Object
Verkocht

Michiel de Ruyterstraat 6, Breda 4819 AD Breda

4819 AD Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren en locatie
Het pand is gelegen aan de zuidkant van Breda, even buiten het stadscentrum in de woonwijk Boeimeer. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals winkels, horeca, een school en een gezondheidscentrum.

Parkeren
Voor het pand zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren en locatie
Het pand is gelegen aan de zuidkant van Breda, even buiten het stadscentrum in de woonwijk Boeimeer. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals winkels, horeca, een school en een gezondheidscentrum.

Parkeren
Voor het pand zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.

OBJECTGEGEVENS

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht van de Gemeente Breda gekregen voor de verkoop van een aantal maatschappelijke beleggingsobjecten. Het pand aan de Michiel de Ruyterstraat 6 te Breda is volledig langdurig verhuurd aan Kober kinderopvang en vormt daardoor een interessante beleggingspropositie. Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant met meer dan 185 locaties.

Indeling
Het pand is enkele jaren geleden uitgebreid middels een nieuwbouwvleugel. Hierdoor is een combinatie ontstaan van een karakteristiek gebouw met een moderne uitbouw. Aan de achterzijde van het gebouw is een royaal buitenterrein gelegen. Op dit moment is het gebouw in gebruik ten behoeve van een kinderdagverblijf met diverse groepen en is het als zodanig ingedeeld. Het gehele pand is 875 m² en is gelegen op een perceel van 2.541 m².

KOOPGEGEVENS

Kadastrale gegevens
Gemeente: Breda
Sectie: E
Nummer: 3918
Oppervlakte: 2.541 m²

Bestemmingsplan
Het pand heeft een maatschappelijke bestemming ten behoeve van educatie, sociaal-medisch, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en (para-)medische voorzieningen, voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening en kinderopvang. Meer informatie is te verkrijgen op ruimtelijkeplannen.nl.

Koopsom
De richtprijs bedraagt € 1.595.000,-- kosten koper.
De huuropbrengst per jaar is op aanvraag.

BTW
Er zal door verkoper niet geopteerd worden voor een BTW belaste levering van de registergoederen.

Datum eigendomsoverdracht
Tussen partijen nader te bepalen.

Notaris
Linders Notarissen te Breda.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 1950
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Michiel de Ruyterstraat 6
Plaats Breda
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2541 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.