Object
Verhuurd

Nijverheidsweg 3 B, Bavel 4854 MT Bavel

4854 MT Bavel

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op bedrijventerrein “De Bunder” in Bavel. De locatie kenmerkt zich door een mix van grote en kleine bedrijven, met name in het MKB-segment. De kern van Bavel is gelegen op ca. 1 kilometer en kent alle voorzieningen die je van een dorpskern mag verwachten.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Nijverheidsweg is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op bedrijventerrein “De Bunder” in Bavel. De locatie kenmerkt zich door een mix van grote en kleine bedrijven, met name in het MKB-segment. De kern van Bavel is gelegen op ca. 1 kilometer en kent alle voorzieningen die je van een dorpskern mag verwachten.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Nijverheidsweg is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke rondweg van Breda en de A59, waardoor de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de A27 (Breda/Utrecht) goed te bereiken zijn.

Parkeren
Voor het pand zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er in de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De bedrijfshal ligt aan de achterzijde van het pand (rood omlijnde gedeelte op plattegrond) en is bereikbaar via de poort aan de rechterzijde. De hal heeft een oppervlakte van ca. 189 m² en beschikt over een pantry met 2 toiletten, lichtstraat en een overheaddeur.

Op een deel van de begane grond is reeds Vlemmix Textiel / Drukkerij gevestigd.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan "Bavel" is het pand bestemd in de categorie "Bedrijventerrein" die ruimte biedt aan bedrijven in milieucategorie 1, 2 en 3.1.

Energielabel
Het pand beschikt over het label A.

Opmerking
Er is een mogelijkheid tot het bijhuren van kantoorruimte aan de voorzijde van het pand.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 8.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,- per maand, te vermeerderen met BTW. Voor het verbruik van gas en elektra wordt een voorschot in rekening gebracht. Deze bedraagt € 100,-- per maand.

In de servicekosten vallen het jaarlijks onderhoud en schoonmaken van de CV installatie, glasbewassing buitenzijde, tuin- en terreinonderhoud, dak onderhoud en waterverbruik.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1992
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nijverheidsweg 3 B
Plaats Bavel
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 189 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.