UA-64989685-1

Albano lob C, Albano lob C - Twee-onder-een-kapwoningen, bouwnummer: 31, Oudenbosch 4731 XC Oudenbosch

4731 XC Oudenbosch koopsom € 355.000 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De verkoop van de woningen van het project Albano lob C te Oudenbosch is gestart!
Vraag snel de brochure op!

Briljant wonen nabij het centrum van Oudenbosch

Aannemersbedrijf van Agtmaal bv ontwikkelt in samenwerking met Maas-Jacobs de 38 projectmatige koopwoningen in het binnengebied van Albano lob C. Het project bestaat uit 14 rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Albano lob C, Albano lob C - Twee-onder-een-kapwoningen, bouwnummer: 31, Oudenbosch.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van de woningen van het project Albano lob C te Oudenbosch is gestart!
Vraag snel de brochure op!

Briljant wonen nabij het centrum van Oudenbosch

Aannemersbedrijf van Agtmaal bv ontwikkelt in samenwerking met Maas-Jacobs de 38 projectmatige koopwoningen in het binnengebied van Albano lob C. Het project bestaat uit 14 rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen worden uitgevoerd met een epc van 0, hierdoor is een gunstige financiering mogelijk middels de Rabo GroenHypotheek.
Nieuwbouwplan ‘Albano’ ligt aan de zuidzijde van Oudenbosch. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen enkele minuten met de fiets bij de winkels en supermarkten in het centrum. De realisatie van ‘Albano’ is een waardevolle toevoeging voor het prachtige Oudenbosch.

Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden alle woningtypen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling. Er worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat te laten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond, dakkapel op zolder of een van de overige afwerkopties!

Energieprestatie en Duurzaamheid
Hoe beter je een woning maakt met betrekking tot isolatie, ventilatie, installatie hoe minder energie je nodig hebt om de woning comfortabel warm te houden. De hoeveelheid energie die nodig is om de woning te verwarmen/koelen en energie nodig om tapwater te verwarmen wordt gewogen en uitgedrukt in een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). De EPC geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 0. In de EPC berekening wordt het gebouwgebonden energieverbruik bepaald. Daarbij gaat men uit van een standaard bewoner of gezin. Verwarmen, koelen, warm water, ventileren en verlichting zijn onderdeel van de EPC berekening. Huishoudelijk gebruik hoort er niet bij. De woningen in Albano Loc C worden in basis uitgevoerd met een EPC van 0; dit betekent dat het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warm water) wordt gedekt met duurzame energie. Deze energie wordt opgewekt door de PV-panelen die op de woning zijn aangebracht. Dit resulteert in een comfortabele woning die tegen gunstige voorwaarden te financieren is.

Tweekappers:
Verdeeld over het gehele plan ziet u de stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn verdeeld in diverse types met verschillende unieke voorgevels. Het ene type heeft een statig uiterlijk
gecreëerd door de symmetrische voorgevel met grote raampartijen en een gekeimde strook in het midden van de voorgevel. Een ander type heeft een speels uiterlijk door middel van de verschillende raampartijen en gekeimde delen. Verder zijn beide types ruim van opgezet en voorzien van een garage met opstelplaats voor de auto ervoor.

Kenmerken:
• Perceeloppervlakte: circa 235 - 380 m2
• Woonoppervlakte: circa 132 - 135 m2
• Bruto inhoud: circa 590 - 650 m3
• Royale living
• Aantal slaapkamers: 3
• Ruime badkamer met ligbad en inloopdouche
• Vrij indeelbare zolder
• Ruime garage/berging met oprit

De keuken is een van de belangrijkste ruimten in uw (nieuwe) woning. Voor het project Albano is zodoende gekozen voor Bruynzeel Keukens als keukenleverancier. Een Bruynzeel Keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. Reeds in de ontwerpfase van het project hebben we gekozen voor de meest optimale plaats en opstelling van de keuken in relatie tot de woonplattegrond. Maar u denkt daar misschien anders over. Daarom kunt u ook een keuken naar
eigen wens samenstellen. De verkopers van Bruynzeel helpen u graag bij het vertalen van uw persoonlijke keukenwensen, zodat uw straks in uw nieuwe woning kunt genieten van het gemak van een complete keuken.geïntegreerd.

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar je tot rust komt en geniet van een moment voor jezelf. Als koper van een huis in Albano mag je rekenen op een badkamer die het wellness gevoel versterkt. De materialen zijn hoogstaand en de merken Sphinx en Grohe onderscheiden zich door kwaliteit en fraaie lijnen. Genieten begint hier.
De huidige trend op het gebied van badkamers en specifiek tegels is helderheid en ingetogenheid. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en neutrale kleuren. Denk aan antracietgrijs, zwart, wit en natureltinten. Ook de wand- en vloertegels in Albano komen tegemoet aan deze trend. De wandtegels worden uitgevoerd met een formaat van 20x50 cm, maar kopers hebben uiteraard eigen keuze als het gaat om het tegelwerk van vloeren en wanden. We denken graag met u mee.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopsom € 355.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 3 maanden, 1 weken, 3 dagen geleden
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Type woning 2-onder-1-kapwon
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2018
Bouwvorm Nieuwbouw
Aantal eenheden 22
Aantal vrije eenheden 22
Locatie
Adres Albano lob C - Twee-onder-een-kapwoning
Plaats Oudenbosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 133 m²
Inhoud 590 m³
Inhoud 583 m³ - 640 m³
Perceeloppervlakte 235 m² - 380 m²
Totale woonoppervlakte 133
Woonoppervlakte 133 m² - 136 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Buitenruimte
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin positie noord
Hoofdtuin diepte 19 meter
Hoofdtuin breedte 11 meter
Hoofdtuin achterom nee

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.