Object

Achter d'n Oudendijk, Achter d'n Oudendijk - Twee-onder-een-kapwoningen, Oud Gastel

€ 359.000 - € 369.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Alle woningen zijn inmiddels verkocht!

De naam zegt het al, het plangebied voor de 21 woningen ligt achter de Oudendijk en tussen de Rijpersweg. Een ontspannen, informele en dorpse omgeving met een uitnodigend landschappelijk karakter. De woningen met royale kavels grenzen aan brede groene wadi’s in het openbaar middengebied en de tuinen worden omzoomd met een groene erfafscheiding. Het groene...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Achter d'n Oudendijk, Achter d'n Oudendijk - Twee-onder-een-kapwoningen, Oud Gastel.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Oud Gastel
  2.610 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Oud Gastel
  2.695 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,3 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 219.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Halderberge
  14.687 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Halderberge
  14.892 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  6.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

Alle woningen zijn inmiddels verkocht!

De naam zegt het al, het plangebied voor de 21 woningen ligt achter de Oudendijk en tussen de Rijpersweg. Een ontspannen, informele en dorpse omgeving met een uitnodigend landschappelijk karakter. De woningen met royale kavels grenzen aan brede groene wadi’s in het openbaar middengebied en de tuinen worden omzoomd met een groene erfafscheiding. Het groene en dorpse karakter wordt hierdoor versterkt. Dit is ook afleesbaar in de hedendaagse architectuur met een verwijzing naar traditionele en herkenbare woningen. Krachtige kappen met stevige dakranden bij de kopgevels zetten een markante contour neer. De rustige, gevarieerde gevelindeling zorgt voor een prettige, informele sfeer. Met een zorgvuldige detaillering in baksteen en kleurstellingen worden de entrees geaccentueerd. Verspringende kozijnen zorgen voor een fris grafisch spel in de gevel. Persoonlijke, individuele gevelopties als toegevoegde dakkapellen en erkers, openslaande deuren met een frans balkon en hoge keukenkozijnen maken straks elk huis uniek! Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden om de woning zowel aan de binnen- en buitenzijde (verder) uit te breiden en/of te wijzigen. Hierdoor kun je de woning geheel passend maken naar eigen inzicht.

Het leuke van het project Achter d’n Oudendijk is dat er in het plan meerdere verschillende woningtypes worden gerealiseerd. Zo hebben we onder andere rijwoningen met een berging, hoekwoningen met een garage, LOOF (living on one floor) woningen met een volledig woonprogramma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en ruime twee-onder-één-kapwoningen. De woningen worden compleet uitgerust. Zo wordt in elke woning gebruik gemaakt van degelijke materialen zoals een Bruynzeel keuken, voorzien van Siemens inbouwapparatuur en sanitair van Sphinx. Kortom: Stijlvol wonen met de sfeer en degelijkheid van vroeger, maar met het comfort en de luxe van nu!

Achter d’n Oudendijk is een project met oog voor detail en vakmanschap. De diversiteit in architectuur en beleving maken het project tot een ontspannen en informele omgeving. De diepe kavels en ligging zorgen voor een gunstige bezonning.

Diversiteit en maatwerk:
In de indeling en afmeting van de plattegronden is veel verscheidenheid te vinden. De hoek- en rijwoningen kennen verschillende entrees en in de twee-onder-één-kapwoning kun je bijvoorbeeld kiezen voor het verplaatsen van de woonkamer en keuken. De verschillende indelingsvarianten maken het mogelijk om elke woning ‘op maat’ samen te stellen. Bijvoorbeeld door de keuken aan de voor- of achterzijde te plaatsen. Ook uitbreidingen en/of dakkapellen in de stijl van de woning kunnen de woning precies passend maken. De keuze is aan jullie!

Keuken Voor toekomstige bewoners van Achter d’n Oudendijk is gekozen voor standaard luxe uitgevoerde keukens van Bruynzeel. Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. De keukens zijn standaard voorzien van een vijftal zeer gebruiksvriendelijke Siemens apparaten, te weten een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, schouwkap en gaskookplaat. Hoewel ons keukenvoorstel, aan de hand van de beschikbare ruimte, zo optimaal mogelijk is samengesteld, kunnen wij ons voorstellen dat ieder hier zijn eigen wensen en ideeën in verwezenlijkt zou willen zien. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan Bruynzeel.

Sanitair Tegenwoordig is de badkamer de ruimte bij uitstek waar men zich in alle rust terugtrekt, om heerlijk te genieten van een moment voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een mooi vertrek? Toekomstige bewoners hoeven zich over de inrichting van de badkamer alvast geen zorgen te maken. Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardig sanitair van Sphinx en kranen van Grohe. Beide merken onderscheiden zich door de superieure technologie en adembenemende designs. Voor u betekent dit, dat u straks optimaal kunt genieten van een badkamer die functionaliteit combineert met een fraai design.

Het project Achter d’n Oudendijk voldoet met een EPC van 0,4 aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Om dit te behalen worden de woningen onder andere voorzien van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en vloerverwarming op de begane grond. In vergelijking met woningen uit het bestaande aanbod, zijn de woningen daarom jaarlijks honderden euro’s zuiniger op het gebied van energieverbruik, uiteraard wel afhankelijk van het leefpatroon van bewoner zelf. Met een EPC van 0,4 staan de woningen gelijk aan een energielabel van A+++.

2-onder-1-kapwoningen:
Royale woningen met een schitterende (uitwisselbare) woonkamer met open woon-/eetkeuken. Elke woning beschikt over een grote aangebouwde garage. Met een inhoud van ca. 669 m3 en percelen tot bijna 400 m2 is het een heerlijke woning!

• Zeer ruim woonprogramma op begane grond
• Dubbele deuren naar diepe achtertuin
• Schitterende (uitwisselbare) woonkamer met open woon-/eetkeuken
• Grote garage met een royale oprit
• Drie royale slaapkamers op de verdieping
• Complete badkamer met dubbele wastafel
• Separaat toilet op de verdieping

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 359.000 - € 369.000
Bouw
Aantal eenheden 4
Locatie
Plaats Oud Gastel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 669 m³ - 669 m³
Perceeloppervlakte 347 m² - 385 m²
Woonoppervlakte 148 m² - 148 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.