Huren in Hof van Hage, Prinsenbeek
Huren in Hof van Hage, Prinsenbeek
Huren in Hof van Hage, Prinsenbeek
4841 RT, Prinsenbeek

Huren in Hof van Hage, 4841 RT, Prinsenbeek

€ 898 - € 999

Omschrijving

Verhuur gestart! Alles gelijkvloers, comfortabel én luxe. Klinkt dit aantrekkelijk? En wilt u wel een buitenruimte zonder om te hoeven kijken naar het onderhoud? Maak kennis met de 25 vrije sector huurappartementen in Hof van Hage. Hier woont u heerlijk ontspannen....

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 78 m² - 92 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 898 - € 999
Locatie
Plaats Prinsenbeek
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 234 m³ - 276 m³
Woonoppervlakte 78 m² - 92 m²

Uitgebreide omschrijving

Verhuur gestart!

Alles gelijkvloers, comfortabel én luxe. Klinkt dit aantrekkelijk? En wilt u wel een buitenruimte zonder om te hoeven kijken naar het onderhoud? Maak kennis met de 25 vrije sector huurappartementen in Hof van Hage. Hier woont u heerlijk ontspannen. Volledig nieuw, maar wel midden in een bestaande wijk van Prinsenbeek.

Hof van Hage vindt u aan de Nassaustraat in Prinsenbeek. Vroeger was hier Verzorgingshuis Hagedonk gevestigd. Met de bushalte praktisch voor de deur en het centrum van Prinsenbeek op 10 minuten wandelafstand woont u ideaal. In het centrum vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft... en meer. Want ook voor een goed restaurant hoeft u het dorp niet uit.

In Hof van Hage in Prinsenbeek worden 25 huurappartementen gerealiseerd die verdeeld zijn over de 5 woonlagen. De appartementen hebben twee slaapkamers en de woonoppervlakte loopt uiteen van 78 m2 tot 92 m2. Iedereen heeft een balkon of terras, dat grenst aan de mooi aangelegde tuin rondom het appartementengebouw. Uw auto parkeert u gemakkelijk voor de deur om vervolgens uw weg naar binnen te vervolgen via de mooie entree met lift en trap.
Onder het gebouw is een kelder met bergingen. Deze kelder kunt u binnendoor met de lift op trap bereiken.

Qua luxe zal het u aan niets ontbreken in Hof van Hage. Alles is nieuw, goed geïsoleerd en mooi afgewerkt. De huurappartementen worden opgeleverd met luxe keuken, voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer met douche, dubbele wastafel en 2e toilet krijgt modern sanitair en tegelwerk.

De huurappartementen zijn er in 5 verschillende varianten. U heeft de keuze uit 6 types, namelijk type A t/m F. De appartementen van Hof van Hage verschillen in grootte van 78 tot 92 m². Alle appartementen hebben een fijne buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. U kunt kiezen voor een balkon met een zonligging op het zuiden of het westen.

Na veel enthousiasme melden wij dat de verhuur van de 25 luxe huurappartementen van Hof van Hage in Prinsenbeek is gestart.
De verschillende typen appartementen kunt u hier terugvinden. Ook via de projectwebsite (welke u kunt vinden onder het kopje 'verhuurmakelaar') worden de verschillende typen appartementen weergeven in een interactieve woningselector.

De inschrijving voor de huurappartementen verloopt digitaal. U dient hiervoor een account aan te maken op de projectwebsite. Op deze manier kunt u het digitale inschrijfformulier invullen en uw voorkeuren doorgeven. De inschrijving voor de huurappartementen in Hof van Hage sluit op dinsdag 15 oktober 2019.

Alle media

Alle afbeeldingen

Huren in Hof van Hage, Prinsenbeek
Huren in Hof van Hage, Prinsenbeek
Huren in Hof van Hage, Prinsenbeek

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie