Wij zoeken de juiste huurder voor jouw huis of appartement in regio Breda -  38207

Wij zoeken de juiste huurder voor jouw huis of appartement in regio Breda

Voor het verhuren van je huis of appartement in de regio Breda ben je bij ons aan het juiste adres! We komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze verhuurmakelaar zal tijdens dit gesprek een indicatie geven van de huurwaarde en geeft je advies over de juiste verhuurstrategie.

Kosten?
Onze diensten zijn op basis van no cure, no pay! Lukt het om een huurder te vinden dan zijn de kosten gelijk aan één huurtermijn met een minimum van € 900,-.

Neem gerust contact op met onze verhuurmakelaars voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via 076-5301737. Je kunt ook het formulier invullen dan nemen wij contact met je op.

Ja, ik wil graag een afspraak voor het verhuren van mijn huis

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Screening van huurders
No Cure, No Pay
Groot netwerk
Huis verhuren.

Wil jij weten welke woningen wij al succesvol hebben verhuurd?

Het Van der Sande verhuurplan

Huis verhuren.
Volgende: Contact opnemen
Huis verhuren.
Huis verhuren.
Volgende: Uitgebreid verhuuradvies
Huis verhuren.
Huis verhuren.
Volgende: De kosten en baten
Huis verhuren.
Huis verhuren.
Volgende: We gaan starten!
Huis verhuren.
Huis verhuren.
Volgende: Waarom?
Huis verhuren.

Waarom?

Een woning verhuren kan zeer lucratief zijn. Door uiteenlopende redenen willen mensen niet altijd een woning kopen, maar huren. Door onze jarenlang ervaring en groot netwerk brengen wij vraag en aanbod succesvol samen. Zo slagen wij er vrijwel altijd in om je woning tegen gunstige voorwaarden te verhuren.

Volgende: Waarom?

Contact opnemen

Je kunt ons natuurlijk altijd mailen via huurplein@vandersande.nl, Bellen of een WhatsApp sturen kan natuurlijk ook! Je kunt ons bereiken op telefoonummer 06-34394708. Maak je liever gebruik van het vaste net, kies dan 076-5301737.

Volgende: Waarom?

Uitgebreid verhuuradvies

We doen een uitgebreide inspectie door de gehele woning. We geven je advies wat er eventueel moet gebeuren om de woning zo gunstig mogelijk op de markt te brengen. Uiteraard geven we ook advies over de juiste huurprijs.

Volgende: Waarom?

De kosten en baten

Onze diensten zijn op basis van no-cure, no-pay! U betaald dus alleen als wij er in slagen om de woning namens u te verhuren! Wij stellen een profiel op van de doelgroep en gaan aan de slag om een geschikte huurder te vinden!

Volgende: Waarom?

We gaan starten!

Als we samen met u als verhuurder de juiste aanpak hebben vastgesteld, gaan we direct aan de slag! Uiteraard houden we regelmatig contact over de voortgang!

Volgende: Waarom?

Onze verhuurspecialist.

Leonie Feith Leonie Feith
Leonie Feith Leonie Feith

Verhuurmakelaar | A-RMT

Niet je huis verhuren maar toch verkopen?

Neem dan vrijblijvend contact op met de verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars