Uitgelicht

Markkade 1, Breda 4815 HJ Breda

4815 HJ Breda huurprijs € 68.000 p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Markkade vormt het begin van de toegangsweg naar het bedrijventerrein “Emer-zuid” met als meest bekende straat het Spinveld (met onder meer de Gamma en de milieustraat). De strip “Slingerweg” is een bedrijvenstrip aan de noordzijde van het centrum van Breda en vormt hiermee de natuurlijke scheiding tussen het spoor en de stad. Directe buren zijn Kozion en...

Brochure

Download de brochure van Markkade 1, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Markkade vormt het begin van de toegangsweg naar het bedrijventerrein “Emer-zuid” met als meest bekende straat het Spinveld (met onder meer de Gamma en de milieustraat). De strip “Slingerweg” is een bedrijvenstrip aan de noordzijde van het centrum van Breda en vormt hiermee de natuurlijke scheiding tussen het spoor en de stad. Directe buren zijn Kozion en dansschool Tiggelman.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de noordzijde van het centrum van Breda, op loopafstand van de binnenstad en het NS-station. De snelwegen A-16, A-59 en A-27 zijn op meerdere manieren eenvoudig en snel te bereiken.

Parkeren
Parkeren kan op het eigen terrein, ca. 10 parkeerplaatsen. Het grootste deel van het aanwezige buitenterrein is verhuurd aan een derde partij. Het terrein is afgesloten met een electrisch bediend hekwerk.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Dit markante object bestaat grofweg uit twee delen: een kantorensectie van ca. 530 m² en een bedrijfshal van ca. 640 m².

De ruime, centrale entree geeft toegang tot een open kantoortuin. De afwerking is modern te noemen: een zwarte, natuurstenen vloer, witte wanden en diverse, witgeschilderde houtaccenten. Op de verdieping bevinden zich een drietal kamers, die middels glazen wanden van de centrale delen gescheiden zijn. De bedrijfshal is eveneens grotendeels wit afgewerkt en kent een goede daglichttoetreding. De hal is toegankelijk via twee overheaddeuren.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat. Het pand is onder meer voorzien van diverse glazen wanden, een net keukenblok, drie toiletten en een alarminstallatie.

Bestemmingsplan
Op basis van het bestemmingsplan “Slingerweg” kan het pand gebruikt worden door bedrijven in de milieucategorie tot en met 3.1. Meer informatie kunt u vinden op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van zowel een KPN als een Ziggo aansluiting.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 68.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom groot drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 68.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 3 weken, 3 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1984
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Markkade 1
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 640 m²
Kantoor oppervlakte 530 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.