Object
Object
Object
Object
Object
Object

Concordiastraat 15, Breda 4811 NA Breda

4811 NA Breda huurprijs € 32.500 p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Concordiastraat is een doorgaande eenrichtingsverkeerstraat aan de rand van het centrum en kenmerkt zich door een mix van kantoren (met baliefunctie) en winkelruimten, al dan niet in combinatie met wonen. Direct om de hoek bevindt zich het Van Coothplein, waar na recente ontwikkeling een bruisend plein met diverse horecagelegenheden is ontstaan. Deze ontwikkeling...

Brochure

Download de brochure van Concordiastraat 15, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Concordiastraat is een doorgaande eenrichtingsverkeerstraat aan de rand van het centrum en kenmerkt zich door een mix van kantoren (met baliefunctie) en winkelruimten, al dan niet in combinatie met wonen. Direct om de hoek bevindt zich het Van Coothplein, waar na recente ontwikkeling een bruisend plein met diverse horecagelegenheden is ontstaan. Deze ontwikkeling heeft voor een extra aanloop in de Concordiastraat gezorgd.

Ook de ver-/nieuwbouw van het voormalige Rabobank-gebouw op de hoek van de Concordiastraat en de Markendaalseweg zal een nieuwe impuls aan het gebied geven. In deze ontwikkeling zijn 123 wooneenheden voorzien, gericht op starters en alleenstaanden.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is op alle manieren goed bereikbaar. Door de centrumligging is hier sprake van een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen.

Parkeren
Op korte afstand zijn diverse parkeervoorzieningen aanwezig voor kort parkeren. In de nabijheid zijn ook mogelijkheden om abonnementen te verkrijgen. Onder meer is het mogelijk abonnementen te nemen in parkeergarage Concordia. U kunt in deze garage abonnementen krijgen vanaf € 76,25 per maand.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het object betreft een commerciële ruimte op een hoeklocatie in het centrum van Breda. De ruimte is ca. 169 m² groot en heeft een ca. 19 meter brede, grotendeels glazen gevel.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, voorzien van onder meer een c.v.-installatie, een toilet en een eenvoudige pantry.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan “Binnenstad” is het pand bestemd in de categorie “Gemengd 2” met als extra functieaanduiding “detailhandel”, die ruimte biedt aan een breed scala aan bedrijvigheid. Horeca is niet toegestaan.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 32.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 60,-- per maand ten behoeve van onderhoud van technische installaties, glasbewassing en waterverbruik.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 32.500 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1998
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Concordiastraat 15
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 169 m²
Oppervlakte in units vanaf 169 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.