UA-64989685-1

Hartjebuiten, Hartjebuiten - Twee-onder-een-kapwoning, bouwnummer: 8, Dorst 4849 PN Dorst

4849 PN Dorst koopsom € 395.000 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Hartverwarmend intiem. Hartveroverend sfeervol. Hartjebuiten geeft ‘buiten wonen’ een nieuwe dimensie. Een bijzonder en fijnschalig plan voor een cluster van vijftien woningen in uiteenlopende typen. Exclusief ontwikkeld voor levensgenieters die hun verlangen naar rust en ruimte volgen. Hartjebuiten bewijst dat intimiteit en ruimtelijkheid hand in hand kunnen gaan. De clustering van woningen...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Hartjebuiten, Hartjebuiten - Twee-onder-een-kapwoning, bouwnummer: 8, Dorst.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Hartverwarmend intiem. Hartveroverend sfeervol. Hartjebuiten geeft ‘buiten wonen’ een nieuwe dimensie. Een bijzonder en fijnschalig plan voor een cluster van vijftien woningen in uiteenlopende typen. Exclusief ontwikkeld voor levensgenieters die hun verlangen naar rust en ruimte volgen. Hartjebuiten bewijst dat intimiteit en ruimtelijkheid hand in hand kunnen gaan. De clustering van woningen rond een plein creëert een besloten, veilige kern. Tegelijkertijd zorgen de royale woningen met zonnig georiënteerde kavels (zuid en zuidwest) voor een ruimtelijk en landelijk karakter. Hartjebuiten. Je huis wordt een thuis waar je naar hartenlust geniet.

DORPS WONEN, WERELDS LEVEN
Kleinschalig, knus, bijna schilderachtig. Veel dorpser dan Dorst vind je niet snel. Een kern met minder dan drieduizend inwoners, gelegen in de gemeente Oosterhout. Omgeven door landerijen, bossen en hei, openbaart het buitenleven zich aan alle zintuigen. Verrijkt door de reuring van de grote stad op twintig minuutjes rijden. Neem het sprankelende en gezellige Breda met zijn sfeervolle, historische cityhart. Of steden als Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Rotterdam en Antwerpen, die door de uitstekende verbindingen in een half uur tot hooguit een uur aan je voeten liggen.
Hartjebuiten. Een thuis dat ook buiten je hart sneller doet kloppen.

MET HART VOOR DE NATUUR
Ook minder uitgesproken natuurliefhebbers zullen Boswachterij Dorst weten te waarderen. Het uitgestrekt bosgebied tussen Rijen, Oosterhout, Teteringen en Dorst is een heerlijke plek om uit te waaien. Grove dennen geven de toon aan, afgewisseld door heide, loofbomen, zandruggen en water. De sperwer, boomvalk en specht behoren tot de veel gesignaleerde gasten, terwijl Schotse hooglanders zich onverstoord tegoed doen aan het vele gras. Hartjebuiten. Ook aan de natuur kun je er je hart ophalen

MET OOG VOOR DUURZAAMHEID
Een plezierig leefklimaat, vandaag en in de toekomst; willen we dat niet allemaal? Daarom is Hartjebuiten ontwikkeld met veel gevoel voor duurzaam bouwen. Met een scherp oog voor milieuvriendelijke en zuinige alternatieven. Om te beginnen: centrale verwarming op basis van een hoog rendement (HR-)ketel en vloerverwarming. In de woning is hoog rendement isolerend glas toegepast en nogal wat her te gebruiken materialen en constructies. ‘Last but not least’ is elke woning uitgerust met een compleet zonnepanelensysteem voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht. Een heel pakket aan maatregelen, waarmee we helpen uitputting van energiebronnen en grondstoffen te beperken. Tegelijk brengen we het comfort op het hoge niveau dat u van een plan als HartjeBuiten mag verwachten.

VERRASSENDE TWEEKAPPERS
Twee-onder-een-kapwoningen 7 en 8 bieden een verrassende aanblik doordat ze haaks op elkaar staan. Het contrast wordt nog eens versterkt door de uiteenlopende gevels, de ene in roodbruine baksteen, de andere licht gekeimd. Het metselwerk laat verfijnde details zien, zoals rollagen en terugliggende stenen. De luiken op de gevel zorgen voor de ‘finishing touch’. Op de begane grond behoort een royale uitbouw aan de woonkamer tot de mogelijkheden. De ouderslaapkamer op de eerste verdieping heeft optioneel een inloopgarderobe. Ook voor de zolder is een interessante indeling voor handen met onder meer een slaap-/hobby-/verzin-het-maarkamer met dakkapel. Leibomen op de erfgrens met de achterliggende woningen aan de Rijksweg beperken over en weer de inkijk.

MAAK AL JE WOONWENSEN WAAR
Van wonen en eten tot slapen en baden: binnen is genieten net zo belangrijk als buiten. Daarom staat
Hartjebuiten garant voor hoog wooncomfort en gedegen afwerking. Voor uiteenlopend sanitair is na zorgvuldige afweging Sphinx 300 geselecteerd. Voor kopers is er een informatiemap met meer- en minderwerklijsten die de kopersbegeleidster te zijner tijd zal toelichten in een persoonlijk gesprek. Of het nu gaat om keukens, sanitair, open haarden en interieurs: onze gerenommeerde partners maken al je woonwensen waar.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopsom € 395.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 7 maanden, 2 weken geleden
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type 2-onder-1-kapwoning
Type woning 2-onder-1-kapwon
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2018
Bouwvorm Nieuwbouw
Aantal eenheden 6
Aantal vrije eenheden 6
Locatie
Adres Hartjebuiten - Twee-onder-een-kapwoning
Plaats Dorst
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 165 m²
Inhoud 707 m³
Inhoud 649 m³ - 707 m³
Perceeloppervlakte 263 m² - 294 m²
Totale woonoppervlakte 165
Woonoppervlakte 148 m² - 157 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Buitenruimte
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin positie zuid
Hoofdtuin diepte 10 meter
Hoofdtuin breedte 12.5 meter
Hoofdtuin achterom nee

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.