Object

de Majoor, de Majoor - Generaal, bouwnummer: 4, Etten-leur 4871 ZA Etten-leur

4871 ZA Etten-leur

Omschrijving

Vol trots presenteren wij u het project De Majoor in Etten-Leur! Wij hopen u nieuwsgierig te maken naar een bijzonder nieuwbouwproject dat op een hedendaagse manier invulling geeft aan de voormalige locatie van basisschool De Hasselbraam. Omsloten door de Concordialaan en Namenstraat vormt het nieuw te realiseren plan een logische verbinding met de bestaande omgeving.

Door de toepassing van...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Vol trots presenteren wij u het project De Majoor in Etten-Leur! Wij hopen u nieuwsgierig te maken naar een bijzonder nieuwbouwproject dat op een hedendaagse manier invulling geeft aan de voormalige locatie van basisschool De Hasselbraam. Omsloten door de Concordialaan en Namenstraat vormt het nieuw te realiseren plan een logische verbinding met de bestaande omgeving.

Door de toepassing van verschillende woningtypen, kapvormen en tuinoriëntatie verschillen de woningen van elkaar. Met een diversiteit aan mogelijkheden valt er daarom voor u, als belangstellende, dan ook veel te kiezen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om met de keuze voor één of meerdere zorgvuldig ontworpen varianten, uw woning nog verder te personaliseren. Daarnaast worden de woningen onder andere uitgerust met een zorgvuldig uitgekozen en zeer complete Bruynzeel keuken, voorzien van Siemens inbouwapparatuur.

De vormgeving van de woningen in dit project hebben we afgestemd op de sfeer van de omliggende wijk. Maar door een paar eigenwijze accenten aan te brengen krijgen de woningen toch een eigen gezicht. Met name bij de 4 vrijstaand geschakelde woningen vallen de accenten op, in de vorm van een erkerachtige uitbouw aan de zijkant van het huis en opvallende hoekramen in de voorgevel. Deze hoekramen geven naast een fraai gevelbeeld aan de buitenzijde, van binnenuit een mooi uitzicht op straat! Ondanks dat het project ‘slechts’ 8 woningen telt, zit er veel variatie in het plan. In zijn algemeenheid verschillen de plattegronden van de tweekappers van die van de vrijstaand geschakelde woningen. De vrijstaand geschakelde woningen zijn onderling weer verschillend door de dakvorm en de vorm van de erkers. Maar wat de woningen gemeen hebben is een royale opzet met een groot woonprogramma op de begane grond en op de verdieping volop ruimte voor slaapkamers en een grote badkamer. De zolder is optioneel ook te voorzien van 1 of meerdere slaapkamers. Kortom, het wordt prettig en royaal wonen in plan ‘De Majoor’ te Etten-Leur.

Vrijstaand geschakelde woningen met dwarskap:
Twee markante vrijstaand geschakelde woningen met kenmerkende dwarskap en dakkapel. De woning is voorzien van een erker met een brede raampartij wat zorgt voor veel lichtinval. Vanuit de basis heeft u de keuze tussen twee indelingsvarianten, de keuken aan de voor- óf achterzijde.

De Generaal:
• Uitwisselbare ruime woonkamer en open woon-/eetkeuken
• Veel daglicht door brede raampartij in erker
• Drie royale slaapkamers op de verdieping
• Complete badkamer met dubbele wastafel
• Separaat toilet op de verdieping
• Ruime zolder met dakkapel

Het project De Majoor voldoet met een EPC van 0,4 aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Om dit te behalen worden de woningen onder andere voorzien van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en vloerverwarming op de begane grond. In vergelijking met woningen uit het bestaande aanbod, zijn de woningen daarom jaarlijks honderden euro’s voordeliger op het gebied van energieverbruik, uiteraard wel afhankelijk van het leefpatroon van bewoner zelf. Met een EPC van 0,4 staan de woningen gelijk aan een energielabel van A+++.

Keuken
Voor toekomstige bewoners van De Majoor is gekozen voor standaard luxe uitgevoerde keukens van Bruynzeel. Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. De keukens zijn standaard voorzien van een vijftal zeer gebruiksvriendelijke Siemens apparaten, te weten een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, afzuigkap en gaskookplaat. Hoewel ons keukenvoorstel, aan de hand van de beschikbare ruimte, zo optimaal mogelijk is samengesteld, kunnen wij ons voorstellen dat ieder hier zijn eigen wensen en ideeën in verwezenlijkt zou willen zien. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan Bruynzeel.

Tegelwerk
In badkamertrends is minimalisme nu het sleutelwoord: strakke lijnen en ingetogen gebruik van kleuren als antracietgrijs, zwart, wit en natureltinten. Het gekozen wand- en vloertegelpakket voor de 8 woningen sluit naadloos bij die trend aan. Niet alleen qua kleuren, maar vooral ook dankzij hun formaat.

Sanitair
Tegenwoordig is de badkamer de ruimte bij uitstek waar men zich in alle rust terugtrekt, om heerlijk te genieten van een moment voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een mooi vertrek? Toekomstige bewoners hoeven zich over de inrichting van de badkamer alvast geen zorgen te maken. Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardig sanitair van Sphinx en kranen van Grohe. Beide merken onderscheiden zich door de superieure technologie en adembenemende designs. Voor u betekent dit dat u straks optimaal kunt genieten van een badkamer die functionaliteit combineert met een fraai design.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type vrijstaande woning
Type woning vrijstaande woni
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Aantal eenheden 2
Aantal vrije eenheden 2
Locatie
Adres de Majoor - Generaal
Plaats Etten-leur
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 646 m³ - 646 m³
Perceeloppervlakte 297 m² - 319 m²
Woonoppervlakte 142 m² - 142 m²
Indeling
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Buitenruimte
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin positie zuidoost
Hoofdtuin diepte 10.5 meter
Hoofdtuin breedte 12 meter
Hoofdtuin achterom nee
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.