Object
Verhuurd

Ceresstraat 4, Breda 4811 CC Breda

4811 CC Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op het voormalige terrein van brouwerij InBev is het gebied de "Drie Hoefijzers” ontwikkeld tot een nieuwe centrumlocatie waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hierbij een nieuwe bestemming gekregen. Het gebied kenmerkt zich inmiddels door een hoogstedelijk klimaat gelegen op een steenworp afstand van het station....

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op het voormalige terrein van brouwerij InBev is het gebied de "Drie Hoefijzers” ontwikkeld tot een nieuwe centrumlocatie waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hierbij een nieuwe bestemming gekregen. Het gebied kenmerkt zich inmiddels door een hoogstedelijk klimaat gelegen op een steenworp afstand van het station. Het gebied Drie Hoefijzers is een begrip in Breda.

Centraal in dit gebied is voor verhuur beschikbaar een unieke monumentale kantoorvilla genaamd “Lentehof”. Het pand is enkele jaren geleden in zijn geheel aan de binnen- en buitenzijde gerenoveerd en heeft alle voorzieningen die noodzakelijk zijn voor modern kantoorgebruik. De villa heeft nog een groot aantal karakteristieke elementen waaronder een voormalige kapel. De kantoorvilla bevindt zich tussen een prachtige berlage van moderne architectuur en cultuurhistorisch erfgoed zoals het rijksmonumentale bedrijfskantoor van de voormalige bierbrouwerij van de Drie Hoefijzers en restaurant Beers & Barrels gevestigd in het oude Brouwhuis.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op korte afstand van het station en het stadscentrum, waardoor het bereik met openbaar vervoer uitmuntend kan worden genoemd. De ligging nabij de Singel garandeert tevens een uitstekende bereikbaarheid met de auto. Het omliggende gebied is reeds volledig getransformeerd. Hierdoor is een groot aantal woningen toegevoegd alsmede kantoren, diverse voorzieningen en horeca. Het gehele gebied heeft een hoogwaardige stedelijke uitstraling.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving zijn mogelijkheden voor betaald parkeren (abonnementen).

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De kantoorvilla is volledig gerenoveerd met behoud van diverse authentieke elementen zoals een fraaie natuurstenen vloer, diverse glas-in-lood raampartijen en een prachtige kapel op de eerste verdieping met een plafond van 5 meter hoog. Daarnaast zijn een aantal moderne voorzieningen (zoals koeling en adequate verlichting) aangebracht ter verhoging van het comfort.

Middels een trap is de fraaie entree bereikbaar aan de rechterzijde van het pand. De entree geeft toegang tot een zeer mooie trappartij die de verdiepingen en het souterrain ontsluit. Het souterrain is eveneens apart te ontsluiten middels een trap aan de achterzijde van het pand.

Op de begane grond en de verdiepingen bestaat de kern uit de trappartij en een toiletgroep met dames- en herentoilet alsmede een pantry. Op de eerste verdieping is een zeer bijzondere ruimte zijnde de voormalige kapel gelegen. Op de bovenste verdieping zijn de kantoren voorzien van dakramen zodat er ruime daglichtvoorziening aanwezig is.

De navolgende units zijn beschikbaar.

Unit 1:
Souterrain: ca. 220 m²
Begane grond: ca. 233 m²
6 parkeerplaatsen

Unit 2:
Eerste verdieping: ca. 226 m²
Tweede verdieping: ca. 207 m²
6 parkeerplaatsen

Eventueel is het mogelijk het geheel te huren met een oppervlakte van ca. 886 m² en 12 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau
Het pand wordt zeer compleet opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- gestucte wanden;
- systeemplafonds met hoogwaardige lichtarmaturen;
- vloeren deels met natuursteen, deels voorzien van vloerbedekking;
- toiletgroepen en keukens volledig vernieuwd en voorzien van luxe sanitair;
- centrale verwarming met radiatoren;
- topkoeling;
- alarminstallatie;
- kabelgoten met electra- en dataaansluitingen.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Huurprijs parkeerplaatsen
De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 750,--, exclusief BTW.

Huurtermijn
Het pand wordt aangeboden namens huurder en een huurtermijn dient in overleg met huurder en eventueel verhuurder vastgelegd te worden.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Ceresstraat 4
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 886 m²
Oppervlakte in units vanaf 433 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramentoiletpantry
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.