Object
Object

De nieuwe Wipwei, De Nieuwe Wipwei - type DNW.4, Roosendaal

€ 209.000 - € 245.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De bouw van dit project is gestart!

De Nieuwe Wipwei, woningen voor mensen met lef. Onderscheidend door hun architectonische vormgeving op een locatie in de nieuwe wijk Stadsoevers die zich de komende jaren echt gaat bewijzen. Want de gemeente is heel concreet bezig met de verdere invulling van Stadsoevers, waar naast woningen zelfs ook een haven voor passanten en ligplaatsen wordt...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De nieuwe Wipwei, De Nieuwe Wipwei - type DNW.4, Roosendaal.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Scherpdeel
  1.040 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Scherpdeel
  1.040 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,9 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 135.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Roosendaal
  38.147 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Roosendaal
  39.016 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

De bouw van dit project is gestart!

De Nieuwe Wipwei, woningen voor mensen met lef. Onderscheidend door hun architectonische vormgeving op een locatie in de nieuwe wijk Stadsoevers die zich de komende jaren echt gaat bewijzen. Want de gemeente is heel concreet bezig met de verdere invulling van Stadsoevers, waar naast woningen zelfs ook een haven voor passanten en ligplaatsen wordt gerealiseerd. En dit allemaal op een paar minuten lopen van het centrum en station van Roosendaal. Met kwalitatief zeer hoogwaardige woningen, zowel qua materiaalgebruik als duurzaamheid, en langjarige garanties. Dé kans voor u als ‘koper van het eerste uur’ op een toekomstproof investering.

De Nieuwe Wipwei, met dertig stadswoningen, maakt deel uit van de eerste fase van het Roosendaalse ontwikkelprogramma Stadsoevers. Unieke woningen in een herkenbaar ensemble Tussen de Pater Damiaanstraat en het park Wipwei wordt een bouwblok ontwikkeld met 30 hoogwaardige stadswoningen. Het plan bestaat uit geschakelde woningen, twee-, drie- en vierkappers, die op een luchtige manier naast elkaar staan met verspringende rooilijnen. Door te variëren met dwarskappen, langskappen en platte daken, verschillende kleuren metselwerk en verschillende ‘kijkvensters’ ontstaat een divers en rijk straatbeeld. Deze variaties zorgen voor 30 unieke woningen, een krachtig en herkenbaar ensemble vormen. De kwaliteit van ‘wonen aan het park’ hebben we expliciet gemaakt door de grote horizontale en verticale kijkvensters op verschillende verdiepingshoogtes. Deze ‘eyecatchers’ zorgen voor extra diversiteit en een eigentijds gevelbeeld. Wij denken dat deze vensters tevens een positieve invloed hebben op het gebruik en beheer van het park.

Een aangenaam en groen binnengebied
Het plangebied wordt met een gemetselde tuinmuur omzoomd. In aansluiting op het binnengebied wordt deze in de hoogte gehalveerd en afgemaakt met groen. Zo wordt de natuurlijke omgeving verbonden met het groene binnengebied. Het parkeren voor de bewoners wordt binnen de grenzen van het plangebied opgelost waardoor iedere woning een eigen parkeerplaats heeft. Er ontstaat daarnaast een prettige binnenwereld met een groen en vriendelijk karakter, in het hart een hofje als ontmoetingsplek in het groen.

Materialisatie en detaillering
Er is veel aandacht besteed aan materialisatie en detaillering. We hebben een palet ontwikkeld met een grote verscheidenheid in ambachtelijk metselwerk, kozijnindelingen, balkons en erfafscheidingen. Het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen en aardse tinten afgewisseld met de witte kijkers refereert aan de bebouwing in en rond het centrum van Roosendaal. Door de eigentijdse vertaling ervan wordt De Nieuwe Wipwei een schakel tussen de bestaande bebouwing en de verdere ontwikkeling van Stadsoevers.

Keuken Voor de toekomstige bewoners van De Nieuwe Wipwei is gekozen voor standaard zeer luxe uitgevoerde keukens van Bruynzeel. Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. De keukens zijn standaard voorzien van een vijftal zeer gebruiksvriendelijke Siemens apparaten, te weten een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, schouwkap en een keramische kookplaat.

Sanitair Toekomstige bewoners van De Nieuwe Wipwei hoeven zich over de inrichting van de badkamer alvast geen zorgen te maken. Wij hebben gekozen voor sanitair van Sphinx en kranen van Grohe. Beide merken onderscheiden zich door de superieure technologie en de adembenemende designs. Voor u betekent dit, dat u straks optimaal kunt genieten van een badkamer die functionaliteit combineert met een fraai design.

Tegelwerk In badkamertrends is minimalisme nu het sleutelwoord: strakke lijnen en ingetogen gebruik van kleuren als antracietgrijs, zwart, wit en natureltinten. Het wand- en vloertegelpakket in De Nieuwe Wipwei sluit naadloos bij die trend aan. Niet alleen qua kleuren, maar vooral ook dankzij haar formaat.

De Nieuwe Wipwei voldoet met een EPC van 0,4 aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Om dit te behalen worden de woningen onder andere voorzien van zonnepanelen, warmteterugwinsysteem, hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. In vergelijking met woningen uit het bestaande aanbod, is een nieuwbouwwoning jaarlijks zo’n € 1.500,- tot € 2.000,- zuiniger op het gebied van energieverbruik. Uiteraard afhankelijk van het leefpatroon van de bewoner zelf.
Met een EPC van 0,4 staan de woningen van De Nieuwe Wipwei gelijk aan een energielabel van A+++.

DNW.4
2 tweekappers en 10 hoek-en rijwoningen

bouwnummer 18 t/m 29
• percelen van 96 tot 166 m2
• woonoppervlakte van 109 tot 116 m2
• ook beschikbaar als tweekapper!
• de woningen aan de wethouder lanenstraat kijken straks vrij uit over de groene ecologische verbindingszone van stadsoevers
• met eigen parkeerplaats

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Woonkamer groot ca. 31,2m2 met trapkast en open keuken gesitueerd aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar tweede verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 groot ca. 13m2 gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 2 groot ca. 10,6m2 gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 3 groot ca. 6,8m2 gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Open zolderruimte met opstelplaats wasmachine en droger en de technische installaties en toegang tot slaapkamer 4 ca. 6m2.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 209.000 - € 245.000
Bouw
Aantal eenheden 12
Locatie
Plaats Roosendaal
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 373 m³ - 410 m³
Perceeloppervlakte 96 m² - 166 m²
Woonoppervlakte 109 m² - 116 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.