UA-64989685-1

Van der Sande Box

We mogen onszelf opnieuw de best verkopende makelaar van Breda noemen en willen dit graag met u delen!

Voor het tweede jaar op rij hebben wij de nr. 1 positie behaald als best verkopende makelaar van Breda. Dit is natuurlijk extra bijzonder nu we officieel kunnen zeggen dat 'onze' stad in 2018 en 2019 ook de titel 'Beste binnenstad' van Nederland mag dragen. Wat ons betreft het ultieme excuus om dubbel feest te vieren. Reden genoeg om onze klanten de Van der Sande Box met het beste van Breda cadeau te doen. Laat u verrassen.....

Benieuwd of u ook aanspraak kunt maken op deze leuke Van der Sande Box?
De Van der Sande Box mag worden opgehaald indien u in 2017 of 2018 een woning via ons kantoor heeft gekocht, verkocht of momenteel nog te koop heeft staan. Misschien heeft u gebruik gemaakt van onze aankoopbegeleiding in 2017 of 2018? Ook dan mag u zo'n leuke doos komen ophalen!

Reserver nu uw Van der Sande Box!

  • Vanaf vrijdag 6 april 2018 tot en met 1 juni 2018 kunnen de Van der Sande Boxen worden opgehaald, uitsluitend op reservering.
  • Reserveringen dienen minimaal 1 werkdag vóór de gewenste ophaaldatum te worden doorgegeven.
  • Maximaal 1 Van der Sande Box per verkocht of aangekocht object.
  • De Van der Sande Box dient vooraf gereserveerd te worden door middel van het invullen van het formulier (zie blauwe bestelknop onderaan deze pagina).
  • De Box kan opgehaald worden op maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:30 uur of op zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur.
  • Bij het ophalen maken wij graag een foto van u samen met de Box en willen deze gebruiken om te plaatsen op bijvoorbeeld Facebook of andere uitingen rondom onze Van der Sande Box.
  • Reserveer snel een Box want er geldt op=op.


Vul hieronder uw gegevens in en wij zorgen er voor dat de Box op de gewenste datum voor u klaar staat op ons kantoor.

Reserveer nu de box met 'het beste van Breda'

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.