UA-64989685-1

de Groene Kamers, de Groene Kamers - Bouwkavel, bouwnummer: 4, Rijsbergen 4891 XV Rijsbergen

4891 XV Rijsbergen koopsom € 275.000 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het plan De Groene Kamers is een uitbreiding van Rijsbergen aan de rand van de dorpskern. Op deze prachtig gelegen locatie worden in een dorpse sfeer in totaal 39 nieuwe woningen gerealiseerd. Het plan kenmerkt zich hierbij door de grote diversiteit, waarbij zowel hoek- en tussenwoningen als twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen worden aangeboden. Voor de uitwerking van De Groene...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor de Groene Kamers, de Groene Kamers - Bouwkavel, bouwnummer: 4, Rijsbergen.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het plan De Groene Kamers is een uitbreiding van Rijsbergen aan de rand van de dorpskern. Op deze prachtig gelegen locatie worden in een dorpse sfeer in totaal 39 nieuwe woningen gerealiseerd. Het plan kenmerkt zich hierbij door de grote diversiteit, waarbij zowel hoek- en tussenwoningen als twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen worden aangeboden. Voor de uitwerking van De Groene Kamers hebben Maas-Jacobs en Somnium Real Estate de handen ineen geslagen. Het ambitieniveau van beide partijen komt goed tot uiting in de detaillering van de woningen en een optimale mix tussen hoogwaardige architectuur en een prettig wooncomfort. De Groene Kamers kent een ruim opgezette verkaveling met veel aandacht voor de openbare ruimte. Hierbij wordt een ingetogen wegprofiel toegepast en wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het gegeven dat De Groene Kamers in de toekomst enkel bestemmingsverkeer kent, maakt een rustige en veilige woonomgeving mogelijk. Tevens wordt veel groen toegepast bij zowel de afronding van het plan als in de vorm van uniforme hagen als afscheiding tussen de kavels en het openbare gebied.

De zorgvuldig uitgewerkte ruime en groene stedenbouwkundige opzet, waarbij veel rekening is gehouden met privacy en bezonning op de diverse kavels, in combinatie met de hoogwaardige en karakteristieke architectuur maakt de Groene Kamers werkelijk tot een uniek nieuwbouwplan!

Juist onder Breda, dichtbij de grens met België, ligt Rijsbergen, een dorp met een rijke historie
en veel karakteristieke panden. Op korte afstand liggen een aantal grotere steden. Het dorp wordt omgeven door een aantal prachtige natuurgebieden, perfect om te genieten van de rust. Er is dus in en rondom Rijsbergen altijd wel iets te doen.

De Groene Kamers voldoet met de huidige bouwnormen aan de laatste eisen van energiezuinigheid. Om dit te behalen worden de woningen onder andere voorzien van zonnepanelen of een ventilatiewarmtepomp, hoogwaardige isolatie en vloerverwarming op de begane grond. In vergelijking met woningen uit het bestaande aanbod, is een nieuwbouwwoning jaarlijks een stuk zuiniger in
energiegebruik. Uiteraard afhankelijk van het leefpatroon van de bewoner zelf.

Bouwkavel 4: Perceeloppervlakte: ca. 815 m2, koopsom € 275.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 1, 2 en 3 kunnen ook als bouwkavel worden verkocht:
Kavel 1: Perceeloppervlakte 660m2, koopsom € 245.000,-- v.o.n.
Kavel 2: Perceeloppervlakte 960m2, koopsom € 297.500,-- v.o.n.
Kavel 3: Perceeloppervlakte 685m2, koopsom € 255.000,-- v.o.n.

Voor meer informatie omtrent de bouwmogelijkheden vraag het kavelpaspoort aan via de makelaars.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopsom € 275.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 7 maanden, 1 weken, 6 dagen geleden
Bouw
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning nee
Bouwjaar Bouwgrond
Bouwvorm N.v.t.
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Adres De Groene Kamers - Kavel
Plaats Rijsbergen
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 410 m³ - 850 m³
Perceeloppervlakte 815 m² - 815 m²
Woonoppervlakte 111 m² - 200 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.