Geen stress met een aankoopmakelaar in Breda. - 39370

Geen stress met een aankoopmakelaar in Breda.

Een nieuw huis kopen is superleuk maar kan ook wel veel stress opleveren in de huidige woningmarkt in Breda en omgeving. Vaak ben je te laat als je je droomhuis denkt te hebben gevonden. Heb je eenmaal de droomwoning gevonden dan zijn er tal van vragen waar je eigenlijk geen raad mee weet.

In dat geval doe je er goed aan om een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars in Breda in te schakelen. Dit kan voor het hele traject, maar natuurlijk ook voor een aantal losse onderdelen waar je de hulp het beste bij kan gebruiken.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar.

Ja, help mij bij mijn zoektocht.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

No cure, No pay

Gehele procesbegeleiding

Nummer 1 aankopen 2019 Breda

De FAQ van onze aankoopmakelaar Casper.

Hoe kom ik sneller bij de woning die ik zoek in Breda en omgeving?

 1. Zodra een woning door ons wordt aangemeld kun je dat zien op de Van Der Sande app, gratis te downloaden op je mobiele telefoon of tablet.
 2. Volg ons op Instagram en Facebook hier worden de voorzijde foto's van de woningen op geplaatst die bij ons in verkoop komen als sneak preview;
 3. Het is ook mogelijk ons inschakelen als aankoopmakelaar, waarbij we samen gericht op zoek gaan. We informeren jullie daar graag over, bij voorkeur met een afspraak op kantoor waarbij we de verschillende mogelijkheden en tarieven graag toelichten.


De eerste twee zijn vrijblijvend, de derde tegen een vergoeding. De snelheid (voor de markt uit) en kans van slagen zijn oplopend van punt 1 naar 3, punt 3 is dus het snelste en geeft de grootste kans van slagen.

Wat mag ik verwachten van de aankoopbegeleiding bij Van der Sande Makelaars?

 • Een volledige opdracht van het begin tot het eind. Wij helpen met de zoektocht (in de meeste gevallen voorafgaand aan de markt) naar de juiste woning, gaan mee naar bezichtigingen, doen de volledige (prijs)onderhandeling, juridische gedeelte m.b.t. de koopovereenkomst, een stukje ontzorgen in de afhandeling en tot slot een inspectie/laatste ronde bij de woning voorafgaand aan het transport bij de notaris.

Wat kost een volledige aankoop opdracht bij Van der Sande?

 • Onze aankoop begeleiding is maatwerk en hiervoor hebben we geen vaste tarieven, maar voor een gemiddelde opdracht rekenen wij een courtage van 1% inclusief btw (van 2x de vraagprijs min 1x de koopsom en boven de vraagprijs alleen de koopsom). Door de achterliggende rekensom werken wij prestatiegericht en is het voor beide partijen een 'win-win' situatie.

Wanneer moet ik de kosten voor de aankoopbegeleiding betalen?

 • De aankoopbegeleiding is ten eerste altijd op basis van 'No cure, No pay'. Dit houdt in dat wij pas betaald worden op het moment dat er ook daadwerkelijk een woning wordt gekocht. Het risico ligt dus bij ons, maar dit houdt het voor onze klanten wel erg laagdrempelig om in te stappen! Mocht je zelf toch de woning vinden die je zoekt, ben je ons geen kosten verschuldigd, maar helpen we je natuurlijk wel graag met de onderhandeling en de vervolg stappen tegen een ander tarief.

Krijg ik ook woningen aangeboden waarbij Van der Sande de verkopend makelaar is?

 • Zeker! Juist ook woningen waarbij wij als verkopend makelaar optreden worden getipt voorafgaand aan de markt naar onze klanten. Wel is het zo dat verkoop boven aankoop gaat, dus wij moeten optreden voor de verkopers. Mocht er interesse zijn voor een woning die wij verkopen, vervalt de opdracht, maar natuurlijk ook de courtage die we voorafgaand hebben afgesproken. In dit geval heb je dus een gratis tip voor de markt uit!

Is de desbetreffende woning te financieren?

 • Naast onze aankoop begeleiding, kunnen wij natuurlijk ook een eventuele huidige woning verkopen of een financiering regelen. Op deze manier kunnen wij de kosten voor de aankoop begeleiding aantrekkelijker maken door de opdrachten te combineren. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat financieel haalbaar is in een eventuele onderhandeling. Graag plannen we een vrijblijvend financieel gesprek in bij onze hypotheekshop, zodat er een duidelijk beeld is voorafgaand aan de zoektocht!

Het Van der Sande aankoopplan.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Waarom?

