Object
Object
Object

Gastels Buiten, Gastels Buiten - Beatrix, Oud Gastel

€ 290.000 - € 307.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Gastels Buiten’. Dit plan telt in totaal 51 prachtige woningen in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning aan te...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Gastels Buiten, Gastels Buiten - Beatrix, Oud Gastel.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Gastels Buiten’. Dit plan telt in totaal 51 prachtige woningen in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning aan te bieden.

Nieuwbouwplan ‘Gastels Buiten’ ligt aan de noordzijde van Oud Gastel. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen enkele minuten met de fiets bij de winkels en supermarkten aan de Dorpsstraat en Kerkstraat. De realisatie van ‘Gastels Buiten’ is een waardevolle toevoeging voor het prachtige Oud Gastel.

In het plan Gastels Buiten presenteren wij u 31 woningen bestaande uit: 20 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen, 6 eengezinswoningen en 3 nul trede woningen. Een nul trede woning heeft alle faciliteiten zoals de slaapkamer en de badkamer op de begane grond vloer en wordt daarom ook wel een levensloopbestendige woning genoemd. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van al deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Daarom is ervoor gekozen de woningen standaard te voorzien van boeiborden en een uitgetimmerde goot waardoor de woningen een luxe uitstraling krijgen. Ook wordt er bij een aantal woningen een frans balkon toegepast. In het kader van keuzevrijheid worden verschillende opties aangeboden die u als koper de mogelijkheid geeft de woning helemaal naar eigen woonwensen in te vullen.

Kenmerken Beatrix
• Perceeloppervlakte van 195m² tot 235m²
• Compleet woonprogramma op de begane grond
• Garage gekoppeld aan woning
• Tuin gelegen op het oosten
• Mogelijkheid tot een extra slaapkamer en/of badkamer op de verdieping

Nul trede woning met garage, type twee-onder-één kap.

Deze luxe woning wordt uitgevoerd in kunststof kozijnen en is voorzien van vloerverwarming. Standaard wordt de woning ook met 5 zonnepanelen van 255 Wp per paneel uitgerust. De woning is voorzien van een compleet woonprogramma op de begane grond met de mogelijkheid tot een extra slaapkamer en/of badkamer op de begane grond.

Indeling:

Begane grond: Entree met m.k., trapopgang naar de eerste verdieping, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje, woonkamer met trapkast en tuindeur, open keuken met een in een hoek opgestelde keukeninrichting met div. inbouwapp, slaapkamer en geheel betegelde badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en aansluitingen t.b.v. het wasapparatuur.

Eerste verdieping:

Open zolderruimte.

Tuin:

Tuin op het oosten.

Garage:

Aanpandige garage, in metselwerk opgetrokken, met elektra voorziening en cementdekvloer. De garage is vanuit de woonkamer toegankelijk. In de garage staat de CV ketel opgesteld.

Opties:

-Optie 1: Indeling zolder.
-Optie 2: Het plaatsen van een schuifpui.
-Optie 3: Het plaatsen van openslaande tuindeuren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de verkopende makelaars.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 - € 307.500
Bouw
Aantal eenheden 3
Locatie
Plaats Oud Gastel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 522 m³ - 522 m³
Perceeloppervlakte 195 m² - 235 m²
Woonoppervlakte 118 m² - 118 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.