Object

Gastels Buiten, Gastels Buiten - Alexia, Oud Gastel

Omschrijving

Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Gastels Buiten’. Dit plan telt in totaal 51 prachtige woningen in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning aan te...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Gastels Buiten’. Dit plan telt in totaal 51 prachtige woningen in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning aan te bieden.

Nieuwbouwplan ‘Gastels Buiten’ ligt aan de noordzijde van Oud Gastel. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen enkele minuten met de fiets bij de winkels en supermarkten aan de Dorpsstraat en Kerkstraat. De realisatie van ‘Gastels Buiten’ is een waardevolle toevoeging voor het prachtige Oud Gastel.

In het plan Gastels Buiten presenteren wij u 31 woningen bestaande uit: 20 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen, 6 eengezinswoningen en 3 nul trede woningen. Een nul trede woning heeft alle faciliteiten zoals de slaapkamer en de badkamer op de begane grond vloer en wordt daarom ook wel een levensloopbestendige woning genoemd. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van al deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Daarom is ervoor gekozen de woningen standaard te voorzien van boeiborden en een uitgetimmerde goot waardoor de woningen een luxe uitstraling krijgen. Ook wordt er bij een aantal woningen een frans balkon toegepast. In het kader van keuzevrijheid worden verschillende opties aangeboden die u als koper de mogelijkheid geeft de woning helemaal naar eigen woonwensen in te vullen.

Kenmerken Alexia
• Perceeloppervlakte van 230m² tot 350m²
• Bruto vloer oppervlak van 198m²
• Bruto inhoud van 529m³
• Ruime woonkamer
• Ruime badkamer met ligbad en 2e toilet
• Garage gekoppeld aan woning
• Tuin gelegen op het zuiden

Twee-onder-één kapwoning met garage.

Deze luxe woning wordt uitgevoerd in kunststof kozijnen en is voorzien van vloerverwarming. Standaard wordt de woning ook met 4 zonnepanelen van 255 Wp per paneel uitgerust.

Indeling:

Begane grond: Entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje, woonkamer met trapkast en tuindeur en open keuken met een in een L-vorm opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, 3 slaapkamers en geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Zolder met dakraam, opstelling CV combi ketel en aansluitingen t.b.v. het wasapparatuur.

Tuin:

Tuin op het zuiden.
Garage:

Aanpandige garage, in metselwerk opgetrokken, met elektra voorziening en cementdekvloer.

Opties:

-Optie 1: Het plaatsen van een schuifpui.
-Optie 2: Het plaatsen van openslaande tuindeuren.
-Optie 3: Een aanbouw van 2400 mm.
-Optie 4: Het plaatsen van een dakkapel.
-Optie 5: Het inrichten van de zolder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de verkopende makelaars.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
Aantal eenheden 8
Aantal vrije eenheden 8
Locatie
Plaats Oud Gastel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 529 m³ - 529 m³
Perceeloppervlakte 230 m² - 350 m²
Woonoppervlakte 121 m² - 121 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.