Dé aankoopmakelaar in Breda - 68224

Dé aankoopmakelaar in Breda

Met onze aankoopbegeleiding ben jij er altijd als de kippen bij

Het is op dit moment vaak lastig om een woning te vinden in de regio Breda. Misschien heb je al vaak misgegrepen en verlies je het geloof. Wij gaan graag voor jou aan de slag om jouw zoektocht te laten slagen.

Intensief aankooptraject
Wil je er echt vól voor gaan? Wij ook. Samen gaan we voor een intensief aankooptraject. Dit betekent dat we elkaar een tijd veel zien en spreken. We maken persoonlijk kennis, bespreken jouw woonwensen, zoeken, gaan mee naar bezichtigingen, doen onderhandelingen en regelen alles na een aankoop. Samen vinden we jouw nieuwe woning.

Ja, help mij bij mijn zoektocht

Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen (bij voorkeur) telefonisch contact met je op om jouw zoekopdracht te bespreken.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Als eerste op de hoogte
We delen het nieuwste aanbod met je, meestal nog voordat het op Funda staat.
Scherp bieden
We weten wat een succesvol en kansrijk bod is en bieden daardoor altijd scherp.
Begeleiding gehele traject
We helpen je van de zoekopdracht tot zelfs ná de oplevering.
No cure, No pay
Je betaalt pas wanneer we succesvol een woning voor je hebben aangekocht.

Waarom een aankoopmakelaar?

Lees hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen over een aankoopmakelaar.

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Het is de belangrijkste taak van de aankoopmakelaar om mensen die op zoek zijn naar een woning zo goed mogelijk te begeleiden, adviseren en informeren tijdens het hele aankoopproces.


De aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte woning. Hierbij kan de aankoopmakelaar vaak gebruik maken van het eigen netwerk. Daardoor weet jij snel, vaak nog voordat een woning op Funda verschijnt, welke woningen er beschikbaar komen.


De aankoopmakelaar kan je ondersteunen tijdens bezichtigingen. Zo weet jij zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat alle relevante vragen aan de verkoopmakelaar worden gesteld.


Een van de belangrijkste taken van een aankoopmakelaar is om namens de koper een bod uit te brengen. Door de ervaring en kennis van de markt weet een aankoopmakelaar vaak goed in te schatten wat een kansrijk bod is.


Nadat een bod is geaccepteerd helpt een aankoopmakelaar bij het juridische gedeelte, zoals het begrijpen en controleren van de koopovereenkomst.

Je kunt om verschillende redenen overwegen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Hieronder staan de drie meest voorkomende redenen waarom een aankoopmakelaar handig is:

1. Je hebt het gevoel dat er woningen aan je neus voorbijgaan. Bijna tien procent van de woningen wordt namelijk al voor de markt uit verkocht. Of bezichtigingen zitten al vol voordat je überhaupt de kans hebt om een afspraak te maken. Een aankoopmakelaar ziet als eerste welke woningen er in de verkoop komen. Op die manier heb je een grotere kans om jouw droomwoning ook te kunnen bekijken.

2. Een woning kopen doe je niet iedere dag en is misschien wel de grootste financiële uitgave die je tijdens je leven doet. Logisch dat je dan zorgvuldig wil handelen. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet, alles soepel verloopt en je met een gerust hart jouw handtekening onder jouw koopovereenkomst zet.

3. Zeker in de huidige markt is het vaak moeilijk inschatten wat je moet bieden om kans te maken op een woning. En wat is de marktwaarde van een woning? De aankoopmakelaar heeft kennis van de markt en helpt bij het bepalen van een kansrijk bod, passend bij de woning én jouw situatie.

  De kosten voor het inschakelen van een aankoopmakelaar verschillen per kantoor. Sommige kantoren werken met een vast bedrag. Er zijn ook kantoren die je voor losse diensten, zoals het doen van een bod of het meegaan naar een bezichtiging, per dienst betaald.


  Wij geloven dat we voor jou het beste resultaat boeken op het moment dat we samen voor een volledig aankooptraject gaan. Voor een gemiddelde opdracht rekenen wij een courtage van 1% (inclusief BTW) van de koopsom. Kopen we onder de vraagprijs aan? Dan rekenen we 1% van 2x de vraagprijs minus 1x de koopsom. Door de achterliggende rekensom werken wij prestatiegericht en wordt het voor beide partijen een 'win-win' situatie.


  Hiervoor ondersteunen we jou van begin tot eind. Wij geloven erin dat we jou het beste kunnen helpen als we tijdens het hele aankoopproces intensief samenwerken. Dit proces begint bij het bepalen van de zoekopdracht en eindigt pas na de sleuteloverdracht. Hierin verschillen we van kantoren die aankoopbegeleiding 'er even bij doen'.

   Ben je al actief op zoek naar een woning? Of wil je juist starten met je huizenjacht? Je kan op ieder moment een aankoopmakelaar inschakelen. Afhankelijk van je wensen helpt de aankoopmakelaar je met de stappen die jij wil zetten, zoals het bezichtigen van een woning of het uitbrengen van een bod.


   Ook kun je een aankoopmakelaar inschakelen om de zoektocht naar een woning te versoepelen. De aankoopmakelaar weet vaak welke woningen er te koop komen, nog voordat deze op Funda staan. Voor veel mensen is dit een belangrijke reden om een aankoopmakelaar in te schakelen.

   Wanneer je een aankoopmakelaar inschakelt heb je mogelijk meer kans dat je bij een woning kunt kijken. Dit komt doordat een aankoopmakelaar kan zien welke woningen er te koop komen. Vaak nog voordat deze op Funda staan. Hierdoor ben jij er altijd vroeg bij.


   Het gebeurt soms dat er zoveel interesse is in een woning, dat het niet meer mogelijk is om een bezichtiging in te plannen. In dat geval kan een aankoopmakelaar proberen om je toch nog op de kijkerslijst te krijgen. Wanneer je een woning met een aankoopmakelaar bekijkt laat je zien serieus op zoek te zijn. Dit zijn kijkers die een verkoopmakelaar graag ontvangt en ruimte voor vrijmaakt.


   Vaak wordt gedacht dat je met een aankoopmakelaar sneller een winnend bod doet. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Ook een aankoopmakelaar kan overboden worden. De aankoopmakelaar helpt je wel om een kansrijk bod te doen. Maar jouw persoonlijke situatie, het budget en de marktwaarde van de woningen spelen altijd een rol. De aankoopmakelaar zorgt er dus ook voor dat je niet uit de bocht vliegt en veel te veel biedt op een woning.

   Het is absoluut mogelijk om te slagen op de woningmarkt zonder aankoopmakelaar. Wel kan het lastiger zijn om een gewilde woning te bezichtigen. In de huidige markt komt het voor dat er al zoveel interesse is in een woning dat een bezichtiging inplannen niet meer kan. Mensen die wel een aankoopmakelaar hebben ingeschakeld zijn vaak als eerste op de hoogte van nieuw aanbod.
   Ook kan het lastig zijn om te bepalen wat een goed, kansrijk maar ook reëel bod is op een woning. Een aankoopmakelaar heeft het beste inzicht in actuele verkoopprijzen en kan je goed informeren over de hoogte van een bod.


   De opvatting dat je zonder aankoopmakelaar niet serieus wordt genomen is onjuist. Maar, een verkoopmakelaar wil natuurlijk zoveel mogelijk serieuze kandidaten naar een woning trekken. Mensen die een gewilde woning komen bekijken en zich slechts oriënteren, houden mogelijk een plek bezet van mensen die misschien wél een bod op het huis willen doen. Met een aankoopmakelaar bestaat er geen enkele twijfel over je intenties en word je als serieuze kandidaat gezien.

   Mensen die overwegen een aankoopmakelaar in te schakelen doen dat onder andere omdat ze niet goed weten wat ze op een woning moeten bieden. Wat een kansrijk bod is op een woning, hangt van veel verschillende factoren af.


   Er zijn een paar zaken om op te letten. Allereerst de staat van de woning. Een instapklare woning is veel meer in trek dan een woning waar nog een hoop aan moet gebeuren. Ten tweede is de algemene vraag naar een woning van belang. In de huidige markt wordt er vooral op woningen tot zes ton vaak overboden.


   Een derde factor is tijd. Hoelang staat een woning al te koop? Hoe langer een woning te koop staat, des te groter de kans dat je onder de vraagprijs kunt bieden.


   Weet je niet wat een reëel bod is om te doen op een woning? Overweeg dan zeker om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar weet voor welke bedragen vergelijkbare woningen zijn verkocht en helpt je om een kansrijk bod uit te brengen.

   Nee, de kosten voor een aankoopmakelaar dien je zelf te betalen en zijn helaas niet financieel aftrekbaar van de belasting.

   Ja, het is mogelijk dat een aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar is. Maar niet bij dezelfde woning. Wanneer je een woning interessant vindt die bij hetzelfde kantoor in de verkoop staat als waar je de aankoopopdracht hebt lopen, mag de aankoopmakelaar je niet helpen in de onderhandeling. Dit zou belangenverstrengeling zijn.


