Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in regio Breda. - 39370

Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in regio Breda.

Een nieuw huis kopen is superleuk maar kan ook wel veel stress opleveren in de huidige woningmarkt in Breda en omgeving. Vaak ben je te laat als je je droomhuis denkt te hebben gevonden. Heb je eenmaal de droomwoning gevonden dan zijn er tal van vragen waar je eigenlijk geen raad mee weet. In dat geval doe je er goed aan om een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars in Breda in te schakelen. Dit kan voor het hele traject, maar natuurlijk ook voor een aantal losse onderdelen waar je de hulp het beste bij kan gebruiken.

Jouw aankoopmakelaar gaat mee met de bezichtigingen, doet zijn uiterste best om het huis voor de beste prijs voor je aan te kopen en zorgt er voor dat alles goed op papier komt in het koopcontract.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar. Vind je het leuk om te WhatsAppen? Dat kan ook!

Ja, help mij bij mijn zoektocht.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

No cure, No pay

Gehele procesbegeleiding

Nummer 1 aankopen 2019 Breda

De FAQ van onze aankoopmakelaar Casper.

Hoe kom ik sneller bij de woning die ik zoek in Breda en omgeving?

 1. Zodra een woning door ons wordt aangemeld kun je dat zien op de Van Der Sande app, gratis te downloaden op je mobiele telefoon of tablet.
 2. Volg ons op Instagram en Facebook hier worden de voorzijde foto's van de woningen op geplaatst die bij ons in verkoop komen als sneak preview;
 3. Het is ook mogelijk ons inschakelen als aankoopmakelaar, waarbij we samen gericht op zoek gaan. We informeren jullie daar graag over, bij voorkeur met een afspraak op kantoor waarbij we de verschillende mogelijkheden en tarieven graag toelichten.


De eerste twee zijn vrijblijvend, de derde tegen een vergoeding. De snelheid (voor de markt uit) en kans van slagen zijn oplopend van punt 1 naar 3, punt 3 is dus het snelste en geeft de grootste kans van slagen.

Wat mag ik verwachten van de aankoopbegeleiding bij Van der Sande Makelaars?

 • Een volledige opdracht van het begin tot het eind. Wij helpen met de zoektocht (in de meeste gevallen voorafgaand aan de markt) naar de juiste woning, gaan mee naar bezichtigingen, doen de volledige (prijs)onderhandeling, juridische gedeelte m.b.t. de koopovereenkomst, een stukje ontzorgen in de afhandeling en tot slot een inspectie/laatste ronde bij de woning voorafgaand aan het transport bij de notaris.

Wat kost een volledige aankoop opdracht bij Van der Sande?

 • Onze aankoop begeleiding is maatwerk en hiervoor hebben we geen vaste tarieven, maar voor een gemiddelde opdracht rekenen wij een courtage van 1% inclusief btw (van 2x de vraagprijs min 1x de koopsom en boven de vraagprijs alleen de koopsom). Door de achterliggende rekensom werken wij prestatiegericht en is het voor beide partijen een 'win-win' situatie.

Wanneer moet ik de kosten voor de aankoopbegeleiding betalen?

 • De aankoopbegeleiding is ten eerste altijd op basis van 'No cure, No pay'. Dit houdt in dat wij pas betaald worden op het moment dat er ook daadwerkelijk een woning wordt gekocht. Het risico ligt dus bij ons, maar dit houdt het voor onze klanten wel erg laagdrempelig om in te stappen! Mocht je zelf toch de woning vinden die je zoekt, ben je ons geen kosten verschuldigd, maar helpen we je natuurlijk wel graag met de onderhandeling en de vervolg stappen tegen een ander tarief.

Krijg ik ook woningen aangeboden waarbij Van der Sande de verkopend makelaar is?

 • Zeker! Juist ook woningen waarbij wij als verkopend makelaar optreden worden getipt voorafgaand aan de markt naar onze klanten. Wel is het zo dat verkoop boven aankoop gaat, dus wij moeten optreden voor de verkopers. Mocht er interesse zijn voor een woning die wij verkopen, vervalt de opdracht, maar natuurlijk ook de courtage die we voorafgaand hebben afgesproken. In dit geval heb je dus een gratis tip voor de markt uit!

Is de desbetreffende woning te financieren?

 • Naast onze aankoop begeleiding, kunnen wij natuurlijk ook een eventuele huidige woning verkopen of een financiering regelen. Op deze manier kunnen wij de kosten voor de aankoop begeleiding aantrekkelijker maken door de opdrachten te combineren. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat financieel haalbaar is in een eventuele onderhandeling. Graag plannen we een vrijblijvend financieel gesprek in bij onze hypotheekshop, zodat er een duidelijk beeld is voorafgaand aan de zoektocht!

Het Van der Sande aankoopplan

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Waarom?

In de huidige woningmarkt in Breda en omstreken is het verstandig om eens rond de tafel te gaan zitten met iemand die hier dagelijks mee bezig is. Voor particulieren is het namelijk erg lastig om tijdig bij die geschikte woning te zijn en dan daarnaast ook nog eens het juiste bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar van Van der Sande kan ook een reëel beeld geven van wat de woning nu eigenlijk echt waard is.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Afspraak maken

Kun je wat hulp gebruiken of heb je advies nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Van der Sande. Dit kan per mail via wonen@vandersande.nl of c.middelhoff@vandersande.nl, maar bellen of appen is sneller! Dit kan op 06-12813368 of op 0765147453. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en plannen graag een vrijblijvende afspraak in op locatie of bij ons op kantoor in Breda.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Vrijblijvend gesprek

Tijdens ons eerste gesprek zijn wij vooral benieuwd naar het verhaal en de gehele zoektocht. We bespreken de woonwensen en daarna kunnen wij een beeld geven hoe lang de zoektocht ongeveer zal gaan duren. Mocht je niet bekend zijn in Breda, dan zullen we natuurlijk ook alle wijken bespreken, om zo een goed beeld mee te geven van Breda.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Het kostenplaatje

Zie jij na het gesprek ook de meerwaarde in van een aankoopmakelaar en heb je een goed gevoel bij Van der Sande Makelaars? Dan maken wij voor jou graag een offerte op maat (op basis van 'no cure, no pay') en ontvang je deze binnen enkele dagen in je mailbox. Heb je de offerte bekeken en ben je nog steeds enthousiast dan gaan we uiteraard graag voor jou aan de slag!

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Aan de slag!

Alles is besproken en wij gaan samen met jou de zoektocht opstarten. Al onze kanalen worden ingeschakeld en onze aankoopmakelaar zet alles in het werk om het juiste huis of appartement in Breda of omgeving voor jou te vinden.

Onze aankoopspecialist: Casper Middelhoff

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Willem van Oranjelaan 77

Samen met makelaar strategie besproken. Deze na 1 maand aangepast en doorgezet. Goed contact gehouden en afspraken zijn nagekomen. Goed bereikbaar en prima kennis van de markt in dit segment.

8,0 10 1
Geschreven op
Turnstraat 40

Prettig contact, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en voldoende informatie verstrekt, persoonlijke benadering en goede suggesties. Zelfs in het weekend actief als dat nodig was. We kunnen dit makelaars kantoor van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bosmuizenlaar 16

D.m.v. een Whatsapp groep verliep de communicatie vlekkeloos. Verder zijn we goed begeleid in het gehele traject, waarbij onze vragen altijd snel deskundig beantwoord werden.

10 10 1
Geschreven op
Rithsestraat 51

Het contact met zowel de makelaar als zijn secretaresse verliep de gehele procedure in een zeer vriendschappelijke sfeer. In het overleg over de verkoopprijs was de inbreng van de makelaar van groot belang en getuigde van het kennen van de markt. Ook de inbreng van de secretaresse was van grote waarde. Niets was haar te veel , met enthousiasme stond zij ons terzijde. Ook veel lof verdiend het fotoboek dat een plek in het familie-archief krijgt. Kortom “ geen beter mens

10 10 1
Geschreven op
Vlielandstraat 26

Van der Sande makelaar is een gerenomeerd makelaars kantoor die veel informatie heeft over de lokale markt. Daarom konden wij een huis kopen voor de plaatsing op Funda. Als ik mijn huis ga verkopen dan zal ik zeker van der Sande als makelaar inschakelen

9,0 10 1
Geschreven op
Abdijstraat 164

De Makelaar als ook het team op kantoor hebben gezorgd voor een geslaagd verkooptraject. Alle zorgen werden uit handen genomen zoals vooraf afgesproken. Een juiste opvolging van bezichtigingen en begeleiding van biedingen bracht ons een gewenst resultaat. Ook bijkomende onderhandeling werden na behoren uitgevoerd.

8,0 10 1
Geschreven op
Bavelselaan 320

Ik was heel tevreden over het verloop van het verkoopproces en kan Van der Sande Makelaars van harte aanbevelen.

8,0 10 1
Geschreven op
Grote Bogerd 9

Contact verliep goed.Fijne makelaar met een goede ondersteuning van de mensen op kantoor ????Goede kennis van de huidige huizenmarkt!

10 10 1
Geschreven op
Hoolstraat 36 A

Snel, vriendelijk, accuraat, deskundig en goede klantvriendelijke ondersteuning. Ik ben zeer tevreden! Van der Sande Makelaars bedankt!

9,0 10 1
Geschreven op
Fazantstraat 12

Erg goed geholpen door onze aankoopmakelaar Merijn en zijn collega Robbin. Contact verloopt soepel en snel en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Erg tevreden! Mochten we ooit nog een huis gaan kopen dan komen we zeker terug!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 239 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 663 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 797
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Wij zijn er voor jou. Ook nu!

 • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
 • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
 • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
 • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.
 • Bel voor de mogelijkheden!

Hulp nodig bij jouw zoektocht in Breda en omgeving?

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie