Helder en doortastend

De samenwerking met Frisia Makelaars is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste contact tot de afronding van de verkoop is alles zeer soepel verlopen. Een aantal zaken springen eruit:

In de eerste plaats het advies van de makelaar in het voortraject. Ondanks dat we zelf een duidelijk beeld hadden van hoe onze woning te verkopen, had de makelaar een goed onderbouwd advies het anders te doen. Met name door de goede onderbouwing hebben we de makelaar in zijn advies gevolgd. Dat bleek een meer dan goede keuze gezien de snelle verkoop, met een opbrengst die ruim boven onze verwachting lag. Dit is gelijk een goed voorbeeld van de interactie met de makelaar. Die verliep voor, tijdens en na de verkoop uitermate soepel, transparant en zeer prettig.

Dit is mede door de snelheid van reageren door zowel de makelaar als de binnendienst. Die was altijd heel doortastend. Dat gold ook op momenten van overleg rondom beslissingen die moesten worden genomen. Heldere uitwisseling van ideeën of standpunten waarna we snel snel heldere beslissingen kwamen. Helder en doortastend was ook de terugkoppeling na bezichtigingen. Die was duidelijk, to the point en realistisch. En dan uiteraard tijdens de onderhandelingen was het prettig te kunnen steunen op de ervaring van de makelaar. Het vertrouwen dat tijdens het proces was opgebouwd gaf ons een veilig gevoel te wachten op het juiste bod ondanks dat er eerder mogelijkheden waren bij andere biedingen toe te happen.

Kortom: we raden iedereen van harte aan met Frisia Makelaars te werken!