

Bestrating
Alle toegangswegen voor vrachtwagens, inclusief parkeerterreinen en laad- en loslocaties, zijn zodanig bemeten dat volledig geladen voertuigen van 18 meter er voldoende ruimte hebben om te laden en te lossen. Alle toegangswegen en parkeerplaatsen voor vrachtwagens zijn gemaakt van in elkaar grijpende betontegels.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
In overleg.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal
Borchwerf 1 ,5, 4704 RG, Roosendaal

Bedrijfstakken in Roosendaal

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie