Minervum 7446 D, Breda 4817 ZG Breda

4817 ZG Breda huurprijs € 1.200 p.m.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein “Hoogeind”, ook wel bekend als “het Minervum” is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een mix van grote internationale bedrijven (o.a. Amgen en Abbott) en lokale MKB-bedrijven. Het terrein kent een ruime opzet met diverse waterlopen en veel groen. Tevens zijn op het terrein een kinderdagverblijf,...

Brochure

Download de brochure van Minervum 7446 D, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein “Hoogeind”, ook wel bekend als “het Minervum” is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een mix van grote internationale bedrijven (o.a. Amgen en Abbott) en lokale MKB-bedrijven. Het terrein kent een ruime opzet met diverse waterlopen en veel groen. Tevens zijn op het terrein een kinderdagverblijf, een hotel en een lunchroom gevestigd.

Op het bedrijventerrein Hoogeind is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt terreinbreed grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking (op terreinniveau) geregeld. Over 2019 bedraagt de BIZ-bijdrage € 306,05.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, doordat het direct grenst aan de in- en uitvalswegen, onder meer de A27 (Utrecht) en via de noordelijke route naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen).

Er zijn openbare vervoersvoorzieningen aanwezig, onder meer naar het centrum van Breda en het station.

Parkeren
Parkeren kan op de twee eigen parkeerplaatsen voor de deur. Aan de openbare weg is daarnaast nog voldoende parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte, gelegen in een verzamelgebouw op het Minervum.

Indeling
Het object kent de navolgende oppervlakte:
- kantoor/bedrijfsruimte begane grond ca. 68 m², voorzien van een bergruimte met overheaddeur, een nette keuken, een toilet en een spreekkamer.
- kantoorruimte verdieping: ca. 68 m².

Opleveringsniveau
Het pand kent een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo is het pand onder meer voorzien van systeemplafonds in de kantoorvertrekken, airco’s en een net keukenblok.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van een Ziggo-aansluiting.

Bestemmingsplan
Op basis van het bestemmingsplan “Hoogeind” is het pand bestemd voor het gebruik door bedrijven in de milieucategorie tot en met klasse 4.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 1.200,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 75,-- per maand, te vermeerderen met BTW ten behoeve van onder meer terreinonderhoud, glasbewassing en waterverbruik. Voor gas en elektra kent het pand eigen aansluitingen.

Huurprijs parkeerplaats
Het parkeren is in de huurprijs begrepen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard meest recente ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.200 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 5 maanden, 4 weken, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Minervum 7446 D
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 68 m²
Kantoor oppervlakte 68 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.