Binnenkort in verkoop.

Franklin Rooseveltlaan 18 te Breda

Deze riante 2 onder 1 kapwoning met garage is gelegen op zeer gewilde locatie in de wijk Ginneken. Dit object beschikt onder andere over een kamer-en-suite, een dichte keuken, werkkamer, een bijkeuken, zes slaapkamers, een terras, een badkamer, een royale garage en een zonnige private achtertuin. Het woonhuis is altijd goed onderhouden, doch met een moderniseringsronde dient men rekening te houden.

Prijs op aanvraag

Binnenkort in verkoop.

Prinsenboschlaan 26 te Prinsenbeek

Royaal en luxueus uitgevoerde vrijstaande woning op goede woonlocatie, met dubbele oprit, garage, tuin rondom, verwarmd zwembad, L-vormige royale living, complete woonkeuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De sfeervolle woning is op een zeer ruim perceel gelegen, tegenover een speelpark, op loopafstand van het “Liesbos” en het dorpscentrum van Prinsenbeek.

Prijs op aanvraag

Binnenkort in verkoop.

Willem III Laan 24 te Breda

Een zeer ruime, goed onderhouden, vooroorlogse uitgebouwde hoekwoning met berging, erker, woon-/eetkeuken, werk-/speelkamer, 5 slaapkamers, badkamer, wasruimte en voor- en achtertuin, gelegen in het Ginneken op een van de meest gewilde woonlocaties van Breda. Aan de voorzijde heeft de woning vrij uitzicht over de Anna Paulownalaan!

Prijs op aanvraag

Binnenkort in verkoop.

Kasteelplein 63 Breda

In het schitterend gerestaureerd rijksmonument “Justinus van Nassau” is een uniek loft appartement gelegen op de bovenste verdieping in een van de mooiste monumentale panden van Breda. Door de ligging biedt het appartement een optimaal gevoel van privacy en veiligheid.

Prijs op aanvraag.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie