Object
Verhuurd

Ceresstraat 35, Breda 4811 CB Breda

4811 CB Breda

Omschrijving

KENMERKEN

In het Drie Hoefijzersgebied aan de rand van het centrum komt een zeer fraaie kantoorruimte beschikbaar. De beschikbare ruimte is gelegen in de kantoorvilla “Noble House”. Het pand is gelegen in een fraai woon-werkgebied dat enkele jaren geleden geherstructureerd is. In de directe omgeving is een mix van voorzieningen, kantoren en horeca gelegen. In het complex is een mix van...

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

In het Drie Hoefijzersgebied aan de rand van het centrum komt een zeer fraaie kantoorruimte beschikbaar. De beschikbare ruimte is gelegen in de kantoorvilla “Noble House”. Het pand is gelegen in een fraai woon-werkgebied dat enkele jaren geleden geherstructureerd is. In de directe omgeving is een mix van voorzieningen, kantoren en horeca gelegen. In het complex is een mix van huurders aanwezig die met name actief zijn in de dienstverlening. De beschikbare unit is volledig selfsupporting.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het Drie Hoefijzersgebied is gelegen aan de rand van het centrum en op loopafstand van het station. Via de singels zijn de snelwegen goed bereikbaar. Er is sprake van een uitstekende bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.

Parkeren
Achter het pand is een parkeerterrein gelegen die gezamenlijk wordt gebruikt door de huurders van Noble House. Daarnaast kent het gebied een vergunningenstelsel en kort betaald parkeren voor het pand. Hierdoor zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het gehuurde bestaat uit een kantoorkamer op de begane grond en een kantoorruimte op de tweede verdieping.
Entree op de begane grond met gezamenlijk gebruik van de toiletten en de pantry op de begane grond, fraaie kantoorkamer met een oppervlakte van ca. 18 m².
Via de trap is de tweede verdieping bereikbaar. Open kantoorruimte met aansluitend een pantry en een toilet. Deze verdieping heeft een oppervlakte van ca. 75 m².

Eventueel is het mogelijk de ruimte op de tweede verdieping separaat te huren tegen nader overeen te komen voorwaarden.

Opleveringsniveau
De ruimtes worden opgeleverd met vloerbedekking/laminaat, pantry, toilet, lichtarmaturen, cv met radiatoren, te openen ramen. Op de tweede verdieping is een airco-unit aanwezig.

Energielabel
Het energielabel wordt aangeleverd door verhuurder.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs voor het geheel bedraagt € 12.700,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 150,-- per maand, exclusief BTW ten behoeve van onder meer:
- het verbruik van gas, water en electra, inclusief vastrecht;
- alarmservice- en opvolging;
- schoonmaak verkeersruimtes;
- tuin- en terreinonderhoud.

Huurtermijn
In overleg te bepalen, minimaal twee jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Ceresstraat 35
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 93 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen inbouwarmaturentoiletpantry
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.