Geen stress met een aankoopmakelaar in Breda - 39370

Geen stress met een aankoopmakelaar in Breda

Een nieuw huis kopen is superleuk, maar kan ook wel veel stress opleveren. De huidige situatie op de woningmarkt zorgt ervoor dat je er snel bij moet zijn. Heb je jouw droomwoning gevonden, dan wil je natuurlijk niet dat een andere kandidaat koper er met jouw droomwoning vandoor gaat.

Onze aankoopmakelaar kent de markt in Breda als geen ander en weet dus, voordat een woning op Funda wordt aangeboden, welke woningen beschikbaar komen. Van der Sande Makelaars Breda kan het gehele aankooptraject verzorgen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om hulp te vragen als je specifieke wensen hebt.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar.

Ja, help mij bij mijn zoektocht.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
No cure, No pay
Begeleiding gehele aankooptraject
Beste aankoopmakelaar 2019 Breda en omgeving

De FAQ van onze aankoopconsulent Kim

Hoe kom ik sneller bij de woning die ik zoek in Breda en omgeving?

 1. Zodra een woning door ons wordt aangemeld kun je dat zien op de Van Der Sande app, gratis te downloaden op je mobiele telefoon of tablet.
 2. Volg ons op Instagram en Facebook hier worden de voorzijde foto's van de woningen op geplaatst die bij ons in verkoop komen als sneak preview;
 3. Het is ook mogelijk ons inschakelen als aankoopmakelaar, waarbij we samen gericht op zoek gaan. We informeren jullie daar graag over, bij voorkeur met een afspraak op kantoor waarbij we de verschillende mogelijkheden en tarieven graag toelichten.


De eerste twee zijn vrijblijvend, de derde tegen een vergoeding. De snelheid (voor de markt uit) en kans van slagen zijn oplopend van punt 1 naar 3, punt 3 is dus het snelste en geeft de grootste kans van slagen.

Wat mag ik verwachten van de aankoopbegeleiding bij Van der Sande Makelaars?

 • Een volledige opdracht van het begin tot het eind. Wij helpen met de zoektocht (in de meeste gevallen voorafgaand aan de markt) naar de juiste woning, gaan mee naar bezichtigingen, doen de volledige (prijs)onderhandeling, juridische gedeelte m.b.t. de koopovereenkomst, een stukje ontzorgen in de afhandeling en tot slot een inspectie/laatste ronde bij de woning voorafgaand aan het transport bij de notaris.

Wat kost een volledige aankoop opdracht bij Van der Sande?

 • Onze aankoop begeleiding is maatwerk en hiervoor hebben we geen vaste tarieven, maar voor een gemiddelde opdracht rekenen wij een courtage van 1% inclusief btw (van 2x de vraagprijs min 1x de koopsom en boven de vraagprijs alleen de koopsom). Door de achterliggende rekensom werken wij prestatiegericht en is het voor beide partijen een 'win-win' situatie.

Wanneer moet ik de kosten voor de aankoopbegeleiding betalen?

 • De aankoopbegeleiding is ten eerste altijd op basis van 'No cure, No pay'. Dit houdt in dat wij pas betaald worden op het moment dat er ook daadwerkelijk een woning wordt gekocht. Het risico ligt dus bij ons, maar dit houdt het voor onze klanten wel erg laagdrempelig om in te stappen! Mocht je zelf toch de woning vinden die je zoekt, ben je ons geen kosten verschuldigd, maar helpen we je natuurlijk wel graag met de onderhandeling en de vervolg stappen tegen een ander tarief.

Krijg ik ook woningen aangeboden waarbij Van der Sande de verkopend makelaar is?

 • Zeker! Juist ook woningen waarbij wij als verkopend makelaar optreden worden getipt voorafgaand aan de markt naar onze klanten. Wel is het zo dat verkoop boven aankoop gaat, dus wij moeten optreden voor de verkopers. Mocht er interesse zijn voor een woning die wij verkopen, vervalt de opdracht, maar natuurlijk ook de courtage die we voorafgaand hebben afgesproken. In dit geval heb je dus een gratis tip voor de markt uit!

Is de desbetreffende woning te financieren?