   In dit scenario kun je bij Van der Sande Makelaars toch rekenen op advies en ondersteuning. En je krijgt de woning natuurlijk extra snel te zien. De onderhandeling mogen we niet doen. We mogen niet voor twee partijen tegelijk werken. We kijken samen wat de beste oplossing is, zodat jij de grootst mogelijke kans hebt om de woning aan te kopen.

   Jouw aankoopteam

   Het aankoopteam van Van der Sande makelaars bestaat uit vier specialisten. Wil je bij een woning kijken? Met vier aankoopspecialisten kunnen we makkelijker ruimte maken om met je mee te gaan. Ook is er op kantoor altijd iemand bereikbaar voor je om jouw vragen direct te beantwoorden.

   Jan-Joost van Dijk RM/RT Jan-Joost van Dijk RM/RT
   Jan-Joost van Dijk RM/RT Jan-Joost van Dijk RM/RT

   Woningmakelaar | Partner

   Kim Witteveen Kim Witteveen
   Kim Witteveen Kim Witteveen

   K-RMT makelaar | Aankoop

   Sigourney Kaldenhoven Sigourney Kaldenhoven
   Sigourney Kaldenhoven Sigourney Kaldenhoven

   Commercieel medewerker | A-RMT

   Robbin Trumpi RM/RT Robbin Trumpi RM/RT
   Robbin Trumpi RM/RT Robbin Trumpi RM/RT

   Woningmakelaar | Taxateur

   Het Van der Sande aankoopplan.

   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 2. Zoektocht
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 3. Bezichtigingen
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 4. Een bod doen
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 5. Afhandeling
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 6. Oplevering en overdracht
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 7. Na de aankoop
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
   Volgende: 1. Kennismaking
   Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

   1. Kennismaking

   We leren jou en jouw woonwensen graag kennen. Natuurlijk krijg jij informatie over de huidige markt en een idee wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw budget. Koop jij voor het eerst een woning? Dan zoomen we ook in op het gehele koopproces. Zo begin jij zelfverzekerd, samen met ons, aan de zoektocht naar jouw droomwoning.

   Volgende: 1. Kennismaking

   2. Zoektocht

   Aan de slag! Tijdens de zoektocht speuren we continu naar het nieuwste aanbod. Via een whatsapp groep delen we direct, vaak nog voordat een huis op Funda staat, woningen die aan jouw wensen voldoen. Zo kun jij meteen een afspraak inplannen en vis jij niet achter het net.

   Volgende: 1. Kennismaking

   3. Bezichtigingen

   Wij bieden een onbeperkt aantal bezichtigingen aan, waarbij wij er zijn waar jij ons nodig hebt! Tijdens een bezichtiging letten wij extra goed op onderhoud- en technische zaken, die van invloed zijn op de waarde van de woning. Ben jij enthousiast geraakt en wil jij een bod uitbrengen? Jij ontvangt dan van ons alle relevante informatie om een goed en kansrijk bod voor te bereiden.

   Volgende: 1. Kennismaking

   4. Een bod doen

   In samenspraak met jou bereiden we een bod voor. We doen een grondig marktonderzoek, kijken voor welke prijs vergelijkbare woningen zijn verkocht en wat een reële marktwaarde is voor de woning. Daarna stellen we een bod op met de beste voorwaarden. Zowel voor jou als voor de verkoper. Op die manier maken we de kans op een succesvol bod zo groot mogelijk.

   Volgende: 1. Kennismaking

   5. Afhandeling

   Is het bod op de woning geaccepteerd? Gefeliciteerd! De koopovereenkomst wordt door ons gecontroleerd en we kunnen helpen bij het inschakelen van een taxateur of bouwkundig expert. Alle aspecten van de koop worden door ons gecontroleerd en voor jou afgehandeld.

   Geen zorgen.

   Volgende: 1. Kennismaking

   6. Oplevering en overdracht

   Als laatste vindt de oplevering en overdracht plaats. Dit betekent dat we meegaan naar de eindinspectie zodat we weten dat alles verloopt zoals vooraf is afgesproken. Op deze manier kun jij ontspannen richting de notaris om de papieren te tekenen en de sleutels van jouw nieuwe woning in ontvangst te nemen.

   Volgende: 1. Kennismaking

   7. Na de aankoop

   Ook na de aankoop zijn we er voor jou.

   Bij vragen over de woning, advies over mogelijke verbeteringen of hulp bij het vinden van lokale diensten kun jij een beroep op ons doen. Jouw woongeluk is ons doel. Zelfs nadat de deal is gesloten.

   Volgende: 1. Kennismaking

   Hulp nodig bij jouw zoektocht in Breda en omgeving?

   Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

   Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement