Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Bredaseweg 8, Terheijden 4844 CL Terheijden

4844 CL Terheijden huurprijs

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Business Center Markoever is een karakteristiek bedrijfsverzamelgebouw met bedrijfsruimtes, full service luxe landhuiskantoren, industriële oeverkantoren, flexwerkplekken, representatieve vergaderruimtes en selfstorage. Voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen. Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de...

Brochure

Download de brochure van Bredaseweg 8, Terheijden.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Drimmelen

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Business Center Markoever is een karakteristiek bedrijfsverzamelgebouw met bedrijfsruimtes, full service luxe landhuiskantoren, industriële oeverkantoren, flexwerkplekken, representatieve vergaderruimtes en selfstorage. Voorzien van alle faciliteiten om succesvol en zorgeloos te ondernemen. Een thuis voor ondernemers in een landelijke omgeving aan de oever van de Mark; stijlvol ingericht met haard, authentieke trappen en hardstenen vloeren. Het pand is afgewerkt met hoogwaardige energiezuinige materialen en installaties, alles volgens de laatste veiligheidsnormen. Alle ruimtes worden CO² neutraal verwarmd door het gebruik van biomassa en warmtepompen.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Markoever is landelijk gelegen op een perfect bereikbare zichtlocatie in Terheijden, aan de oever van de rivier de Mark, op slechts enkele minuten van de A59, A16 en A27 en op steenworp afstand van Breda. Zowel met de auto als openbaar vervoer is Markoever goed bereikbaar.

Parkeren
Op het terrein is voor huurders en bezoekers voldoende gelegenheid om vrij te parkeren. Het is ook mogelijk om een vaste parkeerplaats te huren.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Markoever beschikt over een aantal vloerverwarmde bedrijfsruimtes. Deze liggen op de begane grond en zijn toegankelijk via een eigen elektrische overheaddeur en loopdeur. Uiteraard is vermelding van uw bedrijfsnaam op de gevel mogelijk.

De bedrijfsruimtes zijn voorzien van een zwaar belastbare, strakke, vloeistofdichte betonvloer en hebben een vrije hoogte van 3 tot 6,5 m. U kunt kiezen uit units van 200 m² tot 375 m², flexibel in te delen naar uw wensen en services. Ideaal voor opslag van bijvoorbeeld handelsmateriaal of gereedschappen, maar ook te gebruiken als werkplaats of atelier. De bedrijfsruimtes zijn ook voor grote transportwagens goed bereikbaar.

Opleveringsniveau
Deze ruimtes huurt u inclusief:
- parkeergelegenheid;
- 24/7 toegankelijkheid d.m.v. elektronisch toegangssysteem;
- permanente camerabewaking;
- vloerverwarming;
- aansluiting nutsvoorzieningen;
- vermelding van uw bedrijfsnaam op de gevel en het algemeen reclamebord.

De bedrijfsruimtes zijn beschikbaar van 200 m² tot 375 m² met een vanaf prijs van € 1.167,-- per maand.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om extra kantoorruimte te huren.

Optie 1: Oeverkantoren
De oeverkantoren zijn gesitueerd op de eerste etage boven de bedrijfsruimtes en zijn daardoor ideaal om in combinatie te huren. Deze industrieel afgewerkte kantoren zijn bijzonder licht, gestoffeerd en voorzien van airco. De oeverkantoren zijn beschikbaar van 70 m² tot 115 m² met een vanaf prijs van € 689,-- per maand.

Optie 2: Landhuiskantoren
Deze luxe kantoren bevinden zich in het landhuis aan de voorzijde op een zichtlocatie, verdeeld over drie verdiepingen met landelijk uitzicht. De kantoren zijn voorzien van o.a. airco en verwarming (individueel instelbaar) en volledig gemeubileerd, maar bieden voldoende ruimte om een eigen uitstraling te creëren. De landhuis kantoren zijn beschikbaar van 21 m² tot 46 m² met een vanaf prijs van € 638,-- per maand.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Huurprijs vanaf € 1.167,-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 150,-- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn
In overleg.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bredaseweg 8
Plaats Terheijden
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1075 m²
Oppervlakte in units vanaf 200 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.