Object
Verhuurd

Minervum 7170 a, Breda 4817 ZN Breda

4817 ZN Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen op bedrijventerrein Hoogeind, gesitueerd direct aan de A27. Dit terrein is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een mix van grote (internationale) bedrijven (o.a. Amgen en Abbott) en lokale MKB-bedrijven. Het terrein kent een ruimte opzet met diverse waterlopen en veel groen. Tevens zijn op...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen op bedrijventerrein Hoogeind, gesitueerd direct aan de A27. Dit terrein is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een mix van grote (internationale) bedrijven (o.a. Amgen en Abbott) en lokale MKB-bedrijven. Het terrein kent een ruimte opzet met diverse waterlopen en veel groen. Tevens zijn op het terrein een kinderdagverblijf, een hotel en een lunchroom gevestigd.

Op het bedrijventerrein Hoogeind is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt terreinbreed grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking (op terreinniveau) geregeld. Over 2019 bedraagt de BIZ-bijdrage € 306,05.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is zeer gunstig gelegen langs de Rijksweg A27 Breda/Utrecht/ Eindhoven (A58) met goede ontsluitingsmogelijkheden direct naar de A27, de zuidelijke rondweg van Breda en de provinciale weg naar Tilburg.

Parkeren
Parkeren kan zowel aan de openbare weg als op eigen terrein.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het pand bestaat uit een ruime loods en een klein kantoor met toilet en pantry van totaal ca. 312 m². De loods beschikt over een overheaddeur, kachel en een tweetal ramen.

Opleveringsniveau
Het pand wordt leeg opgeleverd in de huidige staat.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan “Hoogeind” is het pand bestemd in de categorie “Bedrijventerrein” die ruimte biedt voor bedrijven in milieucategorie 1 t/m 4.

Energielabel
Het pand beschikt niet over een energielabel.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 18.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2004
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Minervum 7170 a
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 312 m²
Oppervlakte in units vanaf 312 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.