Nijverheidsweg 3 A, Bavel 4854 MT Bavel

4854 MT Bavel huurprijs

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op bedrijventerrein “De Bunder” in Bavel. De locatie kenmerkt zich door een mix van grote en kleine bedrijven, met name in het MKB-segment. De kern van Bavel is gelegen op ca. 1 kilometer en kent alle voorzieningen die je van een dorpskern mag verwachten.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Nijverheidsweg is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke...

Brochure

Download de brochure van Nijverheidsweg 3 A, Bavel.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op bedrijventerrein “De Bunder” in Bavel. De locatie kenmerkt zich door een mix van grote en kleine bedrijven, met name in het MKB-segment. De kern van Bavel is gelegen op ca. 1 kilometer en kent alle voorzieningen die je van een dorpskern mag verwachten.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Nijverheidsweg is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke rondweg van Breda en de A59, waardoor de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de A27 (Breda/Utrecht) goed te bereiken zijn.

Parkeren
Voor het pand zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er in de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het betreffen twee aparte ruimtes; een kantoorruimte en bedrijfshal, met beide een eigen ingang.

Op een deel van de begane grond is reeds Vlemmix Textiel / Drukkerij gevestigd.

De kantoorruimte ligt aan de voorzijde van het pand op de eerste verdieping en is ca. 100 m² groot. Deze ruimte bestaat uit twee kleinere kantoren, een berging met pantry, toilet, aparte badkamer, een ruim kantoor met keuken, alarminstallatie en zonwering. De ingang van het kantoor bevindt zich via de poort aan de rechterzijde van het gebouw.

De bedrijfshal ligt aan de achterzijde van het pand (rood omlijnde gedeelte op plattegrond) en is bereikbaar via de poort aan de rechterzijde. De hal heeft een oppervlakte van ca. 189 m² en beschikt over een pantry met 2 toiletten, lichtstraat en een overheaddeur.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan "Bavel" is het pand bestemd in de categorie "Bedrijventerrein" die ruimte biedt aan bedrijven in milieucategorie 1, 2 en 3.1.

Energielabel
Het pand beschikt over het label A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs van het totaal bedraagt € 16.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.
De kantoorruimte en bedrijfshal kunnen apart worden gehuurd voor beide € 8.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor de kantoorruimte en de bedrijfsruimte afzonderlijk € 50,- per maand. Voor het verbruik van gas en elektra wordt een voorschot in rekening gebracht. Deze bedraagt voor de bedrijfsruimte € 100,-- per maand en de kantoorruimte € 150,-- per maand.

In de servicekosten vallen het jaarlijks onderhoud en schoonmaken van de CV installatie, glasbewassing buitenzijde, tuin- en terreinonderhoud, dak onderhoud en waterverbruik.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 maanden, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1992
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nijverheidsweg 3 A
Plaats Bavel
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 189 m²
Kantoor oppervlakte 100 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.