Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Anna van Lotharingentoren, Anna van Burenstraat CT2, Woning, Breda 4811 BS Breda

4811 BS Breda € 1.500 per maand

Omschrijving

Alleen nog woon-werkwoningen beschikbaar om te huren. Alle appartementen zijn verkocht of verhuurd!

Aan de noordoostzijde van Bredacentraal zijn 54 woningen gerealiseerd. Ze voldoen aan de moderne woonwensen van zowel jongere als oudere bewoners. De woningen zijn direct toegankelijk vanaf het parkeerdek of de woningentree aan de Speelhuisstraat. Vanuit de entree met een dubbelhoge lifthal kun...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Belcrum
  1.765 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Belcrum
  1.835 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 198.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Breda
  89.594 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Breda
  92.710 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.2 km

Uitgebreide omschrijving

Alleen nog woon-werkwoningen beschikbaar om te huren. Alle appartementen zijn verkocht of verhuurd!

Aan de noordoostzijde van Bredacentraal zijn 54 woningen gerealiseerd. Ze voldoen aan de moderne woonwensen van zowel jongere als oudere bewoners. De woningen zijn direct toegankelijk vanaf het parkeerdek of de woningentree aan de Speelhuisstraat. Vanuit de entree met een dubbelhoge lifthal kun je de veilige fietsenstalling in de gezamenlijke patio bereiken. Op de eerste woonlaag bevinden zich 5 woon-werkwoningen met op de begane grond een werkruimte. Ideaal voor ZZP’ers of ondernemers-aan-huis. De 49 appartementen hebben twee tot 4 kamers. Alle woningen hebben een royale buitenruimte, over de volledige breedte van de woning.

De woningen worden gerealiseerd in 5 types variërend in mogelijkheden en in grootte van 66 m2 tot 173 m2. En elk woningtype heeft een ruime buitenruimte over de volle breedte van het appartement. De appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en tijdloos tegelwerk en sanitair. De woningen geven aan de ene zijde zicht op de fraai ingerichte binnentuin en aan de andere zijde biedt de royale buitenruimte zicht op een van de aantrekkelijkste hoven van het stationscomplex.

De appartementen worden te koop aangeboden. Huurappartementen zijn niet meer beschikbaar. De woon-werkwoningen worden alleen te huur aangeboden. Het gehele woongebouw is inmiddels gereed voor bewoning.

Diverse complete woningtypes

CT1: (1) Buitenkans:
Wonen en werken in uniek hoekappartement!

Beneden heb je een heerlijke werkruimte (41 m2) met een aparte entree. Ideaal als kantoorruimte, atelier of studio. Wonen doe je boven. In het twee kamerappartement met fraaie ramen en uitzicht op de Speelhuislaan. Een buitenkans voor de succesvolle starter of de creatieve eenpitter…

CT2 (4) tweekamerappartement:
Lekker werken, lekker wonen
Beneden heb je een royale werkruimte (51 m2) met een aparte entree. Ideaal als kantoorruimte, atelier of studio. Wonen doe je boven. In het drie kamerappartement met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stationscomplex.

CT3 (40) driekamerappartement: (niet meer beschikbaar)
Alle ruimte, ook voor logerende vrienden of (klein)kinderen
Geen werkruimte nodig, maar wel heerlijk en comfortabel wonen in hartje Breda? Kies dan voor een driekamer appartement. Met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stationscomplex.

CT4 (5) twee kamerappartement: (niet meer beschikbaar)
Intiem en buitengewoon genieten
Genoeg aan een tweekamerappartement? Kies dan voor de compacte hoekwoning met twee kamers en fraaie ramen aan de Speelhuislaan. Zo kunt u zowel in de woonkamer, als in de slaapkamer en de keuken genieten van het uitzicht. Intiem, geen onderhoud en alle comfort. Dat is buitengewoon genieten.

Tweekamer-hoekappartement CT5 (niet meer beschikbaar)
Deze appartementen beschikken over een royale woonkamer en een ruime slaapkamer. Zij zijn, net als andere appartementen, aan de ene zijde op de fraai ingerichte binnentuin georiënteerd en aan de andere zijde biedt de buitenruimte de bewoner zicht op een van de aantrekkelijke hoven van het stationscomplex. Bovendien hebben zij door de ligging op de hoek direct zicht op de Speelhuislaan. Hierdoor is er in zowel de keuken als de woonkamer licht en uitzicht. Tevens beschikken deze appartementen over een luxe badkamer met ligbad en een keuken.

Reizen, wonen, werken, winkelen en vooral genieten. Bredacentraal brengt al deze activiteiten samen in één gebouw. Het nieuwe mobiele hart van Breda. Wordt dit jouw nieuwe thuis in bourgondisch Breda?

Het gemak van wonen in Breda Centraal
Je auto staat veilig op het dak geparkeerd. Beneden rijdt de Sneltrein naar Schiphol, de stoptrein richting Rotterdam is juist vertrokken. Onder het spoor in de ruimtelijke en lichte lobby is het een gezellige drukte. Mensen begroeten en ontmoeten elkaar. Thuisgekomen geniet je van de ruimte en rust je uit van de drukte van de dag. Vanuit de loggia lonkt de gezelligheid op het plein. Hartje Breda ligt op een steenworp afstand.

Bourgondisch Breda ligt aan jouw voeten
Het rijke verleden en het bruisende heden gaan in Breda naadloos in elkaar over. Een sprankelende stad met een sfeervol, historisch stadshart. Breda nodigt je uit! Kom winkelen, bezoek het Chassé- theater, beleef een sportief “Avondje NAC’ en proef de Brabantse gezelligheid in de vele Café’s, restaurants en terrassen. Kom thuis in Bredacentraal!

Bereikbaarheid
De grootste verleiding van wonen op deze markante locatie is natuurlijk de optimale bereikbaarheid met de trein. Een treinreis naar Amsterdam duurt 67 minuten. De HSL verbinding brengt je gemakkelijk naar Antwerpen, Parijs of in 24 minuten naar Rotterdam. Nog een voordeel van het wonen in een station: de taxi en de bus zijn binnen handbereik.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.500 per maand
Status Beschikbaar
Bouw
Woning type portiekwoning
Locatie
Adres Anna van Burenstraat 1
Plaats Breda
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 173 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 1
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 4 (2 slaapkamers)

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.