Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
4815 PH, Breda

Laagsteen 9, 4815 PH, Breda

€ 32.000

Omschrijving

KENMERKEN Omgevingsfactoren Dit object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Steenakker’, aan de westzijde van Breda. Op dit hoogwaardig opgezette bedrijventerrein zijn diverse functies aanwezig, waaronder groothandel, detailhandel, autoshowrooms ,veel aan de bouw...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 640 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 32.000
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2002
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Laagsteen 9
Plaats Breda
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 510 m²
Kantoor oppervlakte 130 m²
Parkeergelegenheid

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Dit object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Steenakker’, aan de westzijde van Breda. Op dit hoogwaardig opgezette bedrijventerrein zijn diverse functies aanwezig, waaronder groothandel, detailhandel, autoshowrooms ,veel aan de bouw gerelateerde bedrijven en een woonboulevard. De Laagsteen is een straat “in de luwte”, een locatie die zich kenmerkt door met name woon-werkcombinaties.

Op het bedrijventerrein Steenakker is een zgn. BIZ-regeling van toepassing. Hiermee wordt de hoogwaardige uitstraling onderhouden door onder meer de verzorging van openbaar groen, straatmeubilair en een waarborging van veiligheid door onder meer de aanwezigheid van camera’s bij de ingangen van het terrein. De bijdrage aan deze BIZ regeling wordt in rekening gebracht bij de gebruikers van de panden op het terrein en bedraagt op jaarbasis circa € 380,-- prijspeil 2019.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Ten opzichte van de autosnelwegen is de ligging uitstekend. De rijkswegen A58 als de A16 zijn op enkele autominuten bereikbaar met aansluitingen naar de A59 (Waalwijk/Den Bosch) en A27 (Breda/Utrecht) alsook naar het centrum van Breda. Aan het begin van het bedrijventerrein zijn bushaltes met diverse busverbindingen, waaronder Breda Centraal. Met 3 autominuten staat u bij het winkelcentrum met onder andere de Jumbo supermarkt, Action, een bakkerij, etc.

Parkeren
Voor en achter het pand bevindt zich meer dan voldoende parkeerruimte op het af te sluiten, eigen terrein. Daarnaast kan aan de openbare weg geparkeerd worden.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Vrijstaand bedrijfsgebouw met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een ruim buitenterrein. De ruimte omvat globaal c.a 130 m² kantoor/showroomruimte, ca. 260 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 250 m² entresolvloer.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat. De kantoorruimte is onder meer voorzien van een nette tegevloer en airconditioning, de bedrijfsruimte is deels voorzien van vloerverwarming en een grote overheaddeur (aan de zijkant van het gebouw).

Bestemmingsplan
Op basis van het huidige bestemmingsplan is het pand geschikt voor het gebruik door bedrijven in de milieucategorie 1 en 2.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 32.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ca. € 505,-- op jaarbasis, voor onder meer airco onderhoud en alarmsysteem inclusief EBN.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg met een minimum van twee jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda
Laagsteen 9, 4815 PH, Breda

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie