Plein40 Stadsappartementen, Type F, Roosendaal

€ 137.000 - € 137.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

In het centrum van Roosendaal realiseert Maas-Jacobs het stijlvolle nieuwbouwplan ‘Plein40’. Op de locatie van het voormalige kantoor van de Werkvoorzieningsschap in Roosendaal verrijzen 14 eengezinswoningen en 20 startersappartementen.

De locatie van Plein40 ligt al jaren braak, een doorn in het oog volgens projectontwikkelaar Adrie van Duuren van Maas-Jacobs. “Het is een prachtige locatie...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Plein40 Stadsappartementen, Type F, Roosendaal.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

In het centrum van Roosendaal realiseert Maas-Jacobs het stijlvolle nieuwbouwplan ‘Plein40’. Op de locatie van het voormalige kantoor van de Werkvoorzieningsschap in Roosendaal verrijzen 14 eengezinswoningen en 20 startersappartementen.

De locatie van Plein40 ligt al jaren braak, een doorn in het oog volgens projectontwikkelaar Adrie van Duuren van Maas-Jacobs. “Het is een prachtige locatie in een sfeervolle en gezellige wijk in Roosendaal. De ligging is ideaal, binnen enkele minuten lopen ben je op het Centraal Station en in de binnenstad.”

De 20 stadsappartementen bieden een ultiem woongenot voor een scherpe prijs. Dit vertaalt zich in een comfortabel appartement met buitenruimte. Verder biedt het appartement een geheel afgewerkte badkamer en complete keuken. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.
Met een woonoppervlakte van ca. 39m² tot 59m² zijn de appartementen geschikt voor alle doelgroepen.

Aantrekkelijke prijzen
Het voormalige kantoorgebouw wordt gesloopt, waarna op deze plek een nieuw appartementengebouw wordt neergezet. De appartementen zijn al beschikbaar vanaf ca. € 119.000,- v.o.n.

Meer weten?
Schrijf je nu in! Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven via www.plein40.com

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 137.000 - € 137.000
Aangeboden sinds 11 maanden, 3 weken, 3 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Roosendaal
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 132 m³ - 132 m³
Woonoppervlakte 45 m² - 45 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

maak een afspraak

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.