Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Westbroek 39 -51, Breda 4822 ZX Breda

4822 ZX Breda huurprijs € 135 m² p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In het kantorengebied Westerhage komen in kantoorgebouw “Hagepoint” kantoorruimten beschikbaar. Dit zeer fraaie en hoogwaardige kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A16 naast de “landmark”, waar de Luchtmacht is gevestigd. Het kantorengebied Westerhage kenmerkt zich door een aantal hoogwaardige kantoorgebouwen, waar diverse internationaal...

Brochure

Download de brochure van Westbroek 39 -51, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In het kantorengebied Westerhage komen in kantoorgebouw “Hagepoint” kantoorruimten beschikbaar. Dit zeer fraaie en hoogwaardige kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A16 naast de “landmark”, waar de Luchtmacht is gevestigd. Het kantorengebied Westerhage kenmerkt zich door een aantal hoogwaardige kantoorgebouwen, waar diverse internationaal georiënteerde bedrijven zich reeds hebben gevestigd. Een aantal hiervan kunnen bestempeld worden als Benelux hoofdkantoor.

In de directe omgeving zijn een groot aantal voorzieningen gelegen zoals een winkelcentrum, kinderdagverblijf, hotel, sportclub en restaurant. Het gebouw is voor een groot deel verhuurd aan gerenommeerde bedrijven zoals Yacht, Maandag, ABAB en GITP. In de directe omgeving zijn bedrijven gesitueerd als Alpro Soja, BIC, Opel/GM en UCB Pharma. De omgeving en het gebouw bieden bedrijven alle gewenste randvoorwaarden om te voorzien in een prettige werkomgeving.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is door zijn ligging zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het kantorenpark “Westerhage” is direct aan de A16 gesitueerd, zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Door de ligging aan de “Noordelijke Rondweg” is middels een groene zone ook de A27 (Utrecht-Eindhoven) goed bereikbaar. Tevens ligt het stadscentrum op enkele
autominuten.

De locatie is tevens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand ligt het NS-station “Breda-Prinsenbeek”, hetwelk een directe verbinding geeft naar het centraal station en een stoptrein naar de Randstad. Bij dit station ligt tevens een knooppunt van een aantal busverbindingen in diverse richtingen.

Parkeren
Middels een corridor onder het gebouw is een parkeerterrein bereikbaar, dat deels is gesitueerd onder het gebouw en deels naast het gebouw. Tevens zijn er een groot aantal parkeerplaatsen gereserveerd aan de voorzijde van het gebouw. De parkeernorm bedraagt 1 parkeerplaats per 45 m² kantoor. In de directe omgeving zijn op loopafstand van dit kantoorgebouw diverse mogelijkheden voor vrij parkeren. Onder het gebouw is een fietsenberging gesitueerd.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Aan de buitenzijde van het pand is een fraaie luie trap bereikbaar, uitkomende op een bordes wat toegang geeft tot een hoge entreepartij. In deze entree is een receptieruimte mogelijk. Tevens is in de entree een tweetal glazen liften en een trappartij gesitueerd, welke de verdiepingen en de kelder ontsluiten. Iedere kantoorunit, gelegen in een vleugel van het gebouw, is voorzien van eigen voorzieningen. De verdiepingen bestaan uit twee kantoorvleugels die verbonden zijn door een centrale gang, hetwelk is gesitueerd in een glazen atrium.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 6.417 m², verdeeld over 7 verdiepingen. Voor de verhuur is momenteel ca. 1.864 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:
- begane grond (rechtervleugel): ca. 465 m²
- eerste verdieping (rechtervleugel): ca. 488 m²
- vijfde verdieping (linkervleugel): ca. 490 m² (beschikbaar Q4 2019)
- vijfde verdieping (rechtervleugel): ca. 421 m² (beschikbaar Q4 2019)

Het is eventueel bespreekbaar om de units te combineren of delen van deze units te huren tegen nader overeen te komen voorwaarden.

Opleveringsniveau
Over het algemeen is hier sprake van een hoog opleveringsniveau. Het gebouw kent een uitstekende afwerking met een hoog en compleet voorzieningenniveau. Bijzonder is met name de entree met atrium over alle verdiepingen, waardoor het gebouw een bijzondere allure krijgt. Een deel van de verdiepingen heeft ramen tot de grond, wat een extra dimensie geeft.

De oplevering van de kantoren gebeurt in goed onderling overleg met de vertrekkende huurders. Indien gewenst is verhuurder bereid een indelingsvoorstel te maken op basis van de behoefte van een huurder.

Het pand kent een hoogwaardig en compleet opleveringsniveau. Onder meer heeft het gebouw de navolgende voorzieningen:
- centrale entree
- verwarming middels radiatoren, via stadsverwarming;
- kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling;
- systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen;
- aanwezige systeemwanden;
- aanwezige receptiebalie;
- aanwezige databekabeling;
- mechanische ventilatie;
- inbouwkeuken met apparatuur;
- gescheiden toiletgroepen;
- intercominstallatie;
- glasvezel.

ENERGIELABEL
C

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 135,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 44,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 500,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
In overleg.

Verlengingstermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 135 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2002
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Westbroek 39 -51
Plaats Breda
Land NL
Ligging kantorenparkwinkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 1528 m²
Oppervlakte in units vanaf 127 m²
Verdiepingen 7
Voorzieningen inbouwarmaturenliften
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.