Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
4841 AE, Prinsenbeek

Prinsenrijck, 4841 AE, Prinsenbeek

€ 279.000 - € 500.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Verkoop gestart! Op de voormalige locatie van het Michaël College wordt het plan Prinsenrijck gerealiseerd. Het plan ligt op de hoek van de Haverdijk / Vijverstraat en op steenworp afstand van het centrum van Prinsenbeek met alle voorzieningen nabij. Vanaf deze...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 85 m² - 124 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Van der Sande Makelaars

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 279.000 - € 500.000
Locatie
Plaats Prinsenbeek
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 264 m³ - 344 m³
Woonoppervlakte 85 m² - 124 m²

Uitgebreide omschrijving

Verkoop gestart!

Op de voormalige locatie van het Michaël College wordt het plan Prinsenrijck gerealiseerd. Het plan ligt op de hoek van de Haverdijk / Vijverstraat en op steenworp afstand van het centrum van Prinsenbeek met alle voorzieningen nabij. Vanaf deze locatie bent u ook binnen enkele minuten bij het treinstation of op de snelweg.

Het plan bestaat uit 28 koopappartementen (type B-F) en 8 huurappartementen (type A) variërend van 82 m2 tot 124 m2. In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in een royale living, complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, ruime slaapkamers en alle appartementen beschikken over een individuele berging op de begane grond. Op het binnenterrein komen 29 parkeerplaatsen en aan de Vijverstraat worden diverse openbare parkeerplaatsen aangelegd.

De architectuur kenmerkt zich door de toepassing van een stijlvolle warme baksteen en de aandacht voor detail. Daarnaast zijn de appartementen ruim, licht en onderhoudsvriendelijk.

Keuken
Voor het project Prinsenrijck is gekozen voor keukens van het gerenommeerde merk Bruynzeel. Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. Qua apparatuur zijn de keukens voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, afzuigkap en kookplaat. Daarnaast worden de keukens standaard voorzien van een kunststof keukenblad. Reeds in de ontwerpfase van Prinsenrijck hebben we gekozen voor de meest optimale plaats en opstelling van de keuken in relatie tot de plattegrond. Maar u denkt daar misschien anders over en daarom heeft u alle ruimte om eigen ideeën en wensen te bespreken met de keukenontwerpers van Bruynzeel.

Tegelwerk
De huidige trend op het gebied van badkamers en specifiek tegels is helderheid en ingetogenheid. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en neutrale kleuren. Denk aan antracietgrijs, zwart, wit en naturetinten. Ook de wand- en vloertegels in Prinsenrijck komen tegemoet aan deze trend. De wandtegels worden wit uitgevoerd met een formaat van 50 x 20 cm, maar kopers hebben uiteraard eigen keuze als het gaat om tegelwerk van vloeren en wanden. We denken graag met u mee.

Sanitair
De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar u tot rust komt en geniet van een moment voor uzelf. Als koper van een appartement in Prinsenrijck mag u rekenen op een badkamer die het welnessgevoel versterkt. De materialen zijn hoogstaand en de merken Sphinx en Grohe onderscheiden zich door kwaliteit en fraaie lijnen.

Energieprestatie en duurzaamheid:
De nieuwbouw appartementen in plan Prinsenrijck voldoen met de toe te passen bouwkundige maatregelen ruimschoots aan de laatste eisen op gebied van energiezuinigheid. Zo wordt het appartementencomplex onder andere voorzien van zonnepanelen, laagtemperatuur vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en een warmtepomp. In vergelijking met appartementen uit het bestaande aanbod worden deze wooneenheden dan ook een stuk zuiniger in energiegebruik.

De appartementen worden voorzien van zonnepanelen, een vloerverwarmingssysteem en lucht-water warmtepomp.
De lucht-water warmtepomp gebruikt lucht als duurzame warmtebron voor verwarming en warm tapwater. Zelfs bij ijzige temperaturen tot - 20 graden Celsius werkt de lucht-water warmtepomp nog.
De warmtepomp is voorzien van een voorraadboiler waarmee de warmtevoorziening energiezuinig gewaarborgd is. De lucht-water warmtepomp en voorraadboiler worden in een aparte installatiekast in de berging in het appartement geplaatst. De appartementen in dit plan worden zodoende niet meer voorzien van een gasaansluiting.

Energielabel
Bijkomend voordeel van een nieuwbouwappartement ten opzichte van bestaande bouw is de energiezuinigheid. De nieuwbouwappartementen in plan Prinsenrijck hebben op z'n minst energielabel A en zijn daarmee veel zuiniger en goedkoper dan bestaande appartementen.

Kiest u voor nieuwbouw, dan kiest u voor duurzame energie met optimaal wooncomfort.

Alle media

Alle afbeeldingen

Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek
Prinsenrijck, Prinsenbeek

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  5.710
 • Vrouwelijke inwoners

  5.855
 • Inwoners Breda

  89.594
 • Inwoners Breda

  92.710
 • Auto('s)

  1,3 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 297.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie