Nieuwe Haagdijk 65 , 4811 TC, Breda

  € 16.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op zoek naar een commerciële ruimte op een van dé aanloopstraten van Breda? Wij bieden deze ruimte aan op de Nieuwe Haagdijk 65 te Breda. Het betreft een ruimte van ca. 80 m² groot, in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid....

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 80 m²

  Downloads

  Op zoek naar een commerciële ruimte op een van dé aanloopstraten van Breda? Wij bieden deze ruimte aan op de Nieuwe Haagdijk 65 te Breda. Het betreft een ruimte van ca. 80 m² groot, in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  Aan de Nieuwe Haagdijk is er een commerciële ruimte van ca. 80 m² beschikbaar. De Nieuwe Haagdijk is in 2019 opnieuw ingericht en is een breed opgezette straat aan de westkant van het centrum van Breda. Deze karakteristieke straat kent een klassieke uitstraling en een interessante mix van bedrijvigheid, zoals onder andere een poelier, apotheek, bloemist, supermarkt, bakker en verschillende horecagelegenheden.

  Bereikbaarheid
  De bereikbaarheid van de straat, aan de rand van het centrum, is goed te noemen. De snelwegen zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Op ca. 240 meter afstand is een bushalte gelegen.

  Parkeren
  Het is mogelijk om recht voor de deur te parkeren of in de parkeerhavens in het midden van de straat. Het betreft hier betaald parkeren.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Via de eigen entree is er direct toegang tot de commerciële ruimte van ca. 50 m², via deze ruimte is er toegang tot een kantoorruimte van ca. 15 m² en toegang tot de ruimte waar de pantry van ca. 6 m² staat. Vanuit deze ruimte is er direct toegang tot de achtergelegen tuin. In de hal, die bereikbaar is vanuit de commerciële- en kantoorruimte, zit het toilet en douche van samen ca. 9 m².

  Oppervlakte
  De totale oppervlakte is ca. 80 m².

  Opleveringsniveau
  Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:
  - verwarming en koeling middels elektrische unit;
  - gewitte muren;
  - toilet;
  - douchecabine;
  - pantry.

  Bestemmingsplan
  Volgens bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het pand als aangeduide bestemming Gemengd -1. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala aan bedrijvigheid zoals onder andere ‘Detailhandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Cultuur en Ontspanning’, ‘Maatschappelijke voorzieningen’ en ‘Horeca 1’.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 16.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  Nader te bepalen.

  Huurtermijn
  5 jaar, kortere termijn in overleg.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 16.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verhuurd onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Nieuwe Haagdijk 65
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 80 m²
  Oppervlakte in units vanaf 80 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 50 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Nieuwe Haagdijk 65, 4811 TC, Breda

  Locatie

  Nieuwe Haagdijk 65, 4811 TC, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.