Aan- en verkoop op dezelfde dag, echt uniek!

Geschreven door Pieter Ahsman RM/RT op 1 mei 2020

Zo'n snelle verkoop leek te mooi om waar te zijn.

Een royaal en modern huis met prachtig uitzicht op de Teteringse bossen. Het klinkt ideaal, maar Jacques Eestermans was toch toe aan iets anders. “Enige jaren geleden overleed mijn vrouw. Nu mijn jongste dochter uit huis is gegaan, is de woning te groot voor mij alleen.”

Jacques’ zoektocht naar een nieuw thuis leidde hem naar het centrum van Breda. “Van deze stad ben ik altijd al gecharmeerd geweest. Daarom ben ik heel gericht op zoek gegaan naar een stadsappartement.” Van der Sande hielp hem bij de zoektocht naar een nieuw huis én bij de verkoop van zijn huidige woning. “In het verleden heb ik Van der Sande al eens uitgenodigd voor een waarde-indicatie, uit nieuwsgierigheid. Daar kreeg ik een goed gevoel bij, dus toen ik besloot mijn woning te verkopen, belde ik Van der Sande weer op. Na een persoonlijk gesprek zijn we direct tot zaken overgegaan.”

Veel belangstelling voor mijn woning in Teteringen.

Pieter Ahsman begeleidde de verkoop van de woning, terwijl Merijn Bol als aankoopmakelaar optrad. “Het verkooptraject verliep uitermate goed. Mijn woning is eerst een week in de stille verkoop gedaan. Daar volgden direct al bezichtigingen uit.” Maar toen Van der Sande het huis op Funda presenteerde, ging het helemaal snel; binnen de kortste keren stonden er tien bezichtigingen op de planning. Na twee weken was de woning verkocht. “Dat had ik echt niet verwacht. Teteringen is populair, maar gezien de wat hogere prijsklasse had ik verwacht dat mijn woning een paar maanden in de verkoop zou staan. Dit leek te mooi om waar te zijn.”

Dubbel plezier in de verkoop en aankoop van mijn huis.

Merijn Bol attendeerde Jacques op een appartement nog voor dat op Funda verscheen. “We planden meteen een bezichtiging. Het was precies wat ik zocht. Dat het in 2017 compleet is gerenoveerd, is mooi meegenomen.” Pieter en Merijn moeten goed op elkaar ingespeeld zijn, want ze bezorgden Jacques een bijzonder vreugdevolle dag. “Pieter belde in de ochtend met een bod voor mijn woning. Dit accepteerde ik, waarmee mijn huis officieus verkocht was. Diezelfde dag eindigde de inschrijving voor het appartement dat ik had bekeken. In overleg met Merijn deed ik in het begin van de middag een bod. Toen verstreken een aantal spannende uurtjes, maar aan het eind van de middag kreeg ik het verlossende woord; mijn bod was geaccepteerd. Mijn huis verkocht en een nieuw appartement gekocht op dezelfde dag; dat is toch uniek!”

Altijd up-to-date met Van der Sande Makelaars.

Jacques is zeer tevreden met de dienstverlening van Van der Sande. “We hadden prettig contact op een laagdrempelige manier. Samen met Merijn en Pieter had ik een app-groep waarin ik mijn vragen kon stellen. Uiteraard kon ik ook altijd bellen. Na een bezichtiging werd ik door Pieter gebeld over de gang van zaken. Ook kon ik via het online platform move.nl alle ontwikkelingen volgen. Ik ben uitermate tevreden over Van der Sande. In april krijg ik de sleutel van mijn appartement.”

Aan- en verkoop  op dezelfde dag,  echt uniek!
Pieter Ahsman RM/RT
Neem contact op met Pieter

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

10 tips alvorens met een bezichtiging te starten

Budget en financiering:
Bekijk overzicht