In de huidige woningmarkt in Breda en omstreken is het verstandig om eens rond de tafel te gaan zitten met iemand die hier dagelijks mee bezig is. Voor particulieren is het namelijk erg lastig om tijdig bij die geschikte woning te zijn en dan daarnaast ook nog eens het juiste bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar van Van der Sande kan ook een reëel beeld geven van wat de woning nu eigenlijk echt waard is.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Afspraak maken

Kun je wat hulp gebruiken of heb je advies nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Van der Sande. Dit kan per mail via wonen@vandersande.nl of c.middelhoff@vandersande.nl, maar bellen of appen is sneller! Dit kan op 06-12813368 of op 0765147453. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en plannen graag een vrijblijvende afspraak in op locatie of bij ons op kantoor in Breda.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Vrijblijvend gesprek

Tijdens ons eerste gesprek zijn wij vooral benieuwd naar het verhaal en de gehele zoektocht. We bespreken de woonwensen en daarna kunnen wij een beeld geven hoe lang de zoektocht ongeveer zal gaan duren. Mocht je niet bekend zijn in Breda, dan zullen we natuurlijk ook alle wijken bespreken, om zo een goed beeld mee te geven van Breda.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Het kostenplaatje

Zie jij na het gesprek ook de meerwaarde in van een aankoopmakelaar en heb je een goed gevoel bij Van der Sande Makelaars? Dan maken wij voor jou graag een offerte op maat (op basis van 'no cure, no pay') en ontvang je deze binnen enkele dagen in je mailbox. Heb je de offerte bekeken en ben je nog steeds enthousiast dan gaan we uiteraard graag voor jou aan de slag!

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Aan de slag!

Alles is besproken en wij gaan samen met jou de zoektocht opstarten. Al onze kanalen worden ingeschakeld en onze aankoopmakelaar zet alles in het werk om het juiste huis of appartement in Breda of omgeving voor jou te vinden.

Onze aankoopspecialist: Casper Middelhoff

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Nijverheidssingel 111

Het traject liep voorspoedig; ik heb in totaal twee bezichtigingen gedaan en één bod uitgedaan. Met uitstekende hulp van mijn aankoopmakelaar Casper en natuurlijk het kantoor van der Sande Makelaars heb ik ontzettend snel deze prachtige nieuwe woning kunnen aankopen. Dit alles dankzij het snelle schakelen en de uitstekende deskundigheid van mijn aankoopmakelaar. Ik ben over zowel het kantoor als ook Casper erg te spreken en zou dit dan ook bij iedereen aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Rassegemstraat 21

Casper heeft ons vanaf het begin vertrouwen gegeven; een belangrijk startpunt. Naast het reguliere aanbod heeft hij ook suggesties gedaan van woningen waar wij niet zo gauw op waren gekomen, o.a. van de woning die wij uiteindelijk hebben gekocht. Hij voelde onze wensen goed aan, ging er in mee, maar gaf ook zijn objectief en eerlijk advies. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk. Wij waren erg blij met zijn begeleiding, het heeft ons veel stress bespaard.

10 10 1
Geschreven op
Brandebeemd 34

Casper heeft me geholpen met het zoeken naar een woning. Het was een prettige samenwerking, hij was altijd goed bereikbaar en bereid te luisteren. Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Valkenierslaan 125

Vd Sande heeft precies gevonden wat ik zocht. Begeleiding tijdens de zoektocht was deskundig en communicatie snel.

10 10 1
Geschreven op
Wethouder Romboutsstraat 51

Altijd vlot in communicatie, ondanks het tijdstip en ongeacht de dag. Heel prettig om mee samen te werken, nemen echt de tijd voor je en proberen je op allerlei fronten te helpen. Zeker aan te bevelen om de stap tot een aankoopmakelaar bij Van der Sande te zetten!

9,0 10 1
Geschreven op
Ginnekenweg 201

Het vooraf besproken stappenplan hoe de woning in de markt te zetten was goed doordacht en afgestemd op de doelgroep die zich niet zo snel emotioneel laat leiden. De inzet van niet een standaard mediapakket fotograaf maar een ware professional heeft een pracht aan foto's opgeleverd naast een nieuwe 360 VR experience. Een 3D ervaring die op voorhand van bezichtiging meer detail en rust geeft, blijkt uit feedback van potentiele kopers. Van stille verkoop naar

9,0 10 1
Geschreven op
Burgtsebaantje 19

Het was een hele fijne, succesvolle samenwerking. De begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan Joost is 24/7 voor ons bezig en bereikbaar geweest. Achter de schermen was Claudia op kantoor zeer effectief bezig.

10 10 1
Geschreven op
Wijdenesstraat 15

Heel fijn dat er met het verkoopproces meegedacht is door de grote belangstelling in de eerste week al. Communicatie met makelaar was goed, hele korte lijntjes via Whatsapp is heel fijn.Ondersteuning tijdens papieren afhandeling van koopovereenkomst was goed geregeld

10 10 1
Geschreven op
Nonnenveld 615

Heel prettige samenwerking, niets is te veel. Zelfs op zaterdag en zondag zijn ze voor je bezig als dat nodig mocht zijn.Zijn heel professioneel , attent en zetten zich echt in om een goed product neer te zetten. Bovendien gaat alles op een correcte en prettige manier. De presentatie van de woning middels foto en video op Funda en in de vorm van een prospectus ziet er erg goed uit.

10 10 1
Geschreven op
Oude Bredaseweg 5

goed . duidelijk en goed korte contacten. ook de presentatie was duidelijk en overzichtelijk . dank voor alle service .

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 256 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 766 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 917

Alles kan online!

 • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
 • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
 • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
 • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.

Hulp nodig bij jouw zoektocht in Breda en omgeving?

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie