Hartjebuiten, Hartjebuiten - Rijwoning, Dorst

€ 329.000 - € 349.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Inmiddels zijn de rijwoningen van dit project verkocht!

Hartverwarmend intiem. Hartveroverend sfeervol. Hartjebuiten geeft ‘buiten wonen’ een nieuwe dimensie. Een bijzonder en fijnschalig plan voor een cluster van vijftien woningen in uiteenlopende typen. Exclusief ontwikkeld voor levensgenieters die hun verlangen naar rust en ruimte volgen. Hartjebuiten bewijst dat intimiteit en...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Hartjebuiten, Hartjebuiten - Rijwoning, Dorst.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Dorst
  995 mannen
 • Inwoners Dorst
  965 vrouwen
 • Auto's
  1,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 240.000,-
 • Inwoners Oosterhout
  26.872 mannen
 • Inwoners Oosterhout
  27.732 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.5 km
 • Voortgezet onderwijs
  4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

Inmiddels zijn de rijwoningen van dit project verkocht!

Hartverwarmend intiem. Hartveroverend sfeervol. Hartjebuiten geeft ‘buiten wonen’ een nieuwe dimensie. Een bijzonder en fijnschalig plan voor een cluster van vijftien woningen in uiteenlopende typen. Exclusief ontwikkeld voor levensgenieters die hun verlangen naar rust en ruimte volgen. Hartjebuiten bewijst dat intimiteit en ruimtelijkheid hand in hand kunnen gaan. De clustering van woningen rond een plein creëert een besloten, veilige kern. Tegelijkertijd zorgen de royale woningen met zonnig georiënteerde kavels (zuid en zuidwest) voor een ruimtelijk en landelijk karakter. Hartjebuiten. Je huis wordt een thuis waar je naar hartenlust geniet.

DORPS WONEN, WERELDS LEVEN
Kleinschalig, knus, bijna schilderachtig. Veel dorpser dan Dorst vind je niet snel. Een kern met minder dan drieduizend inwoners, gelegen in de gemeente Oosterhout. Omgeven door landerijen, bossen en hei, openbaart het buitenleven zich aan alle zintuigen. Verrijkt door de reuring van de grote stad op twintig minuutjes rijden. Neem het sprankelende en gezellige Breda met zijn sfeervolle, historische cityhart. Of steden als Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Rotterdam en Antwerpen, die door de uitstekende verbindingen in een half uur tot hooguit een uur aan je voeten liggen.
Hartjebuiten. Een thuis dat ook buiten je hart sneller doet kloppen.

MET HART VOOR DE NATUUR
Ook minder uitgesproken natuurliefhebbers zullen Boswachterij Dorst weten te waarderen. Het uitgestrekt bosgebied tussen Rijen, Oosterhout, Teteringen en Dorst is een heerlijke plek om uit te waaien. Grove dennen geven de toon aan, afgewisseld door heide, loofbomen, zandruggen en water. De sperwer, boomvalk en specht behoren tot de veel gesignaleerde gasten, terwijl Schotse hooglanders zich onverstoord tegoed doen aan het vele gras. Hartjebuiten. Ook aan de natuur kun je er je hart ophalen

MET OOG VOOR DUURZAAMHEID
Een plezierig leefklimaat, vandaag en in de toekomst; willen we dat niet allemaal? Daarom is Hartjebuiten ontwikkeld met veel gevoel voor duurzaam bouwen. Met een scherp oog voor milieuvriendelijke en zuinige alternatieven. Om te beginnen: centrale verwarming op basis van een hoog rendement (HR-)ketel en vloerverwarming. In de woning is hoog rendement isolerend glas toegepast en nogal wat her te gebruiken materialen en constructies. ‘Last but not least’ is elke woning uitgerust met een compleet zonnepanelensysteem voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht. Een heel pakket aan maatregelen, waarmee we helpen uitputting van energiebronnen en grondstoffen te beperken. Tegelijk brengen we het comfort op het hoge niveau dat u van een plan als HartjeBuiten mag verwachten.

RIJWONINGEN MET ALLURE
Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat de drie rijwoningen in het plan verre van doorsnee zijn. Met hun karakteristieke tuitgevels en bloemkozijnen zijn ze een aanwinst voor het straatbeeld in de Oude Tilburgsebaan. De geraffineerde accenten met terugliggend metselwerk in grijsbruine steen contrasteren fraai met de strakke, gekeimde gevels van de laagbouw, waar behalve de badkamer en slaapkamer ook de berging en technische ruimte zich bevinden. Ook bij nadere beschouwing zijn deze rijwoningen bijzonder. Hoogwaardige materialen aan de buitenzijde van de woning volgens de technische omschrijving zoals toepassing hardhout, mooi metselwerk en afdekkappen tuitgevels van staal. Liefhebbers van nog meer ruimte komen aan hun trekken door de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals een royale aanbouw aan de achterzijde en de optie voor een dakkapel. Een erker aan de zijgevel geeft woning 1 nog meer allure, een uitgelezen kans!

BUNGALOWS MET EEN BELOFTE
Elke woning in Hartjebuiten kent een bijzondere architectuur. De enige twee bungalows die het plan rijk is, zijn onmogelijk over het hoofd te zien door de markante dakconstructie: een felsdak in de kleur zink-grijs. De ranke verschijningsvorm is het resultaat van geprofileerde stalen banen, verbonden door een staande naad (fels). Achter de geprononceerde entree gaat de hal schuil die door zijn hoogte een statige sfeer ademt. De erker van de woonkamer bevindt zich in de zijgevel en biedt uitzicht op de tuin. De indeling van de woningen is levensloopbestendig. Met een slaapkamer en badkamer met toilet op de begane grond zijn ze geschikt om ook op hoge leeftijd nog in te wonen. Beide bungalows staan op ruime, zeg maar gerust riante percelen. Een heerlijke plek, waar je zowel in als om de woning je ruimte in kunt nemen. Zelfs de garage is een stuk royaler bemeten dan gemiddeld. Om optimaal te kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit is de woonkamer met erker gesitueerd aan de zijgevel/tuinzijde.

VRIJSTAAND GENIETEN VAN LUXE
Genieten van luxe en comfort in een oase van rust, ruimte en privacy. Daarmee is niets teveel gezegd over de beide vrijstaande woningen, waarvan de ene is opgetrokken in rood-bruine steen, de andere in grijsbruine steen. Het contrast met de lichte kunststeen kaders rondom deuren en kozijnen maakt het aanzicht markant en scherp. De tuitgevels en de accenten in het metselwerk zorgen voor een vorstelijke uitstraling, die wordt gecompleteerd door de royale dimensionering van de woningen met vele ruim bemeten kamers en vertrekken. Op de tekentafel is rekening gehouden met mensen die ruimtelijk nóg meer van hun woning willen maken. Denk en droom maar even mee. Op de begane grond bestaan de mogelijkheden uit een erker aan de voorzijde en een royale uitbouw aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping is een inloopgarderobe voor de ouderslaapkamer een optie. De zolder kan een metamorfose ondergaan met de optie voor twee slaapkamers met dakkapel. Verder behoort het privilege van twee parkeerplaatsen op eigen terrein tot mogelijkheden. Leibomen op de erfgrens met de achterliggende woningen aan de Rijksweg beperken over en weer de inkijk.

VERRASSENDE TWEEKAPPERS
Twee-onder-een-kapwoningen 7 en 8 bieden een verrassende aanblik doordat ze haaks op elkaar staan. Het contrast wordt nog eens versterkt door de uiteenlopende gevels, de ene in roodbruine baksteen, de andere licht gekeimd. Het metselwerk laat verfijnde details zien, zoals rollagen en terugliggende stenen. De luiken op de gevel zorgen voor de ‘finishing touch’. Op de begane grond behoort een royale uitbouw aan de woonkamer tot de mogelijkheden. De ouderslaapkamer op de eerste verdieping heeft optioneel een inloopgarderobe. Ook voor de zolder is een interessante indeling voor handen met onder meer een slaap-/hobby-/verzin-het-maarkamer met dakkapel. Leibomen op de erfgrens met de achterliggende woningen aan de Rijksweg beperken over en weer de inkijk.

TWEEKAPPERS MET KARAKTER
Hartjebuiten telt vier twee-onder-kapwoningen die gezien mogen worden door hun kenmerkende architectuur. De licht gekeimde voorgevels contrasteren aangenaam met de zijgevels in warmrode steen. Het aanzicht van de woningen is gevarieerd en aantrekkelijk doordat kunststeen kaders de kopgevels als het ware breken. Terugliggend metselwerk, rollagen en tuitgevels versterken het raffinement. Verzot op meer leefruimte? De reeds geïsoleerde garage laat zich eenvoudig betrekken bij de woonkamer. De vier woningen liggen dicht aan het centrale plein dat de dorpse sfeer van Hartjebuiten benadrukt. Ook aan de erfinrichting is de nodige aandacht geschonken. Met groene beukenhagen waar een lage markering volstaat en waar het nodig is: hogere afscheidingen in de vorm van gaashekwerk. Voor woning 9 en 10 geldt dat leibomen, geplaatst op de erfgrens met de achterliggende woningen aan de Rijksweg, over en weer de inkijk beperken.

ZO MOOI KAN VRIJSTAAND
GESCHAKELD ZIJN
Zo verschillend, zo aanvullend. Een prachtig duo: de vrijstaand geschakelde woningen in Hartjebuiten, waarvan alleen de garages elkaar raken. Schijnluiken geven woning 15 een landelijk accent. De warme tint van de stenen contrasteert fraai met de licht gekeimde gevel van woning 14. De identieke tuitgevels en de kunststeen kaders rond de voordeuren en kozijnen zorgen voor een harmonisch geheel. Wie droomt van nog meer ruimte, wordt op zijn wenken bediend. De reeds geïsoleerde garage eenvoudig toe te voegen aan het bestaande woonoppervlak. Een erker aan de voorzijde is optioneel op de begane grond. Op de eerste verdieping behoort een royale inloopgarderobe voor de ouderslaapkamer tot de mogelijkheden. De zolder is in te delen met twee slaapkamers met dakkapellen voor het nodige daglicht.

MAAK AL JE WOONWENSEN WAAR
Van wonen en eten tot slapen en baden: binnen is genieten net zo belangrijk als buiten. Daarom staat
Hartjebuiten garant voor hoog wooncomfort en gedegen afwerking. Voor uiteenlopend sanitair is na zorgvuldige afweging Sphinx 300 geselecteerd. Voor kopers is er een informatiemap met meer- en minderwerklijsten die de kopersbegeleidster te zijner tijd zal toelichten in een persoonlijk gesprek. Of het nu gaat om keukens, sanitair, open haarden en interieurs: onze gerenommeerde partners maken al je woonwensen waar.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 329.000 - € 349.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 9 maanden, 1 weken, 4 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 3
Locatie
Plaats Dorst
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 530 m³ - 540 m³
Perceeloppervlakte 264 m² - 362 m²
Woonoppervlakte 123 m² - 123 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.