Object
Verhuurd

Baronielaan 146, Breda 4818 RE Breda

4818 RE Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op één van de mooiste locaties van Breda gelegen kantoorpand. Het pand is gesitueerd aan een plantsoen met zeer fraaie bomen. De omgeving kenmerkt zich door een mix van karakteristieke woon- en kantoorpanden.

In dit kleinschalige kantoorpand is thans op de begane grond een fraaie turn-key kantoorruimte met gezamenlijke voorzieningen beschikbaar. Het pand is door de...

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op één van de mooiste locaties van Breda gelegen kantoorpand. Het pand is gesitueerd aan een plantsoen met zeer fraaie bomen. De omgeving kenmerkt zich door een mix van karakteristieke woon- en kantoorpanden.

In dit kleinschalige kantoorpand is thans op de begane grond een fraaie turn-key kantoorruimte met gezamenlijke voorzieningen beschikbaar. Het pand is door de eigenaar, die zelf ook een deel van het kantoorpand gebruikt, in stijl verbouwd. Aan de achterzijde is een fraai aangelegde tuin gelegen die tot het gehuurde behoort.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Door de ligging nabij de zuidelijke rondweg is het pand uitstekend bereikbaar. Op korte afstand zijn diverse winkels gelegen. Op loopafstand is een bushalte gelegen ten behoeve van streekvervoer. Hierdoor is het station ook snel bereikbaar.

Parkeren
In de directe omgeving zijn voldoende vrije en onbetaalde parkeerplaatsen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het betreft een fraai herenhuiskantoor wat aan de binnen- en buitenzijde fraai is afgewerkt. Verder kent het pand een gemeenschappelijke keuken en toilet.

Aan de achterzijde van het pand zijn op de begane grond twee royale kamers gelegen die middels openslaande deuren toegang geven tot de zeer fraai aangelegde tuin. Deze tuin biedt een extra dimensie aan de uitstraling van het kantoor. De kantoren hebben een oppervlakte van totaal ca. 50 m², dit is inclusief de overslagmeters voor het algemene gebruik, zoals de keuken en toilet.

Opleveringsniveau
Het pand wordt zeer compleet opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- strak gestucte wanden en plafonds;
- paneeldeuren;
- fraaie schouw met open haard;
- visgraat parketvloer;
- schuifkasten;
- openslaande deuren naar de tuin;
- alarminstallatie;
- cv met radiatoren;
- volledig ingerichte keuken.

Technische gegevens
Het betreft hier een traditioneel gebouwd pand, daterend van eind 19e eeuw. In de loop der jaren is het pand geheel opgeknapt en zijn de voorzieningen aangebracht die noodzakelijk zijn voor een kantoorgebruik.

Bestemmingsplan
Binnen het actuele bestemmingsplan “Zandberg” kent het pand de bestemming “kantoor“.

Energielabel
Het pand beschikt thans niet over een energielabel.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 850,-- per maand, te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende kosten, zoals nutsvoorzieningen, schoonmaak keuken en toilet, gebruik van onder meer de keuken, glasbewassing buitenzijde etc. Het betreft hier een niet verrekenbaar bedrag voor servicekosten onder de voorwaarde dat er sprake is van gebruikelijke kantoorbezetting.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Baronielaan 146
Plaats Breda
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 50 m²
Oppervlakte in units vanaf 50 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramen
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.