Neerloopweg 50, Breda 4814 RS Breda

4814 RS Breda huurprijs € 95.000 p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Heilaar-Noord is een modern en representatief bedrijventerrein dat ontwikkeld is aan het begin van deze eeuw. Op het terrein zijn verschillende bedrijven in representatieve gebouwen gevestigd zoals Van Tilburg Bastianen, Aartsen Fruit en Nouwens Transport. Winkelcentrum Stada Stores is binnen enkele autominuten te bereiken waar alle dagelijkse voorzieningen te...

Brochure

Download de brochure van Neerloopweg 50, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Heilaar-Noord is een modern en representatief bedrijventerrein dat ontwikkeld is aan het begin van deze eeuw. Op het terrein zijn verschillende bedrijven in representatieve gebouwen gevestigd zoals Van Tilburg Bastianen, Aartsen Fruit en Nouwens Transport. Winkelcentrum Stada Stores is binnen enkele autominuten te bereiken waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen tussen het stadiongebied en de Ettensebaan met de meubelboulevard, op korte afstand van de A16 richting Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren
Naast de zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein biedt ook de omgeving voldoende mogelijkheid om aan de openbare weg te parkeren.

OBJECTGEGEVENS

Uniek en kleinschalig distributiecomplex, gelegen op bedrijventerrein “Heilaar Noord”. Het betreft de linkerhal van een complex met twee hallen, waarvan de rechter bij de eigenaar/verhuurder in gebruik is.

Indeling
Een loopdeur geeft toegang tot het afgescheiden dockgedeelte. Dit dockgedeelte (ca. 120 m²) beschikt over twee loadingdocks met levellers en een overheaddeur op maaiveld. Via een speedgate is de opslagruimte van ca. 750 m² bereikbaar. Achter in de hal bevindt zich eveneens nog een overheaddeur op maaiveld. De aanwezige magazijnstellingen zijn tegen een meerprijs te huur.

Via een trap is op de eerste verdieping een kantoorruimte van ca. 115 m² te bereiken. Deze kantoorruimte is keurig afgewerkt en is ingedeeld in twee ruimtes, één kantoortuin en een spreekkamer, met zicht op de bedrijfsruimte. Daarnaast is er natuurlijk sanitair en een pantry voorhanden.

Op de tweede verdieping bevindt zich een technische ruimte met opstellingen van IT en verwarming.

Om het complex ligt een ruim buitenterrein, waarvan een nader overeen te komen deel bij het te huren deel hoort.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van de verwarmingsinstallatie en de uitgebreide beveiligingsinstallaties.

Bestemmingsplan
Op basis van het geldende bestemmingsplan “Heilaar (bedrijven)” is het pand geschikt voor bedrijven in de milieucategorie 2 en 3.

Energielabel
Het pand beschikt vooralsnog niet over een energielabel.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 95.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW

Servicekosten
Een nader overeen te komen bedrag voor onder meer terreinonderhoud.

Huurtermijn in overleg met als uitgangspunt 5 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 95.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 5 maanden, 2 weken geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2015
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Neerloopweg 50
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 870 m²
Kantoor oppervlakte 115 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.