8983

Huren en verhuren in Breda

Van der Sande Huurplein.

Wilt u een woning of appartement verhuren? Of bent u juist op zoek naar een huis of appartement om te huren? In beide gevallen: van harte welkom bij Van der Sande Huurplein.

Met een kantoor in het centrum van Breda, een enthousiast team van medewerkers en jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst bij het zoeken van de beste route richting het verhuren van uw woning.

Uw woning verhuren via Van der Sande Huurplein.

Voor het verhuren van (één van) uw woning(en) bent u bij ons aan het juiste adres! Omdat iedere woning en iedere situatie anders is komen wij graag een keer, geheel vrijblijvend bij u langs. Onze verhuurmakelaar geeft u een indicatie van de huurwaarde en adviseert u over de bijbehorende verhuurstrategie.

Een specialist inschakelen voor de (tijdelijke) verhuur van uw woning is zeer verstandig. Wij zorgen ervoor dat uw woning op de juiste websites wordt aangeboden en gaan voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Wij zullen de huurovereenkomst opstellen, juridisch advies geven en zorgen voor een inspectierapport bij de sleuteloverdracht. Ook na de verhuur zullen wij met u in contact blijven om er zeker van te zijn dat de verhuur goed verloopt. Wij informeren u tijdig omtrent het naderen van het einde van de huurperiode om te bezien of de huurovereenkomst voortgezet kan worden of wellicht dient te worden beëindigd.

Potentiële huurders worden door ons goed gescreend, zodat wij de meest geschikte kandidaat aan u kunnen voordragen.

4872

Op zoek naar een huurwoning.

Indien u een leuke huurwoning heeft gevonden op onze site, maken wij graag een afspraak voor bezichtiging. We laten de woning uitgebreid zien en bij overeenstemming maken wij de huurovereenkomst op. Deze huurovereenkomst nemen we uitgebreid met u door. Bij de sleuteloverdracht maken wij een volledig inspectierapport inclusief foto’s op.

Om een bezichtiging in te plannen kunt u via de betreffende woning of via onderstaand contactformulier (onder vermelding van de betreffende woning) een aanvraag bij ons indienen. Telefonisch kunt u via 076 - 530 17 37 direct contact met ons opnemen.

Meer informatie over het verhuren van uw woning?

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken tijdens een afspraak met één van onze makelaars.
076-5301737 of huurplein@vandersande.nl

4868
4869

Woningaanbod

Voor ons huidige aanbod huur kijk hier

Woningaanbod huur

Waar kunnen wij u mee helpen?

Voor meer informatie over de verhuur van uw woning of voor hulp bij het vinden van een geschikte huurwoning maken wij graag een afspraak met u.

Graag ontvangen wij uw gegevens via onderstaand formulier.

Indien u uw gegevens hier achterlaat zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen en u informeren over de mogelijkheden van Huurplein.nl

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.