De Werve, Breda
4835 KP, Breda

De Werve, 4835 KP, Breda

€ 460.000 - € 1.100.000 Kan ik dit betalen?

Kenmerken

Woonoppervlakte 108 m² - 220 m²
Perceel 175 m² - 175 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Breda
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 395 m³ - 1082 m³
Perceeloppervlakte 175 m² - 175 m²
Woonoppervlakte 108 m² - 220 m²

Uitgebreide omschrijving

Verkocht!

Op een prachtige locatie in het Ginneken te Breda is voormalig zorgcentrum De Werve gelegen. Vanaf maart 2016 is zorginstelling Surplus gestopt met de zorg en zijn de panden beschikbaar gekomen. In samenwerking met architectenbureaus Oomen en Van Beijsterveldt & Gommers werkt Maas-Jacobs aan de transformatie van dit markante gebouw tot een toonaangevend plan: De Werve. Het totale plan is onderverdeeld in meerdere deelplannen; ‘de transformatie’ en ‘de nieuwbouw’. Middels transformatie 12 ruime appartementen, 2 riante penthouses en 4 zeer royale woningen gerealiseerd in het markante gebouw ‘De Werve’. In de Werfstraat, naast het huidige gebouw, komt een nieuw pand bestaande uit 6 appartementen, 1 penthouse en 1 royaal herenhuis.

Transformatie:
Middels transformatie worden 12 ruime appartementen, 2 riante penthouses en 4 zeer royale woningen gerealiseerd in het markante gebouw ‘De Werve’. Bij de transformatie blijven karakteristieke elementen als bestaande trappen, hoge plafonds en de gevel van het gebouw zoveel mogelijk behouden. De appartementen variëren in woonoppervlak van 108 tot 160 m2 en zijn bijna allemaal verschillend. Alle appartementen zijn voorzien van een zeer royale living vanaf 55 m2. Vanuit deze living zijn de buitenruimten van minimaal 15 m2 bereikbaar. Voor alle appartementen zijn tevens bergingen in de kelder voorzien.

De woningen bieden met woonoppervlaktes van 230 tot 274 m2 een ongekend ruime woonervaring. Ook de royale livings vanaf 60 m2 en de aanwezigheid van minimaal 5 slaapkamers dragen hier aan bij. De woningen hebben allemaal ruime achtertuinen vanaf 88 m2 voorzien van een eigen berging. Voor alle appartementen (met uitzondering van A1) zijn er twee parkeerplaatsen voorzien op het gezamenlijke achter terrein, waar zich tevens de gezamenlijke fietsenberging bevindt. Voor de penthouses is er een parkeerplaats en een eigen garage beschikbaar.

Nieuwbouw:
In de Werfstraat, naast het huidige gebouw, komt een nieuw pand bestaande uit 6 appartementen, 1 penthouse en 1 royaal herenhuis. Deze nieuwbouw sluit in zijn architectuur en uitstraling aan bij transformatie ‘De Werve’. Deze nieuwbouw appartementen variëren in woonoppervlak van 127 tot 143 m2, het penthouse heeft zelfs 220 m2 woonruimte. De appartementen zijn voorzien van een riante living vanaf 63 m2, het penthouse is deze zelfs bijna 90 m2. Vanuit deze living zijn de ruime buitenruimten van 13 tot 33 m2 bereikbaar.
Het herenhuis is met een woonoppervlakte van circa 182 m2 met recht royaal te noemen. De achtertuin van bijna 90 m2 met privé berging draagt eveneens bij aan de woonervaring.

Voor alle appartementen en het penthouse zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar in de verdiepte parkeerkelder en voor appartementen C1 en C2 op het achterterrein en in de parkeerkelder. Tevens zijn alle appartementen en het penthouse voorzien van een berging in de verdiepte parkeerkelder. Het herenhuis is voorzien van 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, welke bereikbaar zijn via het achter terrein van het transformatie deelplan.

De keuken is een van de belangrijkste ruimten in uw (nieuwe) woning of appartement. Binnen het project De Werve ontvangt u zodoende een ruime stelpost van € 10.000,- incl. BTW. Met deze stelpost kunt u uw keuken uitkiezen bij een van onze twee keukenleveranciers uit Breda: CVT Keukens of Bruynzeel Keukens. Uiteraard kunt u uw keuken ook geheel naar eigen wens samenstellen. De verkopers helpen u graag bij het vertalen van al uw persoonlijke keukenwensen, zodat u straks in uw nieuwe woning of appartement kunt genieten van het gemak van een complete keuken.

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar je tot rust komt en geniet van een moment voor jezelf. Als koper van een woning of appartement van De Werve mag je rekenen op een badkamer die het wellness gevoel versterkt. De materialen zijn hoogstaand en de merken Sphinx en Grohe onderscheiden zich door kwaliteit en fraaie lijnen. Genieten begint hier.

De huidige trend op het gebied van badkamers en specifiek tegels is helderheid en ingetogenheid. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en neutrale kleuren. Denk aan antracietgrijs,
zwart, wit en natureltinten. Ook de wand- en vloertegels in De Werve komen tegemoet aan deze trend. De wandtegels worden wit uitgevoerd met een formaat van 50x20 cm, vloertegels toilet 33x33 cm en vloertegels badkamer 60x60 cm, maar kopers hebben uiteraard eigen keuze als het gaat om het tegelwerk van vloeren en wanden.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  8.785
 • Vrouwelijke inwoners

  9.915
 • Inwoners Breda

  89.594
 • Inwoners Breda

  92.710
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 276.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie