Verkocht onder voorbehoud 4847 KL, Teteringen

Lange Akker 131, 4847 KL, Teteringen

Omschrijving

Op zeer fraaie locatie gelegen semi-bungalow met voortuin op het zuiden, een dubbele carport en een berging. De zeer goed onderhouden woning beschikt onder andere over een living met open keuken, een bijkeuken een badkamer en een ruime slaapkamer op de begane grond....

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 130 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers
Perceel 198 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Van der Sande Makelaars

Download de Kadastrale kaart

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning bungalow
Woning type Woonhuis
Type woning geschakelde woning
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2004
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Locatie
Adres Lange Akker 131
Plaats Teteringen
Land NL
Ligging
 • aan rustige weg
 • in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 130 m²
Inhoud 360 m³
Perceeloppervlakte 198 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 badkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen
 • buitenzonwering
 • mechanische ventilatie
 • tv kabel
 • schuifpui
Energie
Isolatie
 • dakisolatie
 • muurisolatie
 • vloerisolatie
 • dubbel glas
 • volledig geïsoleerd
 • c.v.-ketel
Warm water
 • c.v.-ketel
Buitenruimte
Tuin
 • patio/atrium
Hoofdtuin patio/atrium
Hoofdtuin positie zuid
Hoofdtuin diepte 9.15 meter
Hoofdtuin breedte 6.7 meter
Bergruimte
Schuur/berging aangebouwd steen
Voorzieningen
 • voorzien van elektra
Aantal schuren 1
Parkeergelegenheid
Garage
 • carport
Faciliteiten
 • openbaar parkeren
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten goed
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Uitgebreide omschrijving

Op zeer fraaie locatie gelegen semi-bungalow met voortuin op het zuiden, een dubbele carport en een berging. De zeer goed onderhouden woning beschikt onder andere over een living met open keuken, een bijkeuken een badkamer en een ruime slaapkamer op de begane grond. De verdieping telt een 2-tal slaapkamers, een tweede badkamer en een technische ruimte. De woning is gesitueerd op een prachtige en rustige woonlocatie, omgeven door veel groen. Golfpark ‘De Haenen’ ligt op steenworp afstand (onderdeel nieuwbouwplan). De woning is eveneens gelegen op loopafstand van de Teteringse Heide en diverse voorzieningen zoals basisscholen, sportpark De Gouwen en uitgebreide winkelvoorzieningen. De diverse uitvalswegen, het stadscentrum van Breda evenals dat van Oosterhout zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom: een fraai afgewerkte woning gelegen op een prachtige locatie omgeven door veel groen; de combinatie wonen en golfen is zeer aantrekkelijk!

INDELING
BEGANE GROND
Entree/hal, met trapopgang naar de verdieping, voorzien van een houten vloer, stucwerk wand- en stucwerk plafondafwerking en de meterkast. De entree biedt toegang tot de woonkamer, het toilet, een badkamer en een slaapkamer.

Meterkast, voorzien van 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, dag- en nachtstroom tariefmeter (digitaal), gas- en watermeter.

Toilet, voorzien van een tegelvloer, tegellambrisering, zwevend closet, fonteintje en ventilatie.

Sfeervolle woonkamer (± 5.40x4.85m), voorzien van een houten vloer, stucwerk wand- en stucwerk plafondafwerking, schuifpui naar de tuin en plaats van de intercominstallatie.
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Moderne open keuken (± 5.50x2.70m), voorzien van een houten vloer, composiet aanrechtblad met glazen achterwand, rvs spoelbak met mengkraan, 5-pits keramische kookplaat (ATAG) met afzuigkap (ATAG), vaatwasser (Miele), koelkast en oven (Bosch).

Handige bijkeuken/provisieruimte (± 2.70x1.85m), voorzien van een houten vloer, stucwerk wand- en stucwerk plafondafwerking.

Slaapkamer I (± 4.00x3.25m), gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van een houten vloer, stucwerk wand- en spuitwerk plafondafwerking.

Badkamer I (±1.85x2.70m), gelegen aan de zijzijde van de woning, geheel betegeld, voorzien van een ligbad met douchegarnituur voorzien van thermostaatkraan, dubbele wastafel met mengkraan, spiegelwand, radiator en mechanische ventilatie.

EERSTE VERDIEPING

Overloop, welke toegang biedt tot een 2-tal slaapkamers, een 2e badkamer en een technische ruimte.

Slaapkamer II (± 5.10x3.30m), gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van stucwerk wand- en spuitwerk plafondafwerking.

Slaapkamer III (± 5.10x2.70m), gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van stucwerk wand- en spuitwerk plafondafwerking. Deze kamer heeft een gescheurde ruit.

Badkamer II (± 3.30x1.60m), gelegen inpandig van de woning, geheel betegeld, voorzien van douche met douchegarnituur voorzien van thermostaatkraan, zwevend closet met opzetrand, wastafel met mengkraan, spiegelwand, design radiator en mechanische ventilatie.

Technische ruimte/wasruimte (± 2.30x1.65m), voorzien van aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur, de Cv-ketel (Intergas HR; bouwjaar 2004) en warmte terugwin installatie.

TUIN
Patiotuin (± 9.15x6.70m), gelegen aan de voorzijde van het perceel/de woning, voorzien van sierbestrating (fraaie grote tegels) met zonneterras, kunstgras (speelgelegenheid voor kinderen), buitenkraantje, verlichting en elektrisch zonnescherm (over de volledige breedte).

BERGING
Berging (± 3.35x1.85m), aangebouwd steen, voorzien van elektra.

CARPORT
Dubbele carport, met plaats voor een 2-tal auto’s. Voor de carport is er nog een privé parkeerplaats aanwezig voor een 3de auto.

BIJZONDERHEDEN
- De woning is optimaal geïsoleerd en is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

VEILING

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: onder meer de debiteur staat ingeschreven.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.

De vereniging: "Belangenvereniging Om de Haenen", gevestigd te Teteringen, gemeente Breda is geen vereniging als bedoeld in boek 5:112 van het Burgerlijk Wetboek, waardoor de koper niet kan worden verplicht om lid te worden van deze vereniging. Eventuele achterstallige bijdragen aan de vereniging Belangenvereniging Om de Haenen worden derhalve ook niet bij de koper in rekening gebracht. Het wordt aan de koper op de veiling overgelaten of hij lid wordt van de betreffende vereniging van eigenaars en of hij de daarmee verband houdende bijzondere bepalingen wenst te accepteren/honoreren.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 15.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 15 mei 2018.

Info: www.veilingnotaris.nl
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mw. mr. S. Hoeijmans.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijkse inwoners

  50%
 • Vrouwelijkse inwoners

  50%
 • Inwoners Breda

  89.594
 • Inwoners Breda

  92.710
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 297.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Kadastrale kaart Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie