Minervum 7446 E, Breda 4817 ZG Breda

4817 ZG Breda huurprijs € 1.100 p.m.

Omschrijving

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein “Hoogeind”, ook wel bekend als “het Minervum” is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een mix van grote internationale bedrijven (o.a. Amgen en Abbott) en lokale MKB-bedrijven. Het terrein kent een ruime opzet met diverse waterlopen en veel groen. Tevens zijn op het terrein een kinderdagverblijf, een hotel...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein “Hoogeind”, ook wel bekend als “het Minervum” is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een mix van grote internationale bedrijven (o.a. Amgen en Abbott) en lokale MKB-bedrijven. Het terrein kent een ruime opzet met diverse waterlopen en veel groen. Tevens zijn op het terrein een kinderdagverblijf, een hotel en een lunchroom gevestigd.

Op het bedrijventerrein Hoogeind is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt terreinbreed grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking (op terreinniveau) geregeld.

Locatie
Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, doordat het direct grenst aan de in- en uitvalswegen, onder meer de A27 (Utrecht) en via de noordelijke route naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen). Er zijn openbare vervoersvoorzieningen aanwezig, onder meer naar het centrum van Breda alsmede het station.

Parkeren
Parkeren kan op de twee eigen parkeerplaatsen voor de deur. Aan de openbare weg is daarnaast nog voldoende parkeergelegenheid.

Objectgegevens
Hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte, gelegen in een verzamelgebouw op het Minervum.

Indeling
Het object kent de navolgende oppervlakte:
-kantoor/bedrijfsruimte begane grond ca. 68 m², voorzien van een bergruimte met overheaddeur, een nette keuken, een toilet en een spreekkamer.
-Kantoorruimte verdieping: ca. 68 m², een open ruimte met een scheidingswand.

Opleveringsniveau
Het pand kent een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo is het pand onder meer voorzien van systeemplafonds in de kantoorvertrekken, airco’s en een net keukenblok.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van een KPN-aansluiting.

Bestemmingsplan
Op basis van het bestemmingsplan “Hoogeind” is het pand bestemd voor het gebruik door bedrijven in de milieucategorie tot en met klasse 4.

Energielabel
Er is geen energielabel beschikbaar.

Huurgegevens
Huurprijs € 1.100,-- per maand.

Servicekosten
€ 65,-- per maand ten behoeve van onder meer terreinonderhoud, glasbewassing en waterverbruik. Voor gas en elektra kent het pand eigen aansluitingen.

Huurprijs parkeerplaats
Het parkeren is in de huurprijs begrepen.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2006 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model 2015 en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.100 p.m.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Servicekosten € 65
Servicekosten BTW tarief ja
Servicekosten conditie per maand
Aangeboden sinds 3 weken, 1 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Minervum 7446 E
Plaats Breda
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging Kantorenpark
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 136 m²
Oppervlakte in units vanaf 136 m²
Kantoor
Oppervlakte 68 m²
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 2
Loods
Loods oppervlakte 68 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Brochure

Download
Geheel vrijblijvend binnenkijken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.