Albano lob C, Albano lob C - Hoekwoningen, Oudenbosch

€ 239.000 - € 265.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Inmiddels 90% verkocht! Vraag snel de brochure op!

Briljant wonen nabij het centrum van Oudenbosch

Aannemersbedrijf van Agtmaal bv ontwikkelt in samenwerking met Maas-Jacobs de 38 projectmatige koopwoningen in het binnengebied van Albano lob C. Het project bestaat uit 14 rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen worden uitgevoerd met een epc van 0,...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Albano lob C, Albano lob C - Hoekwoningen, Oudenbosch.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Albano
  980 mannen
 • Inwoners Albano
  990 vrouwen
 • Auto's
  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 203.000,-
 • Inwoners Halderberge
  14.687 mannen
 • Inwoners Halderberge
  14.892 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Inmiddels 90% verkocht! Vraag snel de brochure op!

Briljant wonen nabij het centrum van Oudenbosch

Aannemersbedrijf van Agtmaal bv ontwikkelt in samenwerking met Maas-Jacobs de 38 projectmatige koopwoningen in het binnengebied van Albano lob C. Het project bestaat uit 14 rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen worden uitgevoerd met een epc van 0, hierdoor is een gunstige financiering mogelijk middels de Rabo GroenHypotheek.
Nieuwbouwplan ‘Albano’ ligt aan de zuidzijde van Oudenbosch. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen enkele minuten met de fiets bij de winkels en supermarkten in het centrum. De realisatie van ‘Albano’ is een waardevolle toevoeging voor het prachtige Oudenbosch.

Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden alle woningtypen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling. Er worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat te laten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond, dakkapel op zolder of een van de overige afwerkopties!

Energieprestatie en Duurzaamheid
Hoe beter je een woning maakt met betrekking tot isolatie, ventilatie, installatie hoe minder energie je nodig hebt om de woning comfortabel warm te houden. De hoeveelheid energie die nodig is om de woning te verwarmen/koelen en energie nodig om tapwater te verwarmen wordt gewogen en uitgedrukt in een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). De EPC geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 0. In de EPC berekening wordt het gebouwgebonden energieverbruik bepaald. Daarbij gaat men uit van een standaard bewoner of gezin. Verwarmen, koelen, warm water, ventileren en verlichting zijn onderdeel van de EPC berekening. Huishoudelijk gebruik hoort er niet bij. De woningen in Albano Loc C worden in basis uitgevoerd met een EPC van 0; dit betekent dat het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warm water) wordt gedekt met duurzame energie. Deze energie wordt opgewekt door de PV-panelen die op de woning zijn aangebracht. Dit resulteert in een comfortabele woning die tegen gunstige voorwaarden te financieren is.

Rijwoningen
In het hart van de nieuwe woonwijk komt u de rijwoningen tegen. Deze royale geschakelde woningen zijn elegant en lenen zich perfect voor starters en jonge gezinnen. De woningen kenmerken zich door hun eigen karakter, wat mede gecreëerd wordt door de gekiemde delen op de voorgevel. Verder beschikken ze over een mooie tuin voorzien van een prefab houten berging.

Hoekwoningen (inmiddels verkocht):
Kenmerken:
• Perceeloppervlakte: circa 140 - 290 m2
• Woonoppervlakte: circa 117 en 126 m2
• Bruto inhoud: circa 460 en 490 m3
• Ruime woonkamer
• Aantal slaapkamers: 3
• Complete badkamer met inloopdouche
• Vrij indeelbare zolder
• Eigen berging in achtertuin

De keuken is een van de belangrijkste ruimten in uw (nieuwe) woning. Voor het project Albano is zodoende gekozen voor Bruynzeel Keukens als keukenleverancier. Een Bruynzeel Keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. Reeds in de ontwerpfase van het project hebben we gekozen voor de meest optimale plaats en opstelling van de keuken in relatie tot de woonplattegrond. Maar u denkt daar misschien anders over. Daarom kunt u ook een keuken naar
eigen wens samenstellen. De verkopers van Bruynzeel helpen u graag bij het vertalen van uw persoonlijke keukenwensen, zodat uw straks in uw nieuwe woning kunt genieten van het gemak van een complete keuken.geïntegreerd.

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar je tot rust komt en geniet van een moment voor jezelf. Als koper van een huis in Albano mag je rekenen op een badkamer die het wellness gevoel versterkt. De materialen zijn hoogstaand en de merken Sphinx en Grohe onderscheiden zich door kwaliteit en fraaie lijnen. Genieten begint hier.
De huidige trend op het gebied van badkamers en specifiek tegels is helderheid en ingetogenheid. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en neutrale kleuren. Denk aan antracietgrijs, zwart, wit en natureltinten. Ook de wand- en vloertegels in Albano komen tegemoet aan deze trend. De wandtegels worden uitgevoerd met een formaat van 20x50 cm, maar kopers hebben uiteraard eigen keuze als het gaat om het tegelwerk van vloeren en wanden. We denken graag met u mee.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 239.000 - € 265.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 maanden geleden
Bouw
Aantal eenheden 6
Locatie
Plaats Oudenbosch
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 460 m³ - 491 m³
Perceeloppervlakte 140 m² - 290 m²
Woonoppervlakte 118 m² - 121 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.