Ineke van Egeraat

Ineke van Egeraat

Financieel Adviseur

"Een hypotheek omvat meer dan getallen!"

Over mij

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als financieel adviseur voor De Hypotheekshop en tevens ben ik al ruim 12 jaar werkzaam in ‘het hypotheekvak’. Iets dat blijft boeien! Het samen met de klant formuleren van de wensen en de daarbij passende financieringsoplossing én het vervolgens op zoek gaan naar een geldverstrekker die in dat plaatje past. Het blijft een enorm leuke bezigheid waar soms de nodige creativiteit voor nodig is. Maar we zijn niet voor één gat te vangen!

Bij De Hypotheekshop vond ik een enorm inspirerend, creatief en energiek team van mensen die de bereidheid hebben er samen de schouders onder te zetten.

En het leuke is dat De Hypotheekshop, als onderdeel van de Van der Sande Groep, ook leunt tegen de makelaardij. Na mijn studie Management Economie en Recht heb ik drie jaar binnen de makelaardij gewerkt en ik heb daar geleerd wat er komt kijken bij aan- en verkoopbeslissingen van mensen. Het hypotheekvak vormt een mooi verlengstuk.

Na een drukke werkdag vind ik het heerlijk om een stukje te gaan hardlopen en verder heb ik met twee kleine kinderen de handen vol aan al hun bezigheden.

Kom snel eens langs!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie