Wij zoeken de juiste huurder voor jouw huis of appartement in regio Breda. -  38207

Wij zoeken de juiste huurder voor jouw huis of appartement in regio Breda.

Voor het verhuren van je huis of appartement in de regio Breda ben je bij ons aan het juiste adres! Omdat iedere woning en iedere situatie anders is komen wij graag een keer, geheel vrijblijvend bij je langs. Onze verhuurmakelaar geeft een indicatie van de huurwaarde en adviseert over de bijbehorende verhuurstrategie.

Kosten?
Onze diensten zijn op basis van no cure, no pay en voor het succesvol verhuren van jouw huis of appartement rekenen wij 1 maand huur met een minimum van € 900,-.

Neem eens vrijblijvend contact op met onze makelaars voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via 076-5301737 of vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Ja, ik wil graag een afspraak voor het verhuren van mijn huis.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Screening van huurders

No Cure, No Pay

Groot netwerk

Huis verhuren.

Wil jij weten welke woningen wij succesvol hebben verhuurd?

Het Van der Sande verhuurplan.

Huis verhuren.

Waarom?

Een woning verhuren is een interessante business. Er is een groot aanbod aan particulieren die een woning zoeken op de markt en deze niet kunnen kopen. Gezien de huidige rentestanden is het rendement op je vermogen bij de bank vrijwel niks waard. Wij kunnen vraag en aanbod samen brengen.

Huis verhuren.

Contact opnemen

Je kunt ons natuurlijk mailen via huurplein@vandersande.nl, maar appen of bellen is sneller. Je kunt ons bereiken op 06-39483232, 06-39475859 of even bellen op 076-5301737,

Huis verhuren.

Uitgebreid verhuuradvies

We doen een uitgebreide opname door de te verhuren woning. We kijken goed naar de wensen van de huurders en wat er optioneel zou moeten gebeuren aan de woning om het goed op de markt te krijgen. Hierna zullen we een advies geven over de te hanteren huurprijs.

Huis verhuren.

De kosten en baten

Onze diensten zijn op basis van no-cure, no-pay en voor het succesvol verhuren van uw woning rekenen wij 1 maand huur. In het proces gaan wij op zoek naar de juiste huurder en brengen hem volledig in kaart. Potentiële huurders worden door ons goed gescreend, zodat wij de meest geschikte kandidaat aan u kunnen voordragen


Huis verhuren.

We gaan starten!

We gaan graag van start met het zoeken naar de ideale huurder voor jou als eigenaar.

Niet je huis verhuren maar toch verkopen?

Neem dan vrijblijvend contact op met de verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie