Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Anna van Lotharingentoren, Anna van Lotharingentoren type CT3, Breda

€ 259.500 - € 270.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De verkoop is gestart, vraag snel de informatie op bij één van de makelaars.

Het is mogelijk om een afspraak te maken om de modelwoning op de 5e etage van het woongebouw te bezichtigen. U kunt hiervoor contact opnemen met de makelaars.

De appartementen worden te huur worden aangeboden (huurprijs vanaf € 875,-- per maand). Het gehele woongebouw is inmiddels gereed voor bewoning. Je kunt dus...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Anna van Lotharingentoren, Anna van Lotharingentoren type CT3, Breda.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

De verkoop is gestart, vraag snel de informatie op bij één van de makelaars.

Het is mogelijk om een afspraak te maken om de modelwoning op de 5e etage van het woongebouw te bezichtigen. U kunt hiervoor contact opnemen met de makelaars.

De appartementen worden te huur worden aangeboden (huurprijs vanaf € 875,-- per maand). Het gehele woongebouw is inmiddels gereed voor bewoning. Je kunt dus al snel je nieuwe 'thuis' in gaan richten.

Wonen, werken, leven

Aan de noordoostzijde van Bredacentraal worden 54 woningen gerealiseerd. Ze voldoen aan de moderne woonwensen van zowel jongere als oudere bewoners. De woningen zijn direct toegankelijk vanaf het parkeerdek of de woningentree aan de Speelhuisstraat. Vanuit de entree met een dubbelhoge lifthal kun je de veilige fietsenstalling in de gezamenlijke patio bereiken. Op de eerste woonlaag bevinden zich 5 woon-werkwoningen met op de begane grond een werkruimte. Ideaal voor ZZP’ers of ondernemers-aan-huis. De 49 appartementen hebben twee tot 4 kamers. Alle woningen hebben een royale buitenruimte, over de volledige breedte van de woning.
Diverse complete woningtypes

De woningen worden gerealiseerd in 5 types variërend in mogelijkheden en in grootte van 66 m2 tot 173 m2. En elk woningtype heeft een ruime buitenruimte over de volle breedte van het appartement. De appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en tijdloos tegelwerk en sanitair. De woningen geven aan de ene zijde zicht op de fraai ingerichte binnentuin en aan de andere zijde biedt de royale buitenruimte zicht op een van de aantrekkelijkste hoven van het stationscomplex.

CT1: (1) Buitenkans:
Wonen en werken in uniek hoekappartement!

Beneden heb je een heerlijke werkruimte (41 m2) met een aparte entree. Ideaal als kantoorruimte, atelier of studio. Wonen doe je boven. In het twee kamerappartement met fraaie ramen en uitzicht op de Speelhuislaan. Een buitenkans voor de succesvolle starter of de creatieve eenpitter…

CT2 (4) tweekamerappartement:
Lekker werken, lekker wonen
Beneden heb je een royale werkruimte (51 m2) met een aparte entree. Ideaal als kantoorruimte, atelier of studio. Wonen doe je boven. In het drie kamerappartement met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stationscomplex.

CT3 (40) driekamerappartement:
Alle ruimte, ook voor logerende vrienden of (klein)kinderen
Geen werkruimte nodig, maar wel heerlijk en comfortabel wonen in hartje Breda? Kies dan voor een driekamer appartement. Met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stationscomplex.

CT4 (5) twee kamerappartement:
Intiem en buitengewoon genieten
Genoeg aan een tweekamerappartement? Kies dan voor de compacte hoekwoning met twee kamers en fraaie ramen aan de Speelhuislaan. Zo kunt u zowel in de woonkamer, als in de slaapkamer en de keuken genieten van het uitzicht. Intiem, geen onderhoud en alle comfort. Dat is buitengewoon genieten.

Tweekamer-hoekappartement CT5
Deze appartementen beschikken over een royale woonkamer en een ruime slaapkamer. Zij zijn, net als andere appartementen, aan de ene zijde op de fraai ingerichte binnentuin georiënteerd en aan de andere zijde biedt de buitenruimte de bewoner zicht op een van de aantrekkelijke hoven van het stationscomplex. Bovendien hebben zij door de ligging op de hoek direct zicht op de Speelhuislaan. Hierdoor is er in zowel de keuken als de woonkamer licht en uitzicht. Tevens beschikken deze appartementen over een luxe badkamer met ligbad en een keuken.

Reizen, wonen, werken, winkelen en vooral genieten. Bredacentraal brengt al deze activiteiten samen in één gebouw. Het nieuwe mobiele hart van Breda. Wordt dit jouw nieuwe thuis in bourgondisch Breda?

Het gemak van wonen in Breda Centraal
Je auto staat veilig op het dak geparkeerd. Beneden rijdt de Sneltrein naar Schiphol, de stoptrein richting Rotterdam is juist vertrokken. Onder het spoor in de ruimtelijke en lichte lobby is het een gezellige drukte. Mensen begroeten en ontmoeten elkaar. Thuisgekomen geniet je van de ruimte en rust je uit van de drukte van de dag. Vanuit de loggia lonkt de gezelligheid op het plein. Hartje Breda ligt op een steenworp afstand.

Bourgondisch Breda ligt aan jouw voeten
Het rijke verleden en het bruisende heden gaan in Breda naadloos in elkaar over. Een sprankelende stad met een sfeervol, historisch stadshart. Breda nodigt je uit! Kom winkelen, bezoek het Chassé- theater, beleef een sportief “Avondje NAC’ en proef de Brabantse gezelligheid in de vele Café’s, restaurants en terrassen. Kom thuis in Bredacentraal!

Bereikbaarheid
De grootste verleiding van wonen op deze markante locatie is natuurlijk de optimale bereikbaarheid met de trein. Een treinreis naar Amsterdam duurt 67 minuten. De HSL verbinding brengt je gemakkelijk naar Antwerpen, Parijs of in 24 minuten naar Rotterdam. Nog een voordeel van het wonen in een station: de taxi en de bus zijn binnen handbereik.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 259.500 - € 270.500
Bouw
Aantal eenheden 40
Aantal vrije eenheden 40
Locatie
Plaats Breda
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 300 m³ - 300 m³
Woonoppervlakte 101 m² - 101 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.