Object
Verkocht

Eggestraat 1 -3, Breda 4818 BR Breda

4818 BR Breda

Omschrijving

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht van WonenBreburg gekregen voor de verkoop van medisch centrum “Dudok”.

Het complex aan de Eggestraat 1-3/Generaal Maczekstraat 179 te Breda is nagenoeg geheel verhuurd (behoudens 15 parkeerplaatsen) en vormt daardoor een interessante beleggingspropositie. In overleg met WonenBreburg is een verkoopproces vastgesteld....

Uitgebreide omschrijving

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht van WonenBreburg gekregen voor de verkoop van medisch centrum “Dudok”.

Het complex aan de Eggestraat 1-3/Generaal Maczekstraat 179 te Breda is nagenoeg geheel verhuurd (behoudens 15 parkeerplaatsen) en vormt daardoor een interessante beleggingspropositie. In overleg met WonenBreburg is een verkoopproces vastgesteld.

Verkoop vindt plaats middels een openbare inschrijving. Indien gewenst kan een investment memorandum worden toegestuurd. Hiervoor kan contact met ons kantoor worden opgenomen. Gedurende het verkoopproces zullen kijkmomenten worden georganiseerd. Eigendomsoverdracht is gepland ultimo juni 2019.

Het medisch centrum “Dudok” is een aantrekkelijk complex. De medische strip maakt onderdeel uit van een zeer fraai appartementencomplex. Het betreft hier een appartementsrecht dat recht geeft op het exclusieve gebruik van de begane grond, alsmede 22 parkeerplaatsen in de kelder. Het geheel is gerealiseerd in 2005 en bestaat uit twee geschakelde units met ieder een eigen entree. Voor het pand zijn diverse parkeerplaatsen gelegen. In de omgeving zijn tevens diverse parkeervoorzieningen aanwezig. De units zijn verhuurd aan een huisarts- en een tandartspraktijk.

Kenmerkend is het feit dat het gebouw een zeer hoogwaardige uitstraling kent. Over het algemeen kan gesteld worden dat het geheel kwalitatief goed is gebouwd met het gebruik van uitstekende materialen.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Eggestraat 1 -3
Plaats Breda
Land NL
Ligging in woonwijk
Belegging
Soort belegging maatschappelijkvastgoed
Aantal huurders 2
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.