Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
4751 XB, Oud gastel

Helium 6, 4751 XB, Oud gastel

€ 185.000 v.o.n.

Omschrijving

Luxe hoogwaardige bedrijfsunits op een A-locatie aan de A17 op de entree/kruispunt van de Borchwerf II Roosendaal / Oud Gastel. Oxian Business Parc wordt gerealiseerd aan de entree van het bedrijventerrein Borchwerf II Roosendaal/ Oud Gastel. Het is een nieuw te...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 198 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 185.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Nieuwbouw
Locatie
Adres Helium 6
Plaats Oud gastel
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 135
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 198 m²
Oppervlakte in units vanaf 164 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen casco
Onderhoud buiten Uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Luxe hoogwaardige bedrijfsunits op een A-locatie aan de A17 op de entree/kruispunt van de Borchwerf II Roosendaal / Oud Gastel.

Oxian Business Parc wordt gerealiseerd aan de entree van het bedrijventerrein Borchwerf II Roosendaal/ Oud Gastel. Het is een nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw van 39 hoogwaardige bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van totaal circa 165 m² tot 285 m² BVO (begane grond + eerste verdieping). Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3400 x 3500 mm bxh) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8 meter en alle units zijn standaard deels of volledig voorzien van een kanaalplaten verdiepingsvloer. Diverse units hebben bovendien een uitnodigende zijentree met veel glas in de voor- en zijgevel. De units aan de straatzijde hebben ook een uitnodigende en representatieve voorgevel.

Omgevingsfactoren
Naast uw toekomstige locatie zijn ook de volgende bedrijven op het bedrijventerrein Borchwerf II aanwezig; Primark Distributiecentrum, Carglass, Audi Centrum Roosendaal, Technische Unie, Albert Heijn Online Distributiecentrum, Calvin Klein Logistics, Burger King en Mac Donalds gevestigd.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Borchwerf II Roosendaal/ Oud Gastel is gelegen ten noorden van het centrum van Roosendaal en ligt direct aan de A17 (afslag 2) met directe verbindingen met de A16 en A58 richting Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren
Naargelang de grootte van de unit beschikt iedere unit over een aantal eigen parkeerplaatsen. Dit kunnen er 2, 3 of 4 zijn.

OBJECTGEGEVENS

Opleveringsniveau
Alle units worden casco+ opgeleverd zodat de koper naar wens zijn eigen inrichtingscomponenten kan installeren. Voor de gebruikte bouwmaterialen en bouwwijze zie de technische omschrijving van het project.

- gevlinderde betonvloer op de begane grond;
- verdiepingsvloer is zonder dekvloer;
- elektrische bedienbare overheaddeuren met een hoogte van 3,5 meter;
- flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een keuken en/of toilet;
- goede vloer-, gevel- en dakisolatie;
- gebouwhoogte van circa 8 meter;
- meterkast;
- vurenhouten trap naar de 1e etage;
- mantelbuis vanuit meterkast naar buiten t.b.v. een laadpaal elektrische auto's;
- noodverlichtingsarmaturen;
- brandblussers.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan “Borchwerf II”, vastgesteld op 20 juni 2013, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijven in milieu categorie 3.1 (uitgezonderd Bevi-bedrijven) van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten”. Het volledige bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Oud en Nieuw Gastel
Sectie: H
Nummers: 2258 en 2259
Tezamen groot: 9.050 m²

Energielabel
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opvragen van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

Vereniging van Eigenaren (VvE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht waarvoor een beheerder wordt aangesteld.

KOOPGEGEVENS

Koopsommen
De koopsommen zijn vanaf € 185.000,- tot € 215.000,- vrij op naam en exclusief BTW. Voor de actuele beschikbaarheid verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Financiering
Bij het sluiten van de koop wordt door de makelaar een koopovereenkomst opgesteld die vervolgens door partijen wordt ondertekend. Op verzoek van de koper kan er een ontbindende voorwaarde voor financiering worden opgenomen. De termijn hiervoor is maximaal 6 weken.

Betalingen
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling staan vermeld in de koopovereenkomst.

Oplevering
De bouw is gestart en naar verwachting worden de units vanaf oktober 2023 opgeleverd.

Nadere bijzonderheden
De in deze verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers en/of de reeds toegekende huisnummers.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel
Helium 6, 4751 XB, Oud gastel

Bedrijfstakken in Halderberge

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download
brochure Download
brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie