Muizenberglaan 13 , 4822 TV, Breda

  • A+++
€ 31.750 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

In Medisch Centrum Westerhage komt een fraaie praktijkruimte beschikbaar. Deze ruimte is gelegen op de begane grond en wordt instapklaar opgeleverd. Medisch Centrum Westerhage is opgeleverd in 2022 en kenmerkt zich door een mix van eerste- en tweedelijns...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

In Medisch Centrum Westerhage komt een fraaie praktijkruimte beschikbaar. Deze ruimte is gelegen op de begane grond en wordt instapklaar opgeleverd. Medisch Centrum Westerhage is opgeleverd in 2022 en kenmerkt zich door een mix van eerste- en tweedelijns zorgverleners. Onder meer zijn er gevestigd een huisartsenteam, fysiotherapiepraktijk, Star-shl, huidtherapie, logopedie, podotherapie en een echocentrum. Namens een vertrekkend huurder wordt gezocht naar een partij die een aanvulling biedt op de aanwezige zorgverleners.

Het pand heeft een fraaie en eigentijdse uitstraling. Door de recente oplevering is het pand voorzien van een moderne afwerking en heeft een energielabel A+++. De praktijkruimte heeft alle benodigde voorzieningen en kan zonder grote investering worden betrokken.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen aan de westkant van de Haagse Beemden, op korte afstand van winkelcentrum De Berg. De Haagse Beemden is een stadsdeel met ruim 30.000 inwoners. In dit stadsdeel zijn twee medische centra gelegen. De omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van een groot aantal woningen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het centrum is zeer goed. Het pand is direct gelegen aan de rondweg “Westerhagelaan”. Deze rondweg geeft een goede ontsluiting naar de andere buurten van de Haagse Beemden. Op loopafstand zijn twee bushaltes gelegen voor het stadsvervoer. Verder is ten zuiden het NS station Breda-Prinsenbeek gelegen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen. Dit is zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het pand. Verder zijn in de wijk en bij het winkelcentrum voldoende vrije parkeerplaatsen aanwezig.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het pand is zowel aan de voor- als achterzijde bereikbaar. Vanuit de entrees is de verkeersruimte en de fraaie centrale ontvangsthal bereikbaar. Vanuit deze ontvangsthal is de unit bereikbaar. Deze unit bestaat uit een centrale ruimte met aansluitend vier royale spreekkamers en de pantry. De toiletten zijn gelegen in de algemene ruimte.

Oppervlakte
De unit heeft een oppervlakte van ca. 172 m².

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- vloeren afgewerkt met fraaie PVC-vloer;
- scheidingswanden uitgevoerd in metal stud, voldoende geluidswerend;
- systeemplafond met LED-verlichting;
- drie kamers voorzien van een kast met watervoorziening;
- adequate klimaatinstallatie per kamer te bedienen;
- pantry met onder- en bovenkastjes.

Bestemmingsplan
Het pand is bestemd ten behoeve van “maatschappelijke voorzieningen”. Kandidatuur wordt altijd voorgelegd aan de eigenaar van het complex en dient als aanvulling op de aanwezige activiteit te worden beoordeeld.

Energielabel
Het pand heeft het energielabel A+++.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 31.750,-- per jaar. Er is geen BTW van toepassing.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 771,12 per maand, inclusief BTW.

Huurtermijn
In overleg, waarbij uitgegaan wordt van een lange huurperiode.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst op 1 juli 2024 en vervolgens telkens per 1 juli, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er is geen BTW verschuldigd over de huurprijs. Over de servicekosten wordt BTW in rekening gebracht.

WWFT
Op basis van de WWFT zijn wij gehouden om een onderzoek in te stellen naar uw identiteit en/of de identiteit van de UBO van uw organisatie.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen, alsmede enkele specifieke bepalingen die gelden voor het Medisch Centrum.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 31.750 p.j.
Servicekosten € 637 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar 1998
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Muizenberglaan 13
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

Energie

Energielabel A+++
Energielabel einddatum 2032-11-29

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek het maatschappelijk vastgoed

Muizenberglaan 13, 4822 TV, Breda

Locatie

Muizenberglaan 13, 4822 TV, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie