Stadionstraat 2 -18., Breda 4815 NG Breda

4815 NG Breda huurprijs € 150 m² p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het markante gebouw TETRADE met hoge attentiewaarde is gunstig gesitueerd op de kop van de hoogwaardige kantorenlocatie 'Stadionkwartier', aan één van de stedelijke assen van Breda welke de A16 verbindt met het centrum.

Het stadionkwartier kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebouwen met gerenommeerde gebruikers zoals PWC, SVB, BAM, Coface, Argenta, Avnet en...

Brochure

Download de brochure van Stadionstraat 2 -18., Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Breda

Jumbo Breda Foodmarkt

MyCom Breda

Sociale Verzekeringsbank SVB

Argenta Spaarbank N.V.

AXI bv

Rat Verlegh Stadion

MotorkledingStore

Deloitte Breda

Trendia vloer & wand

Fysiotherapie Breda Medifit Zoete Inval

Raffel Internet B.V.

Livit Orthopedie

Grizzly New Marketing B.V.

SPIE Nederland

Citroën Dealer Van Beek Breda

Praxis Bouwmarkt Breda

KeukenConcurrent Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het markante gebouw TETRADE met hoge attentiewaarde is gunstig gesitueerd op de kop van de hoogwaardige kantorenlocatie 'Stadionkwartier', aan één van de stedelijke assen van Breda welke de A16 verbindt met het centrum.

Het stadionkwartier kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebouwen met gerenommeerde gebruikers zoals PWC, SVB, BAM, Coface, Argenta, Avnet en D-Reizen.

De locatie is centraal in de Benelux gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel auto (snelweg A16) als openbaar vervoer.

Op een steenworp afstand van TETRADE bevinden zich het NAC Breda stadion en het winkelcentrum 'Stada Stores' met diverse winkels en horeca, hetgeen zorgt voor een dynamische locatie met vele voorzieningen en ruime parkeermogelijkheden.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Auto
Het Stadionkwartier is gelegen direct langs de Lunetstraat, die het stadscentrum verbindt met de Noordelijke Rondweg van Breda. Hierdoor is de locatie goed ontsloten naar zowel de Rijkswegen A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als de A27 (Utrecht-Breda) en het centrum van Breda.

Vanaf de snelweg A16 (afrit 17, Breda-Noord) is ‘Tetrade’ binnen slechts 7 autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Aan de Lunetstraat bevinden zich op loopafstand bushalten ten behoeve van het stadsvervoer. Het centraal station is daardoor snel te bereiken.

Parkeren
Bij het gebouw behoren 200 parkeerplaatsen, gelegen op het naastgelegen (afgesloten) parkeerterrein. Dit komt neer op een uitstekende parkeernorm van ca. 1 parkeerplaats per 40 m² v.v.o.

Aanvullende openbare parkeermogelijkheden zijn er (gratis) aan de andere zijde van het NAC Breda stadion en bij het winkelcentrum 'Stada Stores' waar er ca. 1.000 plekken beschikbaar zijn.

OBJECTGEGEVENS

Omschrijving
Werken en klanten ontvangen in een ruim en licht gebouw met alle gewenste faciliteiten; het is mogelijk in TETRADE, een full service kantoorgebouw met gedeelde voorzieningen voor alle huurders.
Begin 2018 is gestart met het renoveren en herinrichten van de begane grond, zodat hier het sociale hart van TETRADE zal ontstaan. Het uitgangspunt van deze renovatie is een kwalitatief hoogwaardig gebouw te creëren waar voorzieningen en services geboden worden die bijdragen aan gemak, efficiëntie en luxe voor de in het gebouw gevestigde huurders en diens bezoekers.

Het sociale hart van TETRADE is de verbindende factor voor de huurders en biedt ruimte aan de gedeelde faciliteiten. Deze faciliteiten zijn erop gericht huurders zoveel mogelijk gemak te bieden en kosten te besparen door faciliteiten te delen.
TETRADE bestaat uit vier prestigieuze kantoorgebouwen, onderscheidend in architectuur met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. De vier gebouwen zijn gelegen aan een aantrekkelijk ingericht binnenplein en worden aan drie zijden omringd door een riante waterpartij.

Indeling
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van TETRADE bedraagt circa 8.648 m². Voor de verhuur is momenteel circa 3645 m² v.v.o. kantoorruimte en circa 755 m² showroom- en archiefruimte in het souterrain beschikbaar.
De 2e t/m 4e verdieping zijn beschikbaar voor verhuur met een oppervlakte van circa 900 m² per laag. De 5e verdieping is beschikbaar met een oppervlakte van circa 545 m².

Opleveringsniveau
TETRADE kenmerkt zich met name door het hoogwaardige opleveringsniveau in combinatie met de aanwezige voorzieningen in het gebouw en de directe omgeving.
Dit gebouw is één van de meest representatieve gebouwen van Breda en biedt alle mogelijkheden voor het realiseren van passende huisvesting:
- Grote, goed indeelbare vloervelden;
- Professionele medehuurders in het gebouw;
- Representatieve centrale entree met receptie;
- Zeer ruime parkeergelegenheid (op eigen terrein en in de directe omgeving);
- Goede bereikbaarheid met zowel de auto als OV;
- Prominente zichtlocatie aan doorgaande weg;
- Mogelijkheid naamsaanduiding op de gevel.

Faciliteiten
Gebouw TETRADE biedt de navolgende gedeelde voorzieningen/ faciliteiten voor alle huurders:
- Receptie met gastvrouw/heer
- TETRADE koffiebar
- WiFi
- Vergadercentrum
- Restaurant: Zodra het weer mooier wordt zal het terras worden ingericht en kan men gebruik maken van deze buitenruimte, toegankelijk vanuit het restaurant.

Energielabel
TETRADE is reeds voorzien van een duurzaam energielabel A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Kantoorruimte – 2e t/m 5e verdieping
€ 150,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Showroomruimte – souterrain (met daglicht)
€ 80,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Archiefruimte – souterrain (zonder daglicht)
€ 55,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen op eigen terrein
€ 500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Voorschotbedrag € 30,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Facilitykosten
Nader te bepalen
Deze kosten zijn o.a ten behoeve van de receptie, restaurant en coffee bar.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model 2015 en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 150 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 7 maanden, 3 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Stadionstraat 2 -18.
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 3645 m²
Oppervlakte in units vanaf 545 m²
Verdiepingen 8
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.