 • Naast onze aankoop begeleiding, kunnen wij natuurlijk ook een eventuele huidige woning verkopen of een financiering regelen. Op deze manier kunnen wij de kosten voor de aankoop begeleiding aantrekkelijker maken door de opdrachten te combineren. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat financieel haalbaar is in een eventuele onderhandeling. Graag plannen we een vrijblijvend financieel gesprek in bij onze hypotheekshop, zodat er een duidelijk beeld is voorafgaand aan de zoektocht!

Een aankoopmakelaar blogt ook.

De Grote Veranderingen in de Nederlandse Woningmarkt van 2024: Een Frisse Blik
Wonen
De Grote Veranderingen in de Nederlandse Woningmarkt van 2024: Een Frisse Blik Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent nieuwe regels en veranderingen in de Nederlandse woningmarkt. Laten we samen duiken in de belangrijkste wijzigingen die 2024 voor ons in petto heeft....
Help, ik heb al een nieuwe woning gekocht, maar mijn oude nog niet verkocht. Wat nu?
Wonen
Help, ik heb al een nieuwe woning gekocht, maar mijn oude nog niet verkocht. Wat nu? Dit kan een stressvolle situatie zijn waar een huizenkoper mee te maken kan krijgen die er voor heeft gekozen om eerst een woning te kopen en pas daarna te verkopen. Het kan leiden tot...
Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?
Wonen
Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling? Om daar antwoord op te geven leggen we eerst uit wat beide begrippen betekenen. Een taxatierapport is een uitgebreid rapport dat de marktwaarde van de woning bepaalt. Het taxatierapport wordt...
Ontdek meer nieuws

Het Van der Sande aankoopplan.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Volgende: Afspraak maken
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Volgende: Vrijblijvend gesprek
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Volgende: Het kostenplaatje
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Volgende: Aan de slag!
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar
Volgende: Waarom?
Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Waarom?

Op de woningmarkt in Breda is de vraag naar woningen groter dan het aanbod. Het kan dus lastig zijn om de perfecte woning te vinden. Heb je een mooie woning gevonden dan wil je deze ook voor een goede prijs aankopen uiteraard. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de regio weten wij als eerste welke woningen er beschikbaar komen. We kunnen daarom ook een goed beeld geven van wat de woning nu eigenlijk echt waard is.

Volgende: Waarom?

Afspraak maken

Kun je wat hulp gebruiken of heb je advies nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Van der Sande. Dit kan per mail via wonen@vandersande.nl of k.witteveen@vandersande.nl, maar bellen of appen kan natuurlijk ook! Dit kan op telefoonnummer 06-12813368. Het is altijd mogelijk een vrijblijvende afspraak in te plannen bij ons op kantoor. We zijn erg benieuwd waar we je mee kunnen helpen.

Volgende: Waarom?

Vrijblijvend gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij vooral benieuwd naar jouw wensen!. Door het gesprek kunnen wij een indicatie geven wat de mogelijkheden zijn en hoe lang de zoektocht gemiddeld duurt. Mocht je niet bekend zijn in Breda, dan zullen we natuurlijk ook alle unieke kenmerken van de verschillende wijken bespreken`, zodat je een goed beeld krijgt wat Breda voor moois heeft te bieden!

Volgende: Waarom?

Het kostenplaatje

Na het gesprek maken we graag een offerte op o.b.v. 'no cure, no pay' en ontvang je de offerte zo snel mogelijk in je mailbox. Na acceptatie van de offerte gaan we direct voor je aan de slag!

Volgende: Waarom?

Aan de slag!

Als alles duidelijk is gaan we direct aan de slag! We stellen alles in het werk om voor jou het juiste huis of appartement te vinden. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent en we het huis van je dromen hebben gevonden!

Onze aankoopspecialist: Kim Witteveen

Volgende: Waarom?

Onze specialisten.

Kim Witteveen Kim Witteveen
Kim Witteveen Kim Witteveen

K-RMT makelaar | Aankoop

Pieter Ahsman RM/RT Pieter Ahsman RM/RT
Pieter Ahsman RM/RT Pieter Ahsman RM/RT

Woningmakelaar | Partner

Jan-Joost van Dijk RM/RT Jan-Joost van Dijk RM/RT
Jan-Joost van Dijk RM/RT Jan-Joost van Dijk RM/RT

Woningmakelaar | Partner

Alles kan online!

 • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
 • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
 • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
 • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.

Hulp nodig bij jouw zoektocht in Breda en omgeving?

